Stugvägen 7D

HÄRRYDA, Härryda

Här finns en unik möjlighet att verkställa er dröm - bygga drömhemmet till fast pris ! 3 av 4 st tomter finns fortfarande till salu. Stugvägen 7 B är såld. Mycket låga driftskostnader, 1.425:-/månad+ränta och amortering! På tomt nr. 4 planeras att byggas Hjältevadshus Spira 175 med inredningsbar övervåning. Möjlighet finns att ändra hustyp mot prisjustering om så önskas. 3 helt fantastiska tomter högt och soligt belägna med en underbar utsikt över nejden. Villa Spira 175 med sin klassiska stil har en härlig öppen planlösning och vackra materialval. Generöst tilltagna ytor för både familjen och vännerna att umgås i. Totalt finns det möjlighet att inreda för 8 st rum. I hallen finns utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. Köket inreds med köksinredning från Ballingslöv med mjukstängande lådor överallt och man har möjlighet att välja bland alla standardfärger och knoppar. Maskinparken kommer i vitt från Siemens men här finns även rostfritt som tillval. Inbyggnadshäll i glaskeramik, Inbyggnadsugn, Kyl/sval, Frys, Fläktkåpa /rostfri/, Diskmaskin och micro. Badrummet är helkaklat och här finns möjlighet att välja fritt ur ett sortiment men självklart finns också möjligheten att välja kakel och klinker som ligger utanför sortimentet. Ryggåstak i övervåningen ger en härlig rymd och skapar en luftig atmosfär. Övervåningen är inte färdigställt men förberett för vattenburen radiatorvärme och vatten. För värme dras rör till övervåning /kopplingar ingår ej/. Möjlighet finns att inreda övervåningen till fast kostnad med entreprenören som totalentreprenad. Matarledning för varm- och kallvattenledning dras upp från Klädvård till tänkt kopplingsskåp i innervägg Bad/Förråd 1 /kopplingar och skåp ingår ej/. Isolering, plast och glespanel på vägg och tak. Spånskiva på golv. Tillval takfönster och takkupa. Se vidare Leverans & Byggnadsbeskrivning från Hjältevadshus under dokument. Tomtmarken grovplaneras och även här finns möjlighet för tillvalsarbeten gällande utformningen av trädgården, altaner, murar etc. Sidobyggnad ingår ej. New England-veranda ingår ej. För ytterligare information vänligen kontakta Sofia Rostedt, Mobil: +46 709-296629, sofia.rostedth@hjaltevadshus.se, www.hjaltevadshus.se Det är en totalentreprenad där alla delar ingår för att uppföra villan. Tillval kan göras om mer eller annat önskas i villan eller på tomtmarken. Pantbrev och Lagfartskostnader tillkommer då det är bankkostnader. Färdigställandeförsäkring Gar-Bo 10 - års Byggfelsförsäkring

Auktoriserad Fastighetsmäklare

Profil

Yvonne Elmgren

0708-75 65 20

yvonne@elmgrensfastighetsbyra.se

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn. Gemensamhetsanläggning - avlopp.

Drift per år

Uppvärmning

5 727 kr

Vatten/avlopp

4 375 kr

Elförbrukning

5 500 kr

Renhållning

1 500 kr

Summa

17 102 kr

Driftskostnaderna är beräknade för en familj om 2+2.

Närområde

Härryda kommun ligger i den expansiva Göteborgsregionen mellan Göteborg och Borås. Kommunen är tre mil från väster till öster. Här möts du av en fantastisk och omväxlande natur med underbara vandringsleder och 200 inbjudande sjöar. Mölnlycke är största orten, Landvetter och den lilla orten Härryda ligger närmast flygplatsen och i östra delarna ligger Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här finns fantastiska möjligheter för bl.a. bad, kanotturer, segling, fiske, golf och hästupplevelser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnvägen och till Landvetter flygplats.

Kommunikation

Bra bilvägar med väg 40 som största väg genom hela Härryda. Tågstationer i Mölnlycke, Hindås och Rävlanda. Bra bussförbindelser med direktbussar både till Göteborg, Borås och Mölndal. Pendelparkering vid tågstationer, större bussstationer och Landvetter flygplats.

Service ställen

Närhet till Landvetter Centrum där all tänkbar service finns. Matbutiker, apotek, konditori, blomsterbutik med mera.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder