Östgårdsgränd 612

FUNÄSDALEN

Bekvämt boende med perfekt avstånd till allt!

Bo mitt i vackra Funäsdalen med direkt tillgång till välpreparerade längdspår, skidbackar, skola och all service som finns i den trivsamma fjällbyn. Nu säljs en välplanerad och ljus trerumslägenhet i Brf Östgården III, ett boende perfekt för såväl permanentboende som fritidsboende. En bra start för säsongsarbete eller för den som kan jobba på distans eller som semesterboende med bekväm närhet till allt. Lägenheten ligger bekvämt i bottenplanet med både panoramafönster och balkong mot vacker utsikt. Här ser man bland annat sjön, Funäsdalen och Funäsdalsberget samt Skarvarna längre bort. Ingången sker från baksidan av huset med en väderskyddad hallgång där det finns ett utvändigt förråd på sidan av entrén. Invändigt möts man av en ljus hall med ett praktiskt kapprum samt två trivsamma sovrum. Allrummet känns luftigt och har stora fönster som släpper in ljus och framför allt bjuder på en härlig utsikt över omgivningen. Här finns även ett fräscht kök med grå skåpsfronter som smälter fint in i interiören. Från det stora sovrummet har man utgång till balkong med uppskattat söderläge. Mellan de båda sovrummen ligger badrummet med dusch och bastu. I hallen har man installerat en luft-luftvärmepump som ger en mer ekonomisk uppvärmning.

Fakta

Utgångspris
2 100 000 kr
Månadsavgift

1 700 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

43 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1989

Registerad fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

0705-886127

info@funasdalenfastighet.se

Interiör

Här välkomnas man av en ljus hall med plats för klädhängare och förvaring rakt fram, till vänster finns en praktisk klädkammare med både torkskåp, garderob och hyllor. Fortsätter man till höger ligger sovrum 1 med våningssäng följt av ingången till badrum och bastu. Längre in är allrummet med kök fint integrerat samt matplats i mitten. På höger sida i allrummet är det stora sovrummet med dubbelsäng och utgång till balkong med vacker utsikt. För den som gillar helheten är det en extra bonus att stora delar av inredningen ingår vid försäljningen, med andra ord kan man smidigt flytta in och direkt börja njuta av fjällvistelsen.

Rum

 • Hall

  Hallen har plats för hatt - och skohylla rakt fram samt spegel på vägg i gången till allrummet. Hallen har plastmatta, målad väv på väggar och målat tak.

 • Klädkammare

  På vänster sida i hallen är en klädkammare med torkskåp, städskåp samt hyllor till förvaring. Här finns även hatthylla vilket ger bra plats att hänga in skrymmande friluftskläder. En mindre frys finns installerad. Matta på golv, målade väggar och tak.

 • Sovrum 1

  Det första sovrummet ligger till höger i hallen och rymmer våningssäng med bredare underslaf samt en garderob. Bredvid sängen finns även en byrå. Ett fönster. Parkettgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Badrum

  Mellan de båda sovrummen finns ett badrum med ingång till bastu. Badrummet har tvättställ med kommod och spegelskåp, WC samt dusch med vikväggar. Handduksvärmare på vägg. Våtrumsmatta på golv, kakel på väggar och målat tak.

 • Bastu

  Innanför badrummet finns en bastu med två sittbänkar och elaggregat. Varmvattenberedare under sittlav. Våtrumsmatta på golv, bastupanel på väggar och i tak.

 • Allrum

  Ljust och luftigt allrum med plats för både matplats och soffa vid de stora fönstren. Allrummet har parkettgolv, målade väggar och målat tak.

 • Kök

  Köket är en del av allrummet med skåpsfronter i ljusgrått. Bänkskiva i laminat och kakel på vägg. Kylskåp, spis och köksfläkt samt mikro på hylla. Parkettgolv och målat tak.

 • Sovrum 2

  Ett ljust och härligt sovrum med fönstervägg och balkongdörr till balkong i söderläge med fin fjällvy att vakna upp till. Här ryms dubbelsäng med sängbord på båda sidor samt en byrå. Parkettgolv, målade väggar och tak.

 • Förråd

  Utvändigt förråd i samband med entrén. Här finns plats till förvaring av friluftsutrustning. Förrådet är inte varmbonat.

 • Övrigt

  Boarean är inte uppmätt. Areauppgiften kommer från säljaren. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Lägenheten överlåts med befintliga möbler och husgeråd som överlåtes på tillträdesdagen i befintligt skick enligt inventarielista. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Månadsavgift

1 700 kr/mån

Månadsavgiften faktureras kvartalsvis. Månadsavgiften inkluderar kostnad för el (den del som avser motorvärmare och utebelysning), vatten och avlopp, renhållning, snöröjning, fastighetstillsyn, satellit TV, redovisning & administration, yttre underhåll. El faktureras separat.

Balkong, uteplats och bilplats

Från det stora sovrummet är utgång till balkong med fint söderläge och härlig utsikt över sjön, Funäsdalen och Funäsdalsberget. En härlig plats för såväl morgonkaffet som avkopplande middagar.

Numrerad P-plats med motorvärmaruttag.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utförd

Utförd

Klass

E

Elektricitet

Nätbolag

Härjeåns Nät AB

Leverantör

Fyrfasen Energi AB

Förbrukning

7 584 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

13 920 kr

Summa

13 920 kr

Närområde

Funäsdalen är centralorten för Skandinaviens största skidområde. På ett och samma liftkort kan du variera din skidåkning på många sätt genom att besöka en och var av Funäsfjällens alla liftanläggningar Funäsdalsberget, Tänndalen, Ramundberget, Tännäskröket och Kappruet. Funäsfjällen är också paradiset för längdåkning i Nordic Ski systemet med 300 km preparerade skidspår. Ett unikt spårsystem som sammanlänkar hela området! I Funäsfjällen finns 450 km skoterleder, varav 150 km går över högfjället i ett av Sveriges vackraste fjällområden. De breda skoterlederna prepareras kontinuerligt av pistmaskiner för att hålla toppklass. Sommartid erbjuder området ett stort utbud utav friluftsaktiviteter. Här gör du enkelt härliga fjällvandringar med storslagen utsikt, cyklar mountainbike, paddlar kanot/kajak, plockar bär och svamp eller bara njuter av årstiderna! Sommartid såväl som vintertid finns det goda förutsättningar också för fiske, både i vattendrag och i sjöar. Läs mer på www.funasfjallen.se för att bli inspirerad av olika aktivitet och sevärdheter!

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1989

Renoveringar

Byggnaden har en grundläggning av gjuten betongplatta med souterränplan av stående betongblock. Bjälklag av betong. Liggande-, och stående träpanel på fasad och tak av tegel. utvändiga plåtarbeten i lackerad plåt.

Förening

Namn

Brf Ösgården III.

Organisationsnr

716461-8527.

Om föreningen

Brf Östgården III (Org. nr: 716461-8527) på fastigheten Härjedalen Funäsdalen 12:139 består av består av fyra byggnader, två med vardera 6 lägenheter och två med vardera 4 lägenheter, totalt 20 lägenheter som är byggda 1989-90. Fastigheten består även av gräsytor, del av infartsväg och p-platser vid husen. Varje lägenhet har ett utvändigt, oisolerat förråd vid sin entré och en p-plats med motorvärmaruttag. El från elstolpe ingår i månadsavgift.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder