Exteriör

Salladsvägen 15

Centralt, Nykvarn

Enplansvilla Salladsvägen

Här kommer en fin villa på riktigt - allt i ett plan. Utmärkt läge i Nykvarn som ett av de allra bästa. Byggåret är 2010 och fastigheten är mycket välskött såväl in- som utvändigt. Bekvämt gångavstånd till både förskola och skolor liksom Hökmossbadet i Yngern, en av Sveriges renaste insjöar. Inglasat uterum och i övrigt många påkostade detaljer. Garagebyggnad med fjärrstyrda portar och plats för tre bilar. Besiktigat. Välkommen!

Visningar

 • 16
  oktober
  söndag
  kl 14:00 - 15:00
  Anmälan krävs. Välkommen!

Fakta

Utgångspris
7 500 000 kr
Rum

5 st

Sovrum

4 st

Boarea

159 m²

Tomtarea

1 005 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2010

fastighetsmäklare

Profil

Anders Carlman

070-672 83 44

kontoret@nykvarnsmaklarna.se

Övrigt

Vattenburen golvvärme och slipbar ekparkett genomgående. Våtrum/tvättstuga och entréhall med klinkerplattor på golvet. Exempel på detaljer: - Luft-luftvärmepump Bosch 2012 (har endast använts för kyla) - Utvändig fasad ommålat 2018. Alcro Bestå - Telia fiberkabel - Centraldammsugare med endast ett uttag för hela huset - Kopplat larm Verisure med appstyrning och kamera för både bostadsbyggnad och garage/förråd - Yale Doorman kodlås för grovingången - Fönster i bostadsbyggnaden är låsbara Bostadsbyggnaden är besiktigad av certifierad besiktningsman. Ta gärna del av bifogat protokoll. Säljaren avser att teckna en försäkring för dolda fel.

Rum

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet ligger i anslutning till matrummet och köket. Ryggåstak och spotlights. Stort fönsterparti som vetter mot trädgårdssidan och utgång till altanen i betong. Fjärrstyrd markis och fjärrstyrda lamellgardiner. Matrummet har sin utgång till uterummet.

 • Kök

  HTH-kök med köksö och plats för barstolar. Spishäll, spisfläkt, varmluftsugn, micro, diskmaskin, kyl med kopplat vatten/kolsyra samt frys med ismaskin. Samtliga vitvaror är av hög kvalitet från Electrolux undantaget köksfläkten från Franke.

 • Uterum/altan

  Uterummet är utrustat med skjutbara/låsbara isolerglasrutor (Villa Garden). Klinkergolv. Infravärme. Altanen består av 35 cm gjutet betonggolv.

 • Sovrum

  Fyra sovrum varav ett större utrustat med skjutdörrsgarderober.

 • Badrum

  Westerbergs bubbelbadkar med masagefunktion samt ljusterapi, temperaturreglering och värmeväxlare. Takdusch och skjutdörrar av glas, vägghängd WC och tvättställ i kommod. Högskåp. Kakel och klinker. Elektrisk handdukstork & spotlights.

 • Duschrum

  Takdusch och skjutdörrar av glas. Vägghängd WC och tvättställ i kommod. Handdukstork. Kakel och klinker. Spotlights.

 • Tvättstuga

  Grovingång. Tvättmaskin Electrolux och torktumlare Electrolux. Tvättho. Frånluftsvärmepump Nibe Fighter 640P. Klinker som golvbeläggning och kakel ovan arbetsbänk. Ett litet förråd.

Tomt

Trädgårdstomten består av öppna gröna gräsytor som omgärdas av täta höga häckar. Murar och stenläggningar finns på utvalda ställen. På framsidan finns en liten stenlagd uteplats.

Planbestämmelser

Detaljplan

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 5/8 2022

Klass

D

Förbrukning

64 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Telge Nät

Leverantör

Telge Energi

Förbrukning

18 172 kWh/år

Drift per år

Försäkring

4 600 kr

Vatten/avlopp

7 600 kr

Elförbrukning

25 440 kr

Renhållning

3 400 kr

Summa

41 040 kr

Elförbrukningen är beräknad på 1,4 kr/kWh.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

4 053 000 kr

Byggnad

2 852 000 kr

Mark

1 201 000 kr

Skatt/avgift

8 874 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

Summa

4 199 000 kr

Antal

4 st

Närområde

Centralt läge med fina gång- och cykelvägar som leder till både till centrum och Hökmossbadet i sjön Yngern. Nära Hökmossens förskola, Turingeskolan F-6 och Lillhagaskolan F-9.

Kommunikation

Snabbtåg från Nykvarn till Stockholm C 30 min.

Service ställen

Nykvarns Centrum med bra utbud av dagligvaror. Vårdcentral, tandläkare och kommunal service. Ett helt nytt centrum i Nykvarn är under uppbyggnad.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

2010

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Torpargrund

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme

Tak

Betongpannor

Fönster

Isolerglas

Övrig byggnader

Isolerad garagebyggnad med vattenburen värme och inkopplat VA. Det finns en fjärrstyrd port till det större garaget som har plats för 2 bilar. Golvet är utrustat med tåligt/halkfritt industrigolv. Fjärrstyrd port även till det mindre garaget med plats för 1 bil. Golvbeläggningen här är lättbetong. Spotlights finns också i garagen. Vidbyggt kallförråd.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder