Balkong

Runstens byväg 14, 1tr

Runsten, GRÖDINGE

Vill du bo på vackra Runsten, kom på visning på söndag och välj din lägenhet. Första lgh i denna storlek är nu SÅLD ! Här erbjuds en yteffektiv, ljus och trivsam etta med möjlighet till sovalkov. Lägenheten har ljusa material och är fullt utrustade med allt man kan behöva för ett trivsamt boende. Välkomnande stor hall med bra klädförvaring i garderober. Vid entré finns praktiskt klinkergolv i grå nyans. Köket ligger i vinkel och är från Ballingslöv, det är utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt, mikrovågsugn i behaglig arbetshöjd och diskmaskin. Vitvaror är av märket Electrolux (ej mikrovågsugnen). I anslutning till kök finns plats för matbord tex vid fönster. Utgång till rymlig balkong finns anslutning till köket. Allrum ligger i öppen planlösning mot kök och blivande alkov om man önskar. Platsbyggd garderob med skjutdörrar finns. Badrummet är helkaklat och är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning dusch med vikväggar och tvättmaskin med torktumlar funktion. Till lägenheten tillhör det ett förråd (kall) beläget i separat byggnad. Abonnemang för TV, bredband och el är gemensamt i föreningen för att minimera kostnaderna för de boende. Byggnaderna utrustas med bergvärme och solceller. Tanken är att föreningen skall kunna sälja el till medlemmarna. Parkeringsplatser finns att hyra för 195kr/mån. P-plats med Laddbox kostar 295kr/mån plus el. Varje lägenhet har garanterat en p-plats att hyra. Utöver det finns det ytterligare p-platser, handikapps- och gästparkering. Som medlem i föreningen/bostadsrättsinnehavare har man tillgång till Runsten Equestrians utbildningspaket inom ridsport. För vidare information se i länk nedan. https://www.runstenvillage.com/runsten-ridanlaggning/ Kontakta gärna Anna Dahlgren på tel. 0708-113085 för ytterligare information samt bokning av privat visning om man önskar.

Fakta

Utgångspris
1 645 000 kr
Från pris
Månadsavgift

2 916 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

461 160 kr

Andelstal

3 %

Fast.beteckning:

Runsten1:55

Rum

1 st

Boarea

36 m²

Våningsplan

1 / 2

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2023

Fastighetsmäklare

Profil

Anna Dahlgren

0708-113085

anna@totalmaklarna.se

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt.

Månadsavgift

2 916 kr/mån

Inkl.värme, kallvatten.

Indirekt nettoskuldsättning

461 160 kr

Uträknat utifrån ekonomisk plan. Lån/kvm x kvm. = 12810kr x 36 kvm.

Energideklaration

Utförd

Utförd

Klass

A

Elektricitet

Nätbolag

Vattenfall

Drift per år

Elförbrukning

3 000 kr

Övrigt

2 000 kr

Summa

5 000 kr

I angiven uppskattat driftkostnad ingår el, varmvatten, hemförsäkring och tv/bredband.

Närområde

Runsten Village är ett lugnt, tryggt och lantligt bostadsområde. De första familjerna flyttade in i februari 2017. Idag bor här ca.130 familjer. Området ligger vackert inramat mellan skogsdungar och öppna fält, det är en mycket rogivande miljö med endast ca. 40 minuter till Centrala Stockholm. På närliggande Runsten Equestrian som är en ridanläggning för privat hästar finns en trivsam cafeteria/restaurang med fönster mot ridhuset. Här kan man avnjuta härliga bakverk samt god frukost, lunch och middag samtidigt som man beskådar trevliga ridekipage alt.sitter man ute i anslutande serverings trädgård. Det finns ca.90 hästar på anläggningen. Är du hästintresserad och är behov av stallplats så har de boende i Runsten Village förtur till plats för hästen/hästarna.

Kommunikation

Skyttelbussen transporterar sträckan mellan Tullinge - Runsten på vardagar på morgonen och på em/kväll. Bokningar sker via App på Google Play och Appstore: Sök på ”Runstens Skyttelbuss” Alternativt via hemsidan: https://buss.runstenvillage.com SL buss finns ca. 4 km från bostaden vid Sorundavägen. SL buss finns även i Riksten som ligger ca.7 km från Runsten för vidare transport till Tullinge pendeltågstation. Pendeltågsstation finns i Tungelsta ca. 9 km från Runsten, där det även finns pendelparkering.

Närservice

I augusti 2020 öppnade områdets förskola i form av dagmamma verksamhet, verksamheten bedrivs i förskolelokal. Sök på Runstens småfolk. Förskola och skola finns i Riksten ca.7 km från Runsten samt i Tungelsta ca.9 km från Runsten. Barnen som går i Tunngelsta skola får åka skoltaxi till och från skolan. Möjlighet kan finnas att barn som går i Riksten får skolskjuts, kontakta kommunerna, Haninge och Botkyrka, för ytterligare information. Matvarubutik Ica Nära med bra sortiment finns i Riksten. Här finns även några restauranger. Matbutik Coop och restauranger finns i Tungelsta och vidare ca. 3 km ligger Västerhaninge med div. butiker, trevligt Cafe, restauranger, apotek, systembolag, matbutiker mm.

Övrigt om närområdet

Öppen fiber via Telia finns i området.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

2023

Förening

Namn

Brf Hästskon.

Organisationsnr

769641-7026.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Föreningens avgifter planeras att höjas med 2% per år from 2025.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkering finns att hyra för 195kr/mån Parkering med Laddbox kostar 295kr/mån plus el.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja.

Lägenheter

23 st.


KartaBilder