Regnbågsvägen 19

HÄRRYDA - Bua Södra, Härryda

STORA HÄLLSJÖN - RENOVERING - OMBYGGNAD-TILLBYGGNAD eller NYBYGGNATION ? Med ett ljuvligt högt läge i Bua Södra ligger denna stuga om 29 kvm med sovloft. Stugan är isolerad och fullt bebolig året runt, dock är inte badrummet färdigställt. Tomten är en vacker gammal skogstomt med både blåbär, lingon och syrenberså mm. Med grannens godkännande kan man ta ner träd för att göra sjöutsikten bättre. Möjlighet finns att bygga nytt - se bifogade detaljplan, planbeskrivning och plankarta.

Budgivning pågår

Fakta

Utgångspris
1 945 000 kr
Som utgångspris
Boarea

29 m²

Tomtarea

2 311 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla med sovloft

Byggnadsår

1952

Auktoriserad Fastighetsmäklare

Profil

Yvonne Elmgren

0708-75 65 20

yvonne@elmgrensfastighetsbyra.se

Tillträde

Efter överenskommelse.

Rum

  • VÄLKOMMEN IN !

    Vi kommer in i en liten hall med avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger det oinredda tänkta badrummet, förberett för ytskikt. Rakt fram det mysiga köket med matplats. Köksinredning av furu. Kyl/frys, spis med plattor och ugn. Laminatgolv. Från köket når vi allrummet som även detta har praktiskt laminatgolv och paneltak. Från allrummet leder en trappa upp till sovloftet där det finns plats för två bäddar. Även här paneltak.

Tomt

Naturtomt.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Detaljplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Härryda Stora Bugärde GA:7 ändamål: Vägar Last: Officialservitut Väg, 1401-301.1

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

643 000 kr

Byggnad

101 000 kr

Mark

542 000 kr

Skatt/avgift

4 822 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1952

Pantbrev

Summa

390 000 kr

Antal

4 st

Närområde

Här lever du mitt i naturen med skog och badsjö inom gångavstånd. Fina skogspromenader med hunden eller för att plocka bär till söndagskakan. Ett fritt och fridfullt boende men bara ca 20 minuter till Göteborg. En kortare promenad från fastigheten leder oss till den gemensamma badplatsen och dansbanan där det vankas midsommarfirande mm.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter.

Kommunikation

Bussförbindelse till Göteborg (busshållplats Buasjön).

Service ställen

Närmaste livsmedelsaffär är Hällingsjö livs. I Landvetter centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall. Resecentrum.

Övrigt om närområdet

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.

Byggnad

Typ

1-plansvilla med sovloft

Byggår

1952

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Plintar

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el

Tak

Plåt


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder