Kometgatan 15

Ödåkra

Nu finns chansen att förvärva en härlig enplans villa i populära Ödåkra.

På en mysig och lugn återvändsgata finner vi denna trevliga enplansvilla med sociala öppna ytor och generöst ljusinsläpp på en utav Ödåkras finaste adresser! Väl genomtänkt planlösning med lätt möblerade ytor och högt i tak skapar detta ett unikt boende. Denna villa har all maskinell utrustning som kan tänkas behövas samt indraget fiber. Moderna detaljer med snygga högstående fönster som ger ett fint ljusinsläpp. En lättskött trädgård belägen i västerläge med bra möjligheter för bland annat grill och möblemang. Stor uppfart med plats för flera fordon och även ett stort garage som kan tänkas omvandlas till en boendeyta i form av ett ytterligare sovrum. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med skolor samt två fullskaliga fotbollsplaner precis i närheten och samt andra aktivitetsområden. I området Ödåkra hittar du allt i närheten i form av service, kultur och nöje med Väla shoppingcentrum eller populära Spritfabriken en promenad bort. Bra förbindelser in till Helsingborg centrum men även ut på motorvägen som tar dig till Malmö, Göteborg eller Stockholm. Varmt välkomna på visning, kontakta Rami Daadooch för mer information!

Fakta

Utgångspris
4 295 000 kr
eller högstbjudande
Boarea

99 m²

Biarea

36 m²

Tomtarea

601 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2016

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Rami Daadooch

0790699293

rami.daadooch@nyva.se

Partner

Profil

Kassem Maatouk

0762491999

kassem.maatouk@nyva.se

Rum

 • Hall

  Inbjudande stor hall med plats för garderober och bra avhängningsmöjligheter. Ljusa väggar med mörkare genomgående stenplattor. Spotlights i tak. Här finns även en dörr in till garaget.

 • WC

  Gästtoalett med ljusa väggar och mörkt klinkergolv. Utrustat med WC, handfat och kommod samt spegelskåp. Spotlights i tak.

 • Badrum

  Stort och rymligt helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin samt arbetsyta med vask. Duschhörna med glasdörrar. Ytterligare möjlighet för badkar eller dubbeldusch med vattenanslutning och brunn. Mycket förvaring i form av väggskåp. WC, spegelskåp samt handfat med lådor i kommod. Ljust kakel och mörkt klinkergolv. Spotlights i tak.

 • Kök

  Fullutrustat kök med bra materialval i form av mörk granitbänk och ljus köksinredning. Fristående kyl och frys, diskmaskin, vask, spishäll, ugn och mikrovågnsugn. Spotlights i tak.

 • Vardagsrum

  Social öppen yta som angränsar köksytan, här finns plats för soffmöblemang och matbord. Luftigt och högt i tak med utgång till trädgård via skjutdörrar i glas. Moderna och snygga avlånga fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

 • Sovrum 1

  Sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsmöjligheter. Ljusa väggar med laminatgolv.

 • Sovrum 2

  Sovrum med plats för säng och arbetsbänk. Ljusa väggar med laminatgolv.

 • Sovrum 3

  Sovrum med plats för säng och arbetsbänk. Ljusa väggar med laminatgolv.

 • Garage

  Stort garage med både plats för fordon samt förvaring, elektriskt öppningsbar garageport med utgång på baksidan till trädgård och ingång till husets hall. Stenplattor med ljusa väggar.

Tomt

Friköpt.

Planbestämmelser

Detaljplan

Ventilation

FTX.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Drift per år

Uppvärmning

13 200 kr

Försäkring

4 000 kr

Vatten/avlopp

6 000 kr

Elförbrukning

8 400 kr

Renhållning

3 600 kr

Summa

35 200 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 498 000 kr

Byggnad

2 041 000 kr

Mark

457 000 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

2016

Pantbrev

Summa

750 000 kr

Antal

1 st

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

2016

Bjälklag

Trä

Fasad

Puts

Grund

Betongplatta

Stomme

Betong

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder