Hjältevadhus 04

Stugvägen

HÄRRYDA - Stora Bugärde, Härryda

Här finns en unik möjlighet att verkställa er dröm - bygga drömhemmet till fast pris ! På tomt nr 1 kommer det byggas Hjältevadshus Spira 175 med inredningsbar övervåning. 4 helt fantastiska tomter högt och soligt belägna med en underbar utsikt över nejden. Villa Spira 175 med sin klassiska stil har en härlig öppen planlösning och vackra materialval. Generöst tilltagna ytor för både familjen och vännerna att umgås i. Totalt finns det möjlighet att inreda för 8 st rum. I hallen finns utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. Köket inreds med köksinredning från Ballingslöv med mjukstängande lådor överallt och man har möjlighet att välja bland alla standardfärger och knoppar. Maskinparken kommer i vitt från Siemens men här finns även rostfritt som tillval. Inbyggnadshäll i glaskeramik, Inbyggnadsugn, Kyl/sval, Frys, Fläktkåpa /rostfri/, Diskmaskin och micro. Badrummet är helkaklat och här finns möjlighet att välja fritt ur ett sortiment men självklart finns också möjligheten att välja kakel och klinker som ligger utanför sortimentet. Ryggåstak i övervåningen ger en härlig rymd och skapar en luftig atmosfär. Övervåningen är inte färdigställt men förberett för vattenburen radiatorvärme och vatten. För värme dras rör till övervåning /kopplingar ingår ej/. Möjlighet finns att inreda övervåningen till fast kostnad med entreprenören som totalentreprenad. Matarledning för varm- och kallvattenledning dras upp från Klädvård till tänkt kopplingsskåp i innervägg Bad/Förråd 1 /kopplingar och skåp ingår ej/. Isolering, plast och glespanel på vägg och tak. Spånskiva på golv. Tillval takfönster och takkupa. Se vidare Leverans & Byggnadsbeskrivning från Hjältevadshus under dokument. Tomtmarken grovplaneras och även här finns möjlighet för tillvalsarbeten gällande utformningen av trädgården, altaner, murar etc. Sidobyggnad ingår ej. New England-veranda ingår ej. För ytterligare information vänligen kontakta Sofia Rostedt, Mobil: +46 709-296629, sofia.rostedth@hjaltevadshus.se, www.hjaltevadshus.se Det är en totalentreprenad där alla delar ingår för att uppföra villan. Tillval kan göras om mer eller annat önskas i villan eller på tomtmarken. Pantbrev och Lagfartskostnader tillkommer då det är bankkostnader. Färdigställandeförsäkring Gar-Bo 10 - års Byggfelsförsäkring

Närområde

Här lever du mitt i naturen med skog och badsjö inom gångavstånd. Fina skogspromenader med hunden eller för att plocka bär till söndagskakan. Ett fritt och fridfullt boende och endast ca 20 minuter till Göteborg. Skolskjuts från Fridhemsvägen. Landvetter Centrum är tätort i Härryda Kommun, 15 km öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön (Gröen). Riksväg 40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter Airport är orten Härryda en expanderande bostadsort. Härryda kommun består till hälften av vildmark och skog och här finns många vandringsleder och motionsspår. Flera idrottshallar. Många fina badplatser och i vissa även möjlighet till fiske. Järnvägen mellan Göteborg och Borås, som är en del av Kust till kust-banan, passerar södra Landvetter men har inte längre någon station för resande där. Kollektivtrafiken till och från orten ombesörjs därför med buss. Trevligt naturnära område med närhet till badsjöar och fina strövområden inpå knuten.

Kommunikation

BIL Med bil tar det knappt 20 min till Göteborg, ca 10 min till Partille eller Mölnlycke samt ca 30 min till Borås. KOLLEKTIVTRAFIK I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. Du tar bussen från väg 156 till Landvetter Resecentrum och därifrån vidare till Göteborg eller Borås ex. * RÖD EXPRESS: 14 min till Korsvägen (avg. var 30 min, under högtrafik var 15 min) * BUSS 511: Partille-Landvetter C-Landvetter flygplats * BUSS 611: Mölnlycke-Landvetter C-Bollebygd * BUSS 101: Göteborg-Landvettermotet-Borås * BUSS 330: Göteborg-Landvettermotet-Tranemo I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes. Buss går ute på väg 156 till Göteborg.

Service ställen

Närmaste livsmedelsaffär är Hällingsjö livs. I Landvetter Centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall. Resecentrum. Det finns i kommunen totalt ca 19 grundskolor.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder