Sandmystvägen

HÄRRYDA, Härryda

BYGGLOV FINNS OCH BETALT - STRÅLANDE SJÖUTSIKT ÖVER SANDSJÖN - BYGG DITT DRÖMHUS ! Är du sugen på att bygga ditt drömhus finns här en högt belägen tomt med fantastisk utsikt och med naturen som granne. Byggnadslov från Härryda Kommun finns för villa om 4 rum o kök, 118 kvm och vidbyggd carport om 20 kvm. Tomten är förberedd för byggnation, uppfart till fastigheten finns redan. Konstruktionsritningar finns att tillgå, Energibalansberäkning klar, likaså KA, kontrollansvarig mm. Djupborrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration finns. Tillstånd finns för avloppsanläggning. Fiber finns vid tomtgränsen. El ej framdraget. Sandmystvägen sköts av grannarna gemensamt.

Auktoriserad Fastighetsmäklare

Profil

Yvonne Elmgren

0708-75 65 20

yvonne@elmgrensfastighetsbyra.se

Vatten och avlopp

Ny djupborrad brunn om 120 m - pump saknas. 3-kammarbrunn med infiltration.

Närområde

Härryda kommun ligger i den expansiva Göteborgsregionen mellan Göteborg och Borås. Kommunen är tre mil från väster till öster. Här möts du av en fantastisk och omväxlande natur med underbara vandringsleder och 200 inbjudande sjöar. Mölnlycke är största orten, Landvetter och den lilla orten Härryda ligger närmast flygplatsen och i östra delarna ligger Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här finns fantastiska möjligheter för bl.a. bad, kanotturer, segling, fiske, golf och hästupplevelser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnvägen och till Landvetter flygplats.

Kommunikation

Bra bilvägar med väg 40 som största väg genom hela Härryda. Tågstationer i Mölnlycke, Hindås och Rävlanda. Bra bussförbindelser med direktbussar både till Göteborg, Borås och Mölndal. Pendelparkering vid tågstationer, större bussstationer och Landvetter flygplats.

Service ställen

Närhet till Landvetter Centrum där all tänkbar service finns. Matbutiker, apotek, konditori, blomsterbutik med mera.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


KartaBilder