Lillgatan 3

Åstorp, Åstorp

Välkomna till Lillgatan 3 och denna välskötta familjevilla där det bara är att flytta in och njuta av det härliga villalivet! Här har ni ett välplanerat hus om 2-plan med fyra rymliga sovrum som är perfekt för det stora hushållet, badrum på vardera våningsplan och gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan erbjuds det sociala utrymmen med kök och vardagsrum i samspel vilket mynnar vidare ut i ett ljuvligt inglasat uterum i österläge som bjuder på morgonsol. Denna villa har sin egna grönskande oas med en härlig och välskött trädgård som har gott om träd, blommor och buskar som skapar en magisk plats att vara på. Perfekt för dig med gröna fingrar där du kan spendera tid i den insynsskyddade trädgården samt även njuta av de goda frukterna och grönsakerna från växthusen eller varför inte bjuda över vännerna på middag som är lagad i den läckra vedeldade stenugnen. Mitt i lugna och mysiga Åstorp hittar du denna villa med närhet till populära skolor och annan barnomsorg vilket är ett uppskattat område för barnfamiljer. Kommunikationer, mataffärer, lekplats, fina grönområden och sportmöjligheter ligger på ett bekvämt avstånd från huset. Måste upplevas på plats!

Fakta

Utgångspris
3 095 000 kr
Rum

5 st

Sovrum

4 st

Boarea

128 m²

Biarea

12 m²

Tomtarea

561 m²

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2014

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Malahat Farzan

0768802031

malahat.farzan@nyva.se

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Noor Awde

076-860 35 37

noor.awde@nyva.se

Rum

 • Hall/entré

  Hallen bjuder in med ytor som förser oss med praktisk ljus klinker som ackompanjeras av vitmålade väggar och gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.

 • Vardagsrum

  Härnäst inviterar ett fantastiskt vardagsrum, där ljuset strömmar in från härliga fönsterpartier. Det stilsäkra parkettgolvet samspelar fint med målade väggar i vitt och den semiöppna planlösningen mot köket förstärker den luftiga känslan ytterligare. Fönsterpartierna ackompanjeras av ljusbringande terassdörr, som förstås leder ut till det njutbara uterummet och vidare till trädgårdens trivsamma ytor.

 • Kök

  Köksmiljön i direkt anslutning till vardagsrummet med utmärkt förvaring bakom luckor i valnöt. Kakel pryder väggen ovanför arbetsytorna i sten och tas upp fint av golvet i trestavsparkett liksom de vita väggarna.

 • Badrum

  Badrummet har helkaklad interiör, wc, handfat, spegelskåp, maskinell utrustning och duschkabin.

 • Sovrum

  Det första sovrummet bjuder in med rymliga kvadrat och kan med fördel nyttjas som mastersovrum. På golvet ligger enhetligt parkettgolv i trä som samspelar fint med målade väggar i vitt och ljusbringande fönster. Här ryms både dubbelsäng och tillhörande möblemang.

 • Toalett

  Ovanvåningens wc bjuder på halvkalklad interiör med ljusinsläpp från fönsterpartiet. Här finns wc, handfat, handdukstork och tvättställsskåp .

 • Sovrum 2

  På ovanvåningen bjuds rymligt sovrum som förser oss med parkettgolv i trä som möter väggar i vitt och fönsterparti. Här ryms både enkelsäng och skrivbord.

 • Sovrum 3

  Ytterligare ett rymligt sovrum med parkettgolv som ackompanjeras av vitmålade väggar.

 • Sovrum 4

  Vägg i vägg ligger ett identiskt sovrum med gott om plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. På golvet ligger enhetlig parkettgolv som möter målade väggar i vitt.

Planbestämmelser

Stadsplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Last: Officialservitut Avlopp, 1277-671.2 Last: Officialservitut Väg, 1277-671.1

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Drift per år

Försäkring

2 400 kr

Vatten/avlopp

4 000 kr

Elförbrukning

24 000 kr

Summa

30 400 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 869 000 kr

Byggnad

1 596 000 kr

Mark

273 000 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2014

Pantbrev

Summa

600 000 kr

Antal

1 st

Parkering

Garage och stenlagt uppfart.

Byggnad

Typ

2-plansvilla

Byggår

2014

Bjälklag

Lättbetong

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Puts

Grund

Betongplatta

Grundmur

Lättbetong

Stomme

Lättbetong med isolering termoblock

Uppvärmning

Centralvärme

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder