Översikt

Karlslundsvägen

Nykvarn

Centralt läge med hög lantkänsla!

Villatomt med positivt förhandsbesked. Här lever du 5 min från Nykvarns centrum och tågstation som tar dig till Stockholm C på 30 min. Tomtmarken är plan med inslag av skog och natur. Intill fastigheten ligger det populära naturreservatet Jägarskogen och därifrån access ned till sjön Yngern, en av Sveriges renaste insjöar.

Fakta

Utgångspris
1 875 000 kr
Tomtarea

2 150 m²

fastighetsmäklare

Profil

Anders Carlman

070-672 83 44

kontoret@nykvarnsmaklarna.se

Övrigt

- Förhandsbesked finns. Se bifogat dokument - Fastigheten ligger utanför planlagt område - Elanslutning Telge Nät: 38.125 inkl moms (kontrollerat 2022-11-01).

Vatten och avlopp

Vatten & avlopp saknas. Köparen anlägger enskilt vatten & avlopp. Se länk till Nykvarns kommun.

Närområde

Fastigheten är belägen ca 1 km utanför Nykvarns tätort. Det är nära till naturen och naturreservatet i Jägarskogen med promenad- och joggingrundor ned till sjön Yngern. Vid sjön är det också är ordnat med bivack och grillplatser. Åt andra hållet kan du kliva på en av Sörmlandsledens vandringsleder.

Kommunikation

Nära till två bra grundskolor Turingeskolan F6 och Lillhagaskolan F9. Strax ovanför Turingeskolan finns Hökmossens förskola som är helt nybyggd sedan några år tillbaka. Snabbtåg från Nykvarn till Stockholms C 30 min.

Närservice

Nykvarns Centrum med bra utbud av dagligvaror. Vårdcentral, tandläkare och kommunal service. Ett helt nytt centrum i Nykvarn är under uppbyggnad.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


KartaBilder