Övre Husargatan 11

Linne, GÖTEBORG

Ljus och fin lägenhet med en bra planlösning, centralt i Linné

Vacker utsikt över takåsarna och området. Gångavstånd till innerstaden och Slottskogen. Fin hall med plats för avhängning, vita väggar och laminatgolv, hallen är centralpunkten till samtliga rum. Vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Ljust kök med burspråk vid matplatsen, fönsterparti med utsikt åt tre håll över Linnestaden och takåsarna. Vita luckor med kakel ovanför arbetsytorna. Kyl, frys. Fläkt år 2020 och diskmaskin år 2014. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderob. Vita väggar och laminatgolv. Rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat med kommod, handdukstork. Badrumsskåp år 2020. Vita kakelplattor samt bård i grått kakel som matchar golvet i grått klinkers.

Budgivning pågår

Fakta

Rum

2 st

Boarea

55.5 m²

Våningsplan

5 / 7

Hiss

Ja

Utgångspris

3 200 000 kr

Månadsavgift

3 859 kr/mån

Byggnadsår

1987

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Annika Dukat

0705-286868

dukat.fastighetsbyra@outlook.com

Kökstyp

kök m. matplats.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 2/6 2020

Klass

D

Förbrukning

103 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Göteborgs energi

Levrantör

Göteborgs energi

Förbrukning

1 415 kw/h

Drift per år

Försäkring

2 390 kr

Elförbrukning

3 167 kr

Summa

5 557 kr

I elkostnaden är nätavgiften inräknad. El och försäkring kan variera på grund av förbrukning och avtal. Månadsavgiften på 3859kr specificeras; Månadsavg./drift 2907kr, månadsavgift bostad kapital 376kr, kabeltv/bredbandsavgift Bredband 270kr, värmeavgift bostad 306kr.

Närområde

Lägenheten är belägen centralt i Linnéområdet med gångavstånd till Slottskogen, caféer, restauranger och innerstan. Lummig och fin uteplats på innergården, här kan du sitta och koppla av. Hållplatser för spårvagn och bussar finns inom nära gångavstånd.

Byggnad

Byggår

1987

Övrig byggnader

I föreningen finns tillgång till relaxavdelning med bubbelpool, bastu och dusch, gymavdelning samt ett välutrustat hobbyrum.

Förening

Namn

RB. BRF. Göteborgshus 52.

Organisationsnr

716409-5999.

Gatuadress

Risåsgatan 3.

Postnr

41122.

Ort

Göteborg.

Hemsida

www.gbghus52.se.

Ekonomi

Föreningen antog under hösten 2015 nya stadgar som gjorde det möjligt för styrelsen att ge medlemmarna möjlighet till att göra frivilligt kapitaltillskott till föreningen och därmed minska eller helt slippa årsavgift kapital. Föreningens årsavgift är från och med januari 2016 uppdelad i drift och kapital. Efter att ha antagit budgeten för kommande verksamhetsår har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.

Om föreningen

I föreningen finns tillgång till relaxavdelning med bubbelpool, bastu och dusch, gymavdelning samt ett välutrustat hobbyrum. På föreningens innergård finns ett antal sittplatser med bord för en eventuell grillning sommartid. Vidare finns även en lekplats med sandlåda för de lite yngre föreningsmedlemmarna och en fullskalig boulebana för de vuxna.

Organisationsform

Bostadsratt.

Parkering

33 p-platser och 4 Mc-platser, kö.

Övrigt

Föreningens hemsida: www.gbghus52.se.

Renoveringar

Årets utförda underhåll(2019); Intagskanal , LED-belysning, Huskropp utvändigt . Tidigare utfört underhåll 2018; Dörr/portautomatik garage. Upprustning av innergård . Planerat underhåll 2020; Inpasseringssystem , Delvis byte stuprör, Delvis omfogning tegelfasad, Målning tak, Tvättstugeutrustning, Byte entrépartier.

Tv och bredband

Kabeltv; Comhem Bredband; Bredbandsbolaget.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

72 st.

Lokaler

3 st.

Pantsättningsavgift

473 kr.

Överlåtelseavgift

1 183 kr. Betalas av köpare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder