Ödenäsvägen 50

Ödenäsvägen 50

Hindås, Hindås

Trivsamt hus med sjönära läge

Nu har du ett gyllene tillfälle att skapa drömhemmet. Detta charmiga enplanshus rymmer tre rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett trivsamt boende endast 75 meter till Östra Nedsjön Huset består bland annat av ett mysigt och lite äldre kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och fönster mot tomten. Här finns två sovrum samt ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med generös takhöjd, stort sovloft och gott om plats för soffa och matgrupp. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Huset står på en trevlig och fin trädgårdstomt med många soltimmar, uthus och uteplats. Samfälligheten som fastigheten ingår i är trevlig med en härlig gemenskap och ligger endast ca 75 meter från huset. Här erbjuds gemensamt område med bad, båtplats, brygga, hopptorn, strand och grönområden. Förutom den fina bad och båtplatsen finns det fina svampmarker och mycket fin natur att upptäcka. Med båt kan man ta sig till fina naturpärlor eller en rogivande fisketur. Dessutom finns Hindås centrum en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Ödenäsvägen!

Fakta

Utgångspris
2 495 000 kr
Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

75 m²

Tomtarea

1 290 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1963

Fastighetsmäklare

Profil

Richard Eggen

0708-214301

richard@hindasmaklaren.se

Rum

 • Kök

  Ett mysigt och lite äldre kök med spis, fläkt, kyl och diskmaskin. Här har du ett fin plankgolv, panel på väggar och fönster mot tomten.

 • Sovrum 2

  Ett lite mindre och lättmöblerat sovrum med garderober, plats för säng och skrivbord. Väggar i ljus tapet och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

 • Hall

  Här möts vi av en liten och funktionell hall med klädhängare. Rummet har panel och laminatgolv.

 • Badrum 1

  Ett äldre men funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

 • Sovrum 1

  Stort och mysigt sovrum med fönster åt två håll, toalett och bad en suite och plats för dubbelsäng. Väggar i ljus tapet och laminatgolv.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett rymligt, socialt och lättmöblerat rum med plankgolv och väggar i ljus tapet. Här erbjuds generös takhöjd, sovloft och gott om plats för soffa och matgrupp.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Enskilt vatten året om från djupborrad brunn. Enskilt avlopp till sluten tank om 3 kbm för wc-stol. Övrigt spillvatten till 3-kammarbrunn.

Energideklaration

Utfört

Beställd

Drift per år

Försäkring

2 932 kr

Vatten/avlopp

2 912 kr

Elförbrukning

24 592 kr

Sotning

200 kr

Vägsamfällighet

250 kr

Renhållning

3 680 kr

Övrigt

980 kr

Summa

35 546 kr

Tömning av avloppstank ca 2 gånger pr.år.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220.

Totalt

1 364 000 kr

Byggnad

685 000 kr

Mark

679 000 kr

Skatt/avgift

8 349 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1981

Pantbrev

Summa

506 250 kr

Antal

2 st

Närområde

Hindås, vid vackra Västra Nedsjön, 25 minuter ifrån Göteborg, är känt som Göteborgarnas vintermetropol och sportort. Men även känt för sin underbara natur med vandrings och kanotleder. På sommaren kan man njuta på några av alla fina badplatser och på vintern väntar skidspåren för en motionsrunda. Vi på Hindås-Mäklaren bor här i Hindås sedan många år och kan berätta mera om hur det är att bo på orten.

Parkering

Gratis parkering.

Kommunikation

Pendeltåg till Göteborg och Borås på 30 minuter. Pendelbuss till Göteborg, även nattbussar i helgerna.

Service ställen

ICA-butik som har öppet alla dagar från 08.00 till 22.00. Här finns även vårdcentral, folktandvård och bibliotek. Hindåsskolan med årsklass 0 - 5 och Fagerhultsskolan årskurs 4-9 som öppnar 2021. Samt 4 st. förskolor. 2 stora konferenshotell, camping, 2 bensinstationer, pizzeria m.m. Hindås stationshus har genomgått en större renovering och har många trevliga arrangemang under hela året. Flera fritidsaktiviteter såsom ridskola, tennisklubb, kanotklubb, yogastudio, gym, fotbollsklubb (konstgräsbana), scoutklubb, gymnastikförening, orienteringsklubb, innebandy, boulebana, skidklubb, elljusspår m.m. Hindås har en helt ny idrottshall från 2011. Tennisklubben har i anslutning till idrottshallen uppfört en inomhus tennishall. Hindås skidklubb har skiduthyrning till barn och en populär konstsnöslinga.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

1963

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Plintar

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direkt El

Tak

Betongpannor

Fönster

2-glas

Renoveringar

Fiberinstallation pågår.

Övrig byggnader

Lillstuga.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder