Flygfoto

Lilla Aggetorpsvägen 56

Gråbo

Villatomt nära badsjö med betalt VA

Vackert lantligt belägen tomt i populära Aggetorp. Tomten är hela 1800 kvm. Nära till härliga bad i fina Annesjön och ändå nära service och kommunikationer i Gråbo. Denna tomt ligger i slutet på vägen naturskönt med liten bäck och skog. VA är betalt. Sälja? Vi efterfrågar ständigt nya objekt, lång erfarenhet och mycket stort kontaktnät! Välkommen med nya försäljningsuppdrag.

Fakta

Utgångspris
1 195 000 kr
som utgångsbud
Tomtarea

1 817 m²

Tillträde

1/4 2021

Dokument

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Dan Freed

0705-621218

dan.freed@homemaklaren.se

Vägbeskrivning

Från Gråbo kör höger mot Aggetorp in på Grusvägen, kör 381 m. Sväng vänster, kör 660 meter på Aggetorpsvägen. Sväng vänster in på Lilla Aggetorpsvägen, kör 631 m, tomten ligger på Vänster sida, Home skylt till Salu visar. Tag gärna med tomtkartan som ligger som dokument i annonsen.

Övrigt

All information tillhandahållen från ansvarig Fastighetsmäklare är baserad på ägarens lämnade uppgifter och kontrolleras endast om det finns speciella skäl därtill. Fastighetsmäklaren ansvarar inte för riktigheten i uppgifterna.

Vatten och avlopp

Gemensamhetsanläggning för VA som ligger i tomtgränsen.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210.

Totalt

455 000 kr

Mark

455 000 kr

Skatt/avgift

4 550 kr

Taxeringsår

2018

Närområde

Gråbo Annesjön är ett bekvämt och prisvärt område med pendlingsavstånd till Göteborg. Denna tomt ligger ett stenkast från Annesjön. Gråbo har natursköna omgivningar med flera badsjöar och Mjörns vackra skärgård. Här kan man du både fiska och ägna dig åt båtliv. Ett stort utbud av olika idrottsföreningar i form av fotbollsplaner, ridhus, golfklubb mm. I Gråbo centrum som ständigt utvecklas finns det butiker och service som vårdcentral och bibliotek. I Gråbo satsar men mycket på barnomsorg, skola och fritidsaktiviteter vilket gör det till ett perfekt val för barnfamiljer och inflyttningen är hög. Tomten ligger i ett nytt villaområde med fint högt läge.


Intresseanmälan


Tipsa om tomten


KartaBilder