Fagerhultsvägen 53

HINDÅS, Hindås

NYBYGGT DRÖMHUS ! Tvåplansvilla på barnvänlig tomt i Hindås ! Närhet till förskola, den nya skolan och idrottshallen mm. Inflyttning kan ske omgående om så önskas. Tvåplansvilla om 7 rum och kök, 183 kvm där hela familjen får gott om plats. Entréplanet rymmer vardagsrum med öppen planlösning till kök, 1 stort föräldrasovrum, badrum, tvättstuga, walk-in-closet samt klädkammare. Här ligger 3-stavs ekparkettgolv, vita väggar, rostfri maskinpark från Bosch samt vita skåpsluckor från Vedum. Spotlights. Helkaklat badrum - dusch med glasdörrar och takdusch, handfat med kommod, handdukstork. Mycket trevlig övervåning med ett rejält tilltaget allrum - perfekt som tv-rum eller allaktivitetsrum, 4 rbra sovrum samt helkaklat duschrum. Husfasad och garage färdigmålat. Isolerat och inrett garage med fjärrstyrd garageportsöppnare. Plan planerad trädgårdstomt.

Fakta

Utgångspris
6 495 000 kr
Som utgångspris
Rum

7 st

Sovrum

5 st

Boarea

183 m²

Tomtarea

883 m²

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2022

Auktoriserad Fastighetsmäklare

Profil

Yvonne Elmgren

0708-75 65 20

yvonne@elmgrensfastighetsbyra.se

Rum

  • VÄLKOMMEN IN !

    Vi parkerar bilen i garaget och går några steg till den mysiga och praktiska verandan där vi på vintern stampar av snön och på vår och sommar tar frukostkaffet. Nu stiger vi in i entréhallen med plats för avhängning och direkt till vänster finns en praktisk klädkammare för ytterkläder tex. Vi träder in i vardagsrummet som har en härlig rymd och öppen planlösning till köket. I hela våningsplanet ligger en vacker ekparkett och vita väggar. I vardagsrummet och i kök finner vi altandörrar som leder oss ut till trädgården. Trädgården är lättskött med anlagd gräsmatta - här är det bara fantasin som sätter gränser för hur man vill inreda ! Köket har en köksinredning från Vedum i vitt och maskinpark i rostfritt. Kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn & micro, spishäll samt fläkt. Stänkskydd i mörkgrått/svart. Innanför köket ligger den praktiska tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare samt värmepannan. Här finns även en groventré som är perfekt att använda när tvätten skall torkas på utsidan eller kanske ta in hunden den vägen. På detta plan finns det helkaklade badrummet med golvvärme, Dusch med glasväggar, toalett, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp samt handdukstork. På detta plan finns även ett större sovrum med hel garderobsvägg. Nu går vi upp en trappa till övervåningen. Här finner vi ett rejält tilltaget allrum / allaktivitetsrum samt fyra riktigt bra sovrum - alla sovrummen har två garderober var. Duschrummet på detta plan har klinkergolv och målade vita väggar, duschväggar av glas, toalett, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp.

Tomt

Trädgårdstomt.

Planbestämmelser

Detaljplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Härryda Älmhult GA:1 ändamål: Vägar Last: Ledningsrätt Vatten, Avlopp, Dagvatten, 1401-2019/69.2

Ventilation

Mekanisk.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Drift per år

Försäkring

6 000 kr

Vatten/avlopp

6 000 kr

Elförbrukning

12 870 kr

Renhållning

3 500 kr

Summa

28 370 kr

Driftskostnader är beräknade för två vuxna och två barn.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark.

Totalt

560 000 kr

Mark

560 000 kr

Skatt/avgift

5 600 kr

Taxeringsår

2021

Närområde

Tätort i Härryda kommun. Hindåsbygden utgöres av de närmsta omgivningarna runt framför allt Västra Nedsjön med utvidgning mot Rävlanda, Bollebygd samt Härryda och Hällingsjös samhällen. Hindås ligger i dels Sävedals, dels i Bollebygds härad. Härlig natur med över ett hundra sjöar. Västra Nedsjön är en badsjö. Västra Nedsjön och Östra Nedsjön är förbundna med en kanal.

Kommunikation

Järnvägen mellan Göteborg och Borås har station i Hindås vilket ger möjligheter till arbetspendling med tåg. Det finns även busstrafik. Röd express till Landvetter för byte eller Grön Express till Mölnlycke för byte till 611.Med bil ca 30 minuters bilfärd på motorväg till Göteborg. Landvetter flygplats ca en mil bort.

Övrigt om närområdet

Hindås ligger högt och var tidigare snösäkert. Därför var orten ett populärt vinterutflyktsmål för västsvenskar och en av Sveriges stora backhoppningsorter. Hoppbacken, som ligger i anslutning till hotellet Hindåsgården, är nu nedlagd sedan 25 år men fortfarande ett landmärke för Hindås. Ett bra idrottsliv finns med bla. kanot, skidor, tennis. innebandy Under Hindås storhetstid som turistort fanns det minst 12 hotell och pensionat. Idag är två stycken fortfarande igång: Hindåsgården och Hjortviken. Hindås Hotell öppnades 1906 och var då norra Europas största trähotell.

Byggnad

Typ

2-plansvilla

Byggår

2022

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plåt

Fasad

Trä

Grund

Isolergrund

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen frånluftsvärmepump NIBE

Tak

Taktegel

Fönster

3-glas

Övrig byggnader

Separat isolerat och inrett garage.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder