Välkommen till Lillhagsvägen 15

Lillhagsvägen 15

Älvsjöbadet, Bandhagen

Välplanerat bostadsrättsradhus på lugn återvändsgata

I mysiga kvarter på lugn återvändsgata finns detta välplanerade bostadsrättsradhus i två fulla plan. Föreningen har inga lån vilket gör föreningens ekonomi väldigt stabil och 1 000 Mbit/s bredband, värme, vatten samt TV (basutbud) ingår i månadsavgiften. Granne med Älvsjöbadet och dess lummiga natur gör sommarmånaderna extra lyxiga för barnfamiljen och för dig som uppskattar natur. Tilltalande planlösning med sociala ytor på entréplanet som består av fräscht kök med rejäl matplats som totalrenoverades 2015, stort vardagsrum, dusch/WC med tvättpelare och en hall med bra förvaring. Därutöver finns det en rejäl uteplats på framsidan och en altan samt gräsmatta i ett väldigt privat läge på baksidan mot lummig natur. Övre plan har 3 rejäla sovrum och ett allrum som lätt kan göras om till sovrum om man så vill. Hallen sammankopplar alla rum och här finns även ett badrum med badkar och takdusch som totalrenoverades 2016. Vinden skapar extra förvaringsutrymme och dessutom finns det ett separat externt förråd. Massor av bra parkeringsmöjligheter och tillgång till platser för dig med behov av att ladda din elbil. Kommunikationerna är ypperliga med promenadavstånd till T-bana, pendeltåg och buss. För den bilburne tar du dig ut på Huddingevägen på 1-2 minuter. I närområdet finns det förskolor, grundskolor, matbutiker, konstgräsplan som underlättar ens vardag. Hjärtligt välkommen!

Visningar

 • 3
  december
  söndag
  kl 14:00 - 15:00
  Hjärtligt välkommen!

Fakta

Utgångspris
4 795 000 kr
eller bud
Månadsavgift

4 998 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

0 kr

Rum

5 st

Boarea

125 m²

Våningsplan

1 / 1

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1992

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Mikael Bukowski

070-555 80 59

mikael@bukowskismaklarbyra.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Rum

 • ENTRÉPLAN

 • Hall/entré

  Praktisk entré med bra förvaring direkt till höger bakom två skjutdörrar. En bit in under trappan finns ytterligare förvaringsmöjligheter bakom en dörr. Klinkergolv samt målade väggar.

 • Kök

  Köket som totalrenoverades 2015 erbjuder generösa arbetsytor, massor av bra förvaring via utdragbara lådor samt en rejäl matplats intill fönster. Enkelho med engreppsblandare samt stänkskydd i form av glasskiva. Vitvarorna består av inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, extra bred häll (80 cm), spisfläkt, diskmaskin samt fullstor frys och fullstor kyl. Klinkergolv och målade väggar samt spotlights i tak. Ett härligt kök för den som uppskattar att laga mat.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är väl tilltaget och lättmöblerat med bra ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för stor soffgrupp, mediamöbler och ett extra matbord om man så önskar. Målade väggar varav en fondvägg samt utgång till den privata altanen.

 • Dusch/WC/tvätt

  Helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Handfat, badrumsskåp med inbyggd belysning, WC och tvättpelare bestående av tvättmaskin och kondenstumlare. Rostfri bänk med tvättho.

 • ÖVRE PLAN

 • Hall

  Sammankopplar alla rum på detta plan. Ekparkettgolv och målade väggar. Här finns vindsluckan för extra förvaring.

 • Sovrum 1

  Stort sovrum som lätt rymmer en dubbelsäng och ytterligare möblemang såsom garderober och annat. Ljusinsläpp via fönster, ekparkettgolv samt målade väggar.

 • Sovrum 2

  Lagom stort sovrum som rymmer säng, skrivbord och garderober. Ekparkettgolv, målade väggar och ljusinsläpp via fönster.

 • Sovrum 3

  Rejält sovrum som har plats för dubbelsäng, garderobsvägg och annat passande. Målade väggar, ekparkettgolv samt ljusinsläpp via fönster.

 • Allrum

  Detta allrum nyttjas i dagsläget som bibliotek. Kan bli ett rum för barnen och deras kompisar att umgås i. I dagsläget är det öppet mot hallen och sätter man upp en vägg med en dörr så har man ett bra sovrum till. Allt beroende på vilka behov man har. Ekparkettgolv, spotlights i tak, målade väggar och ljusinsläpp via ett fönster.

 • Badrum

  Totalrenovering av detta skedde 2016. Helkaklade väggar och matchande klinkergolv. Handfat med kommod, badrumsskåp med inbyggd belysning, vägghängd WC, handdukstork (vattenburen), badkar med både tak-och handdusch samt en garderob till förvaring.

 • ---------------- Övrig info --------------------

 • Altan

  Baksidan har en rejäl altan med ett väldigt privat läge och buskar mot angränsande grannar.

 • Uteplats

  På framsidan staketförsedda yta om ca 18 m² finns plats för utemöbler och exempelvis cyklar. Konstgräsmatta på mark.

 • Bredband

  1000 Mbit/s via Ownit ingår i månadsavgiften.

 • TV

  Basutbud via Tele2 (tidigare Com Hem) ingår i månadsavgiften.

 • Förråd

  Runt hörnet finns ett rejält förråd till diverse förvaring.

 • Parkering

  Genom föreningens medlemskap i Liggmilans samfällighetsförening har medlemmarna tillgång till utom- och inomhusparkering. Parkeringsplats kostar från 274 kr/mån upp till 663 kr för en extra stor plats i garage. Mer info finns på klickbar länk som heter Lillmigans Samfällighet. 62 av platserna är dessutom utrustade med laddstationer för elbil. Betalparkering finns på gatan utanför.

 • Budgivning och annan viktig information

  Budgivning: Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar. I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning. Bud innan första visningen: Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse. Fri prövningsrätt: En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för. Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Månadsavgift

4 998 kr/mån

inkl. värme, vatten, bredband och TV (basutbud)

Indirekt nettoskuldsättning

0 kr

Föreningen är obelånad.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 20/6 2023

Klass

C

Förbrukning

99 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Ellevio

Leverantör

Ellevio

Drift per år

Försäkring

3 000 kr

Elförbrukning

8 000 kr

Summa

11 000 kr

Förbrukningen kan variera beroende på vilka avtal man tecknar och antalet familjemedlemmar.

Närområde

Lillhagsvägen är en lugn återvändsgata utan någon genomfartstrafik som angränsar till Älvsjöbadets friluftsbad och dess fina kringliggande natur. Perfekt om man vill en joggingtur eller en promenad med hunden. taLångtgående planer finns för att modernisera badet. Här finns två större bassänger och en mindre för småttingarna. När det kommer till affärer så finns MatDax som är känt för att hålla låga priser, ICA Supermarket, apotek och annan service i Hagsätra C. På andra sidan Huddingevägen vid Älvsjömässan finns Willys för den som vill storhandla.

Kommunikation

Föreningen har nära till goda kommunikationer och för den bilburne når man Huddingevägen på 1-2 minuter som tar dig söderut eller in mot stan. Intill områdets gräns vid Ormkärrsvägen finns busstationen. På promenadavstånd finns dessutom både pendeltågsstationen i Älvsjö och tunnelbanestationen i Hagsätra centrum. Samtliga pendeltåg passerar Älvsjö vilket innebär en hög turtäthet. Promenadavstånd till pendeltåget är ca 1,5 km och därifrån tar det ca 9 minuter att åka pendel in till Centralen. T-banans gröna linje avgår från Hagsätra som nås via en promenad på ca 6-7 minuter. Att ta sig in till Centralen tar ca 24 min med T-bana.

Övrigt om närområdet

Närmsta skola är Hagsätraskolan (F-9) och i närområdet finns även Ormkärrsskolan (F-6). Båda ligger inom promenadavstånd.

Byggnad

Typ

Bostadsrättsradhus

Byggår

1992

Förening

Namn

Brf Älvsjöbadet 4.

Organisationsnr

716421-3519.

Om föreningen

BRF Älvsjöbadet 4 är en OBELÅNAD bostadsrättsförening i södra delen av Stockholms kommun bestående av 14 bostadsrättsradhus. Föreningen ligger intill Älvsjöbadets friluftsbad med 3 bassänger och stora gräsytor. Husen uppfördes 1992 och gällande Lillhagsvägen 15 så tillhör en skötselyta på ca 68,5 m² på baksidan och ca 22 m² på framsidan intill entrén.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Genom föreningens medlemskap i Liggmilans samfällighetsförening har medlemmarna tillgång till utom- och inomhusparkering. Parkeringsplats kostar från 274 kr/mån upp till 663 kr för en extra stor plats i garage. Mer info finns på klickbar länk som heter Lillmigans Samfällighet. 62 av platserna är dessutom utrustade med laddstationer för elbil. Betalparkering finns på gatan utanför.

Renoveringar

Föreningen har en underhållsplan som de följer. Mer info finns att utläsa på föreningens hemsida och i årsredovisningen.

Gemensamma utrymmen

I grannföreningen på Lillhagsvägen 35 går det att boka bastu och grovtvättstuga.

Äger marken

Nej. Tomträtt.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

14 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder