Stugvägen 7A

HÄRRYDA - Stora Bugärde, Härryda

TOTALPRIS ! 3 av 4 st tomter finns fortfarande till salu. Stugvägen 7 B är såld. Här finns en unik möjlighet att verkställa er dröm - bygga drömhemmet till fast pris ! På tomt nr 1 planeras att byggas Hjältevadshus Vitsippan, 128 kvm. Möjlighet finns att ändra hustyp hos Hjältevadshus mot prisjustering om så önskas. 3 helt fantastiska tomter högt och soligt belägna med en underbar utsikt över nejden. En smart och prisvärd familjevilla i ett plan. Vitsippan är ett en riktigt smart villa, med gott om plats för hela familjen. Husets raka linjer gör att det både passar för rymligare tomt på landet. Husets väl tilltagna fönster ger en modern känsla, men genom att välja en annan fasadpanel och fönsterspröjs skapar ni enkelt en lantligare stil om så önskas. På ena sidan av entrén finns ingångar till en toalett med dusch och ett väl tilltaget förråd. Och på den andra sidan finns en öppen passage till köket. Köket har en öppen planlösning och fina ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Dessa fönster ger också god översyn över trädgården. I mitten av både köket och huset står köksön – den naturliga platsen att samlas på till frukost, pysselstunder och matlagningsmingel. Generöst tilltagna ytor för både familjen och vännerna att umgås i. Köket inreds med köksinredning från Ballingslöv med mjukstängande lådor överallt och man har möjlighet att välja bland alla standardfärger och knoppar. Maskinparken kommer i vitt från Siemens men här finns även rostfritt som tillval. Inbyggnadshäll i glaskeramik, Inbyggnadsugn, Kyl/sval, Frys, Fläktkåpa /rostfri/, Diskmaskin och micro. Badrummet är helkaklat och här finns möjlighet att välja fritt ur ett sortiment men självklart finns också möjligheten att välja kakel och klinker som ligger utanför sortimentet. Se vidare Leverans & Byggnadsbeskrivning från Hjältevadshus under dokument. Tomtmarken grovplaneras och även här finns möjlighet för tillvalsarbeten gällande utformningen av trädgården, altaner, murar etc. Sidobyggnad ingår ej. För ytterligare information vänligen kontakta Sofia Rostedt, Mobil: +46 709-296629, sofia.rostedth@hjaltevadshus.se, www.hjaltevadshus.se

Fakta

Utgångspris
5 790 000 kr
Fast pris
Rum

5 st

Sovrum

3 st

Boarea

128 m²

Tomtarea

2 219 m²

Auktoriserad Fastighetsmäklare

Profil

Yvonne Elmgren

0708-75 65 20

yvonne@elmgrensfastighetsbyra.se

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn. Gemensamhetsanläggning - avlopp.

Drift per år

Uppvärmning

4 600 kr

Vatten/avlopp

3 200 kr

Elförbrukning

5 500 kr

Renhållning

1 500 kr

Summa

14 800 kr

Driftskostnaderna är beräknade för en familj om 2+2.

Närområde

Här lever du mitt i naturen med skog och badsjö inom gångavstånd. Fina skogspromenader med hunden eller för att plocka bär till söndagskakan. Ett fritt och fridfullt boende och endast ca 20 minuter till Göteborg. Skolskjuts från Fridhemsvägen. Landvetter Centrum är tätort i Härryda Kommun, 15 km öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön (Gröen). Riksväg 40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter Airport är orten Härryda en expanderande bostadsort. Härryda kommun består till hälften av vildmark och skog och här finns många vandringsleder och motionsspår. Flera idrottshallar. Många fina badplatser och i vissa även möjlighet till fiske. Järnvägen mellan Göteborg och Borås, som är en del av Kust till kust-banan, passerar södra Landvetter men har inte längre någon station för resande där. Kollektivtrafiken till och från orten ombesörjs därför med buss. Trevligt naturnära område med närhet till badsjöar och fina strövområden inpå knuten.

Kommunikation

BIL Med bil tar det knappt 20 min till Göteborg, ca 10 min till Partille eller Mölnlycke samt ca 30 min till Borås. KOLLEKTIVTRAFIK I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. Du tar bussen från väg 156 till Landvetter Resecentrum och därifrån vidare till Göteborg eller Borås ex. * RÖD EXPRESS: 14 min till Korsvägen (avg. var 30 min, under högtrafik var 15 min) * BUSS 511: Partille-Landvetter C-Landvetter flygplats * BUSS 611: Mölnlycke-Landvetter C-Bollebygd * BUSS 101: Göteborg-Landvettermotet-Borås * BUSS 330: Göteborg-Landvettermotet-Tranemo I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes. Buss går ute på väg 156 till Göteborg.

Service ställen

Närmaste livsmedelsaffär är Hällingsjö livs. I Landvetter Centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall. Resecentrum. Det finns i kommunen totalt ca 19 grundskolor.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder