Påkostat kök med vitvaror av hög klass

Flottiljvägen 91C

Tullinge

Tilltalande etagelägenhet med balkong och terrassbalkong i toppskick!

Välkommen till denna fräscha och genomgående etagelägenhet med radhuskänsla i väldigt fint skick med tilltalande planlösning i hjärtat av Riksten. Bra barnvänligt område med massor av barnfamiljer, nära till skolor och förskolor samt matbutik och naturen runt hörnet. I månadsavgiften ingår det både värme och vatten. Entréplanet som nås via en trappa bjuder på ett fräscht kök med generösa arbetsytor, massor av förvaring och en stor matplats för 6 personer intill flertalet fönster som bidrar med härligt ljusinsläpp. Vitvaror i den övre prisklassen underlättar för kocken i familjen. Vardagsrummet är rejält och lättmöblerat med utgång till en av lägenhetens balkonger mot föreningens fina innergård. Det ena sovrummet rymmer lätt en dubbelsäng och har en garderobsvägg med skjutdörrar till klädförvaring. Det andra sovrummet, som nuvarande ägare nyttjar som gym, kan med fördel användas till barnrum/gästrum eller kontor. Det fina ekparkettgolvet gör sig fint mot de vitmålade väggarna. Entrén har fint klinkergolv, bra avhängningsyta samt direkt anslutning till klädkammare/förråd om drygt 3 m². På detta plan finns även en rejäl helkaklad dusch/WC med takdusch och tvättpelare med ny tvättmaskin. Via den fina vita trappan når man det övre planet som har ytterligare 2 sovrum, dusch/WC med generösa 3,10 meter i takhöjd och en hall som ansluter till den härliga terrassbalkongen med sitt fina soliga läge. Här hänger man gärna sommartid och njuter av solen och utsikten. Genomgående ekparkettgolv även på detta plan förutom i dusch/WC som har klinkergolv. Den nya ägaren garanteras en egen parkeringsplats för 400 kr/månad och barnen kan kan välja att leka på föreningens gård eller någon av alla de övriga lekplatserna i området. Ett förråd i gårdsbyggnad tillhör. Välsorterad ICA-butik finns runt hörnet och inom promenadavstånd ligger en populär pizzeria. Området angränsar till Lida naturreservat vilket många barnfamiljer uppskattar, vinter som sommar. Bussen tar dig lätt till Tullinge C och därifrån avgår pendeltåg mot både Stockholm C och Södertälje. Väljer man att ta bilen så når man Huddingevägen på ca 5 minuter. Sammantaget är detta en tilltalande bostad i ypperligt skick med bra planlösning och massor av bra förvaringslösningar.

Visningar

 • 21
  april
  söndag
  kl 13:00 - 14:00
  Hjärtligt välkommen!

Fakta

Utgångspris
3 295 000 kr
Månadsavgift

7 291 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

749 196 kr

Andelstal

15 %

Rum

5 st

Sovrum

4 st

Boarea

114 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2009

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Mikael Bukowski

070-555 80 59

mikael@bukowskismaklarbyra.se

Rum

 • ENTRÉPLAN

 • Hall

  Välkomnande hall/entré med fint klinkergolv och bra avhängningsyta för ytterkläderna. Mitt emot entrédörren finns en rejäl klädkammare/förråd vilket underlättar för ytterligare klädförvaring och annat. Vitmålade väggar.

 • Kök

  Ljust och fräscht med massor av förvaring och generösa arbetsytor samt matplats för 6 personer. Kompositho med avrinningsdel och engreppsblandare, snyggt matchande kakel samt belysning ovan. Köket uppdaterades 2021 och då bytte man kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt diskmaskin. Ovanför hällen finns det en spisfläkt i rostfritt utförande. Ekparkettgolvet slipades 2021 och då målades även tak och väggar. Tilltalande del av bostaden som underlättar för den som uppskattar att laga mat. Flertalet fönster bidrar med fint ljusinsläpp.

 • Vardagsrum

  Lättmöblerat och väl tilltaget vardagsrum som lätt rymmer soffgrupp och mediamöbler. Utgång till balkongen som vetter mot föreningens innergård. Fint ekparkettgolv (slipat och lackat 2021) och vitmålade väggar. Extra förvaringsutrymme finns under den vitmålade trappan som tar dig till övre plan. Härligt ljusinsläpp via flertalet fönster.

 • Balkong

  Mysig balkong med morgonsol och utsikt mot lummig natur. Perfekt för morgonkaffet sommartid.

 • Sovrum 1

  Stort sovrum som lätt rymmer en dubbelsäng och annan möblering. Bakom 3 spegelskjutdörrar finns massor av bra förvaringsyta. Fint ekparkettgolv, vitmålade väggar och ljusinsläpp via flera fönster.

 • Sovrum 2

  Lagom stort sovrum som rymmer en enkelsäng skrivbord och garderob. Ekparkettgolv, vitmålade väggar och två fönster.

 • Dusch/WC/tvätt

  Stilrent och väl tilltaget med klinkergolv och helkaklade väggar. Fin kommod med handfat och spegel med inbyggd belysning ovan. Duschdelen har svängbara glasväggar samt takdusch. Ett högskåp till förvaring samt tvättpelare med kondenstumlare och nyinköpt tvättmaskin.

 • ÖVRE PLAN

 • Hall

  Denna del sammankopplar sovrummen, dusch/WC och den hörliga terrassbalkongen. Ekparkettgolv, målade väggar och tilltagen takhöjd.

 • Terrassbalkong

  Denna oas ligger i soligt sydvästligt läge. Dess höga läge ger en fin utsikt över Riksten. Gott om plats för loungemöbler och grillen.

 • Sovrum 3

  Stort sovrum som lätt rymmer en dubbelsäng och annan möblering. Två garderober till klädförvaring. Ekparkettgolv, vitmålade väggar och ljusinsläpp via flera fönster i två olika väderstreck.

 • Sovrum 4

  Lagom stort sovrum som rymmer en enkelsäng skrivbord och garderob. Ekparkettgolv, vitmålade väggar och ljusinsläpp via fönster.

 • Dusch/WC

  Stilrent med klinkergolv och helkaklade väggar. Kommod med handfat, väggfast spegel med belysning ovan samt dusch. Ett mindre fönster bidrar med ljusinsläpp och den generösa takhöjden på ca 3,10 meter skapar en härlig rymd. Plats finns för att montera en svängbar glasdörr till duschdelen om man så önskar.

 • ---------- Övrig information ----------

 • Bredband/TV

  Bredband på 250 Mbit/s samt grundutbud (TV) via Telia. Föreningen har tecknat en gruppanslutning för bredband och TV vilket innebär ett obligatoriskt tillägg på 270 kr/mån.

 • Förråd

  Separat förråd finns i gårdsbyggnad.

 • Parkering

  Föreningen hyr ut 9 parkeringsplatser med motorvärmaruttag för 400 kr/månad. Köparen har förtur att ta över säljarnas plats om man vill. Annars hyrs den ut till någon annan. 1h parkering för besökare finns runt hörnet.

 • Energideklaration

  Energideklarationen utförd 2015-07-06. Energiprestanda: 144 kWh/m² och år. Energiklass E.

 • DRIFTKOSTNADER PER MÅNAD

  Hushållsel: Ca 600 kr Försäkring: Ca 250 kr Totalt: Ca 850 kr Kommentar: Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

 • Tillträde

  Enligt äverenskommelse

 • Budgivning

  Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar. I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

 • Fri prövningsrätt

  tambur.se

Månadsavgift

7 291 kr/mån

inkl, värme, vatten och sophämtning (obligatoriskt tillägg på 270 kr för bredband och TV)

Indirekt nettoskuldsättning

749 196 kr

Uppgiften är framräknad med årsredovisning från 2022 som underlag.

Våning och hiss

Lägenheten nås via en trappa och består av de två övre våningarna av byggnadens totala tre våningar.

Ventilation

Mekanisk från-/tillluft (FTX).

Energideklaration

Utförd

Utförd: 7/6 2005

Klass

E

Förbrukning

144 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Vattenfall

Leverantör

Vattenfall

Drift per år

Försäkring

3 000 kr

Elförbrukning

7 200 kr

Summa

10 200 kr

Närområde

Trivsamt och barnvänligt område med närhet till härliga strövområden att promenera i och goda möjligheter till ett aktivt motions- och friluftsliv. En kort cykeltur bort finns Brantbrinks IP med bl.a. motionsspår varav några elljusspår som används till skidspår under vintern, utegym samt både tennis- och fotbollsplaner. Därtill finns både Lida Friluftsområde och Rikstens Golf en kortare biltur bort. I närområdet finns flera lekplatser och spontanidrottsplatser.

Kommunikation

Några minuter bort från bostaden finns busshållplats där buss 721 trafikerar bl.a. Tullinge Station. Med buss tar det ca 15 minuter till Tullinge station och därifrån avgår också pendeltåg mot både Stockholms C och Södertälje C och tar ca 20-25 minuter. Vidare finns ytterligare busslinjer som trafikerar stationen mot bl. a. Huddinge sjukhus, Södertörns högskola och andra kommundelar. I anslutning till Tullinge station finns också flertalet avgiftsfria pendelparkeringar som är perfekt om man vill ta bilen en bit för att sedan åka med SL-trafiken. För den bilburne är man efter bara några minuter ute på Huddingevägen och till Stockholms C tar det ca 30 minuter.

Närservice

I området finns det bl. a. en ICA-butik, pizzeria, biograf, frisör och skönhetssalong samt hundsportcenter med hunddagis och hundkurser. I Tullinge centrum finns bank, matvarubutiker, apotek, bibliotek och annan behövlig service för att underlätta vardagen. Vill man åt ett bredare utbud av affärer, shopping och kulinariska äventyr så finns både Tumba Centrum, Huddinge Centrum och Kungens Kurva på behöriga avstånd som är goda alternativ. Skola och barnomsorg Närmsta förskola är förskolan Nova och ligger på Flottiljvägen samt förskolan Luna som är belägen på Kanslivägen. Båda förskolorna har sex avdelningar. En kort promenad bort finns Rikstens skola (F-9) som invigdes hösten 2013 och andra förskolor i kommunen är bl.a. Banslättsskolan (F-5) och Falkbergsskolan (6-9). För mer information, se kommunens hemsida.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

2009

Renoveringar

I början på 2021 gjordes en omfattande renovering gällande ytskikten i denna bostad. Alla tak, lister och väggar i lägenheten målades inklusive trappan. Därtill så byttes alla vitvaror ut i köket förutom spisfläkten. Man passade även på att slipa ekparkettgolvet på hela entréplan. Lägenheten håller väldigt hög standard och är i ypperligt skick.

Förening

Namn

Brf Flottiljen 1.

Organisationsnr

769614-1212.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Månadsavgiften justerades upp med 25% from 1 januari 2024 för att balansera upp det höjda ränteläget och ökade kostnader för bl. a. fjärrvärme.

Om föreningen

Föreningen består av 8 bostadsrätter i varierande storlekar. På baksidan finns det en fin innergård och föreningen disponerar över 9 parkeringsplatser med motorvärmaruttag.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Renoveringar

Föreningen har löpande underhållit fastigheten och sett över en underhållsplan under 2022.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

8 st.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder