Copernicus 18

BRF Fjällälvan på Sankta Annas väg 8, 9, 10

Idre Himmelfjäll, Idre

Arkitektritade fjällbostäder direkt vid skidbacken

18 nya bostäder på 84 m2, direkt vid skidbacken på Copernicus - SAMTLIGA LÄGENHETER ÄR NU BOKADE Här erbjuds ni en exklusiv och rymlig bostad mitt i den alpina anläggningen på Idre Himmelfjäll. Läget är troligen ett av de absolut bästa i den svenska fjällvärlden. Byggstarten är planerad till sommaren 2022 och tillträdet till vintern 2022/2023. Visningslägenheter finns sedan tidigare produktioner. Äkta ski-in-ski-out, oslagbart läge och en fantastisk utsikt Bostäderna ligger längst in på en ”egen” återvändsgata utan genomfartstrafik. Alla balkonger och uteplatser är placerade i väst med utsikt mot skidbacken och fjällvärlden. Föreningens mark angränsar direkt mot nedfarten och liften går bara ett tiotal meter från husen. På kort promenadavstånd finns kommande centrum där hotell, butiker och restauranger planeras. Här börjar årets alla äventyr. Skidåkning, skoteräventyr, golf, vandring, kanotutflykter och mountain biking är bara några exempel. Exklusiva lägenheter Lägenheterna håller mycket hög klass, såväl invändigt som utvändigt. Stilen är traditionell och rustik med moderna inslag. Bostadsytan är välplanerad, rumshöjden är tilltagen och fönstren mot skidbacken går nästan hela vägen från golv till tak. Allt är genomtänkt ned till minsta detalj. Varje bostad har en rejäl storstuga, stort kök, tre sovrum, två badrum, stor bastu och en egen tvättstuga. Bostäderna är dessutom utrustade med teknik och detaljer som förenklar vardagen och förhöjer boupplevelsen. På gården har man även ett eget förråd med gott om plats för både skidor, cyklar och barnvagn. En säker och värdeskapande investering Här finns alla förutsättningar för en god värdeutveckling över tid. Ni kan dessutom hyra ut er bostad via Idre Himmelfjäll när ni inte använder den. Standarden och det unika läget medför möjlighet till mycket goda intäkter vid uthyrning. Trygghet från bokning till tillträde Föreningens ekonomi är planerad utifrån långsiktig hållbarhet och är tydligt redovisad. I beräkningen av månadsavgiften är vatten och avlopp inkluderat vilket motsvarar ca 780 kr/mån. Inkluderat i månadsavgiften är även renhållning, vägavgifter, försäkring, förvaltning, underhåll och snöröjning. Det finns även en säkerhetsmarginal inräknad så att föreningen gör en mindre vinst årligen. Bakom denna produktion står ett företag med gott rykte och goda referenser från samtliga tidigare bostadsköpare. Här får ni en personlig kontakt och löpande information från dagen då ni tecknar avtalet tills ni flyttar in i er nya fjällbostad. Välkomna till bostadsrättsföreningen Copernicus 18.

Fakta

Pris

2 896 000 kr - 3 198 000 kr

Boarea

84 m² - 84 m²

Rum

4 st - 4 st

Fastighetsmäklare

Profil

Peter Daun

070 938 1000

peter@slagga.se

Närområde

I norra Dalarna djupt inne i de orörda skogarna ligger en magisk plats som nu vaknar till liv - Idre Himmelfjäll, den första nya skidanläggningen i Sverige på 30 år! Vi är en modern alpin anläggning där åkglädje går hand i hand med miljötänk. Pistsystemet är byggt i ”Colorado”-stil med slingrande nedfarter framdragna genom trolsk fjällskog. Skogen är viktig på Himmelfjäll och därför har vi gallrat försiktigt för en naturnära skidupplevelse. Har du tur kanske du stöter på någon av alla de invånare som bott här på fjället sedan urminnes tider. 22 nedfarter och 9 liftar tar dig runt i det breda skidsystemet. Våra backar är naturliga, roliga, svängiga och omväxlande. Vi erbjuder gröna, blåa, röda samt svart nedfart där högsta fallhöjden är på 323 meter och den längsta backen mäter hela 3,2 kilometer. För dig som vill åka längdskidor finns spår som tar dig vidare ut i ett gnistrande vinterlandskap och Idre Fjälls 84 kilometer preparerade spår. Se mer på www.idrehimmelfjall.se.

Kommunikation

Avstånd till Stockholm 45 mil, Oslo 33 mil, Göteborg 58 mil, Malmö 87 mil, Mora 15 mil.

Service ställen

Natur och Fritid: Idre Himmelfjäll ligger inbäddat i storslagen fjällnatur med Idre Fjäll, Burusjön och Städjan/Nipfjällets Naturreservat som närmsta grannar. Från Idre Himmelfjäll är det ca 4 km till Idre Fjälls hela året-runt utbud. Till Idre Golfbana, ansedd som en av landets bästa och vackrast belägna banor är det ca 7 km. Det är ca 25 km till Fjätervålens skidanläggning med sina långa fina backar. Affärer och Restauranger: Idre by (5 km) erbjuder en rad trevliga restauranger, Idre Samecenter, ICA och Konsum samt andra serviceinrättningar som t.ex. Systembolag och Gulf bensinmack.


Intresseanmälan


KartaBilder