Brogatan 14

Stängnäs, Stallarholmen

Stadsnära!

En fin villa från år 1961 med vy över mälaren. Sagolik utsikt över Mälaren och natur kring huset som lyfter tomten. Hela huset är totalrenoverat sen något år tillbaka. Ett verkligt unikt och sjönära boende endast 45 minuter från Stockholm city och beläget väldigt nära till Stallarholmens centrum. Bostaden är genomtänkt med fina materialval. Huset är väldigt modernt, med snygga detaljer och en lyxig känsla flödar genom huset. Kontakta fastighetsmäklaren för privata visningar.

Fakta

Utgångspris
6 500 000 kr
eller högstbjudande
Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

154 m²

Biarea

40 m²

Tomtarea

1 480 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1961

Fastighetsmäklare

Profil

Jeanette Karlsson

070 - 620 91 99

jeanette@tegnerlunden.se

Övrigt

Genomgående renoverat med ny el, nya stammar, nytt ytskikt i samtliga rum. Nyrenoverat kök samt badrum. Inglasat uterum. Stor altan med Pool och stora sociala ytor. Våtrumsbehörighetspapper. Besiktat. Fiber indraget.

Planlösning

Ett hus med så många kvalitéer! Ibland kan det vara svårt att hitta kvalitéerna att lyfta fram i en bostad - här är det precis tvärt om. Brogatan 14 erbjuder så många kvalitéer att det blir svårt att välja vad som är mest fantastisk, sjöutsikten, trädgårdstomt med en härlig gräsmatta samt frukt och bär, en underbar utsikt som får dig att varje morgon nypa dig i armen för att förstå att det inte är en dröm. Missa inte chansen att uppleva denna fastighet som får begreppet ”sällan till salu” att återfå sin sanna innebörd. Villan är uppförd 1961 och har totalrenoverats de senaste åren. Husets öppna, sociala ytor och den generösa uteplatsen som ligger mot sydväst bjuder in till såväl lek som långa middagar och badande i poolen eller sjön. Entré till stor och möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare nås man av en sällskapsdel, matsal och kök, samtliga rum med ljusa ytskikt och generösa fönster som ger en härlig rymd. Det öppna och ljusa köket är väl genomtänkt med bra ytor för både matlagning och umgänge. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Vitvarorna utgörs av induktionshäll, ugn, mikro, kaffemaskin, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Matplatsen i köket ger gott om plats för en hel familj. Intill köket finns en härlig sällskapsyta. På nedervåningen finner vi också ett nyligen renoverat badrum med dubbeldusch, två handfat med kommod, toalett samt ett stort badkar. Det finns även en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Intill trappan finner vi också ett arbetsrum som har yta till mycket. Trappa i hallen leder upp till övervåningen där man möts av luftig hall, vidare till det stora och luftigt sovrummet med fönster ut mot sjön samt dörr ut till den inglasat uterum. En trivsam plats att koppla av på och med sagolik utsikt över Mälaren. De två sovrummen består av ett barnrum och huvudsovrummet. Barnsovrummet väcker glada känslor och och har ett kreativtutseende. Huvudsovrummet är modernt och mysigt. De fina strukturerna på väggarna tillsammans med eldstaden ger en behaglig känsla som man trivs i. Utöver sovrummen finns det ett duschrum med toalett, fräscht med ljust kakel. På övervåningen finns även ett rum som används som walk in closet, verkligen välstrukturerat och praktiskt. Det finns även även ett rum som idag används som lekrum för barnen som även kan användas som sovrum. Brogatan 14 är en bostad som man verkligen inte vill gå miste om!

Tomt

Strandtomt.

Stor gräsmatta som gränsar till sjön.

Fin altan med sällskapsytor och pool.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Vattenskyddsområde

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Strängnäs Vannesta GA:2 ändamål: Vägar

Ventilation

Självdrag. Överlåtelsbesiktad.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Beställd: 1/7 2021

Klass

C

Förbrukning

44 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Vattenfall

Leverantör

Sevab

Förbrukning

14 326 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

12 000 kr

Försäkring

9 640 kr

Vatten/avlopp

9 360 kr

Elförbrukning

15 840 kr

Sotning

600 kr

Renhållning

3 336 kr

Summa

50 776 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 805 000 kr

Byggnad

745 000 kr

Mark

2 060 000 kr

Skatt/avgift

8 524 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1961

Pantbrev

Summa

3 882 000 kr

Antal

2 st

Närområde

Bostaden är belägen i lugnt område invid Mälaren med knappt tio minuters promenad till tågstation och centrum. Strängnäs kommun ligger mitt i Mälardalen i Södermanlands län. Det mest kända besöksmålet i kommunen är Gripsholms slott i Mariefred och Domkyrkan. Strängnäs Invånarantalet har ökat stadigt sedan kommunsammanslagningen 1971 och uppgår nu till över 36 000 personer. Strängnäs är en framtidsinriktad kommun centralt belägen i den expansiva Mälardalen. Småstadscharm, historia och naturupplevelser i kombination med ett vattennära läge vid Mälaren! De största arbetsgivarna i kommunen är, förutom Strängnäs kommun med drygt 2000 anställda, Åkers Sweden, Pfizer och Menigo Foodservice . se www.strängnäs.se.

Kommunikation

Bra kommunikationer med tåg och buss från Strängnäsresecentrum.

Byggnad

Typ

1-plansvilla med källare

Byggår

1961

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Målad plåt

Fasad

Tegel

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen värme,luftvärmepump,kamin

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas/isolerglas

Renoveringar

Fastigheten är total renoverad. Vattenburen elpanna Nibe 2019, Luft värmepump Mitsubishi 2020, Braskaminen Contura 2017.

Övrig byggnader

Förråd om ca 15 kvm.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder