Arvid Lindmansgatan 21C

Hisingen - Tolered, GÖTEBORG

Fint läge!

Genomgångslägenhet i fint skick. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett luftigt och ljust intryck . Balkong mot gården med eftermiddag och kvällssol, här kan du njuta av soliga dagar eller bara vara en stund och koppla av. I hallen finns en garderob, bra planlösning med fint ljusinsläpp. Fritt o bra läge i området, nära till natursköna Hisingsparken & Slätta Damm med dess fina upplysta strövområden(elljusspår) som erbjuder fantastisk natur. Föreningen är stabil med låg avgift och har bland annat övernattningslägenhet, bastu och hobbyrum. Nära till kommunikationer. Snabbt tillträde om så önskas. Välkommen att boka in dig till visning!

Visningar

 • 04
  november
  onsdag
  kl 18:00 - 19:00
  Bokade visningar ring 0705-286868 eller mejla dukat.fastighetsbyra@outlook.com

Fakta

Utgångspris
1 895 000 kr
Månadsavgift

2 885 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

51 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Nej

Byggnadsår

1951

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Annika Dukat

0705-286868

dukat.fastighetsbyra@outlook.com

Övrigt

Fint ljusinsläpp i lägenheten med fönster åt två håll. Belägen åt innergårdarna.

Planlösning

Vägg mellan köket och vardagsrummet öppnades 2014.

Kökstyp

kök.

Rum

 • Hall

  Rymlig hall med garderob. Klinkersgolv vid entrén, ekparkett samt ljusa väggar.

 • Kök

  Tuff köksinredning i svart med handtag i rostfritt stål och ovanför arbetsbänken svart mosaik. Spotlights ovanför arbetsytorna. Kyl, frys(Gorenje), spis med häll(Bosch), diskmaskin. Fläkt installerad 2014 som är godkänd av föreningen. Delvis Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

 • Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med ekparkett, ljusa väggar samt med utgång till balkongen som har ett bra läge mot innergården. Här kan du njuta av soliga dagar eller bara vara en stund och koppla av. Extra lås på balkongdörr och fönstret bredvid.

 • Badrum

  Helkaklat badrum med klinkersgolv, badkar, wc och handfat.

 • Sovrum

  Ljusa väggar, ekparkett och garderober med skjutdörrar, bra förvaringsmöjlighet, fönster mot innergård och grönskan.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 17/12 2018

Klass

E

Elektricitet

Nätbolag

Göteborgs energi

Drift per år

Försäkring

1 902 kr

Elförbrukning

1 937 kr

Summa

3 839 kr

Driftkostnaden kan variera beroende på individuellt bruk, boendesituation, levnadssätt samt avtal med leverantörer.

Byggnad

Byggår

1951

Renoveringar

Under 2020 genomförs OVK(obligatorisk ventilationskontroll), dvs. sotning och rensning av ventilationskanaler i kök och badrum i samtliga lägenheter.

Förening

Namn

HSB Brf. Tolered i Göteborg.

Organisationsnr

757200-9095.

Gatuadress

Arvid Lindmansgatan 17B.

Postnr

41726.

Ort

Göteborg.

Hemsida

https://www.hsb.se/goteborg/brf/tolered/.

Tillåter dubbelt ägande

Ja.

Ekonomi

Underhållet av fastigheterna grundas på en 30-årig underhållsplan. Planen uppdateras och revideras årligen. Avgifterna för lägenheterna höjdes med 2% den 1 januari 2020 och 2019 med 3%.

Om föreningen

Brf Tolered i Göteborg bildades 1947 och är belägen på Arvid Lindmansgatan 17-25, Karl Staaffsgatan 14-22, Toleredsgatan 9A-D, Hisingen i Göteborg. Fastigheterna är indelade i sex block med fem gemensamma gårdar. Föreningen äger fastigheten med beteckning Tolered 147:1 i Göteborg. Föreningens fastigheter består av flerbostadshus om 3 våningar med 318 lägenheter och 27 lokaler/förråd. 3 garage för motorcyklar med totalt 15 platser. Total lägenhetsyta uppgår till 17 664 kvm och total lokalyta uppgår till 823 kvm. Medlemmarna har tillgång till en övernattningslägenhet för sina tillfälliga gäster, föreningslokal(uthyrs för kalas och sammankomster), bastu/aktivitetsrum(bordtennis), hobbylokal(för snickeri och målning).

Organisationsform

Bostadsratt.

Parkering

Parkeringsplatser med el kostar 240kr./månaden och utan el 160kr./månaden. Garageplats för MC kostar 160kr./månaden. Kontakta föreningen för plats ev. kö.

Övrigt

Förvaltning: Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av HSB.

Renoveringar

Under året har följande underhåll och investeringar utförts: Markdränering med ny rörläggning runt block 2 och 3 avslutades. Vid berörda entréer: ny plattsättning och asfaltering, yttre belysning, fasta sittbänkar samt nyanlagda rabatter och gräsmattor. Markdränering runt block 4 pågår och avslutas under våren. Markdränering runt block 5 har påbörjats under första kvartalet 2020. Alla tvättstugor har försetts med avlastningsbänkar. Nya tvättmaskiner har installerats i block 2(1 maskin) och block 6 (2 maskiner). Markdränering med tilläggsarbeten avslutas i block 5 under 2020. Markdränering i block 6 påbörjas under 2020. 2018 utfördes markdränering kring Arvid Lindmansgatan 17. Nytt passersystem har installerats i samtliga hus och lägenheterna har fått nya svarstelefoner. I samband med detta byttes ytterdörrarna. 2019 slutfördes markdränering vid block 2 . Nytt digitalt bokningssystem för tvättstuga, lokal och bastu installerades. 1985 utfördes en omfattande renovering med badrum, fasad, fönster, tak, balkonger, el samt stambyte.

Äger marken

Nej, tomträtt. Avtal löper till 2029-06-13.

Tv och bredband

Alla lägenheter i föreningen har tillgång till bredband, TV över fiberkabel med Telia som operatör. För tillgänglighetsförfrågan och prisuppgifter, kontakta respektive operatör. Com Hems basutbud för TV digitalt ingår i lägenhetsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

318 st.

Pantsättningsavgift

473 kr.

Överlåtelseavgift

1 183 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder