Fjällterrassen 41C, lägenhet nr 23

LOFSDALEN

Bo i backen – nyrenoverad bostadsrätt i Lofsdalen!

Ski in/ski out eller bike in/bike out. Med endast 50 meter till backen, 70 meter till restaurang med spel och bowling och ytterligare några meter till ännu fler restauranger. Utanför lägenheten finns även en lekplats och grillkåta – ett av Lofsdalens absolut mest centrala lägen. Extremt flexibla uthyrningskontrakt inbringade ungefär 180.000kr i hyresintäkter under föregående år. Just denna lägenhet är totalrenoverad med helt nya ytskikt och väldigt lätt att packa in och ur med sin närhet till parkeringen. Föreningen har stabil ekonomi med små lån och innefattar 20 identiska lägenheter om 81 kvm. Fyra sovrum och trevliga sociala ytor. Två badrum, ett med bastu som uppskattas extra mycket efter en lång dag med olika uteaktiviteter. En tillbyggd uteplats samt kodlås till ytterdörren som du enkelt kan administrera på distans. Möbler och de flesta husgeråd ingår – klar att hyra ut och har redan en god beläggning vintern 23/24 där du som köpare tar över intäkterna från tillträdet. Brf Terrassen 2 har ett av fjällens bästa lägen. Skidorna på och sen är det bara att ge sig ut! Här bor man smidigt och bekvämt alldeles vid Lofsdalens attraktiva skidanläggning med barnbacke och lift precis runt hörnet. Sedan öppnar sig en spännande skidupplevelse med 25 nedfarter, 9 liftar, parker, skicross och mycket annat. Och ett stenkast bort når man längdspår, restauranger, aktivitetshus, Bike Park och lekpark. Om man en gång valt Lofsdalen för sin fjällsemester – vinter som sommar – så vill man alltid återkomma. Lofsdalen har ett fantastiskt utbud för alla åldrar, speciellt om man älskar vacker natur med känslan av vildmark, ett aktivt och roligt friluftsliv samt uppskattar fjällvärldens genuina charm. I den charmiga bykärnan finns bland annat matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget, butiker och uthyrning, padelhall, restauranger, café, bageri, turistbyrå och bensinmack. Till centralorten Sveg är det 6,5 mil.

Fakta

Utgångspris
3 450 000 kr
Månadsavgift

4 688 kr/mån

Andelstal

5 %

Fast.beteckning:

Lofsdalen 1:389

Rum

5 st

Boarea

81 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Interiör

Den ljusa, fräscha lägenheten på rymliga 81 kvm är smart planerad med två separata sovdelar och en gemensam umgängesdel i mitten, perfekt för två familjer att dela. Du kommer in i en hall där ljuset flödar in genom ytterdörrens glasade partier. Här finns hatthylla, plats för skohylla och garderob. Närmast är ingången till sovrum 1, som har en robust våningssäng med bredare underslaf och ett ägarskåp där köparen kan förvara torrvaror, sängkläder, skoterhjälmar mellan besöken. Vägg i vägg ligger sovrum 2 som är ett trevligt föräldrasovrum med dubbelsäng. På andra sidan i hallen är ett fräscht badrum med wc, dusch, torkskåp och bastu. Fortsätter man rakt fram kommer man till kök och vardagsrum som är lägenhetens sociala nav - en öppen och välkomnande del mitt i allt med gott om plats för familj och vänner. Här lagar man mat tillsammans, njuter av långa middagar, spelar spel, tittar på tv eller bara kopplar av. Här finns även utgång till den egna uteplatsen. Därefter kommer man till nästa ”sovavdelning” med ytterligare två sovrum på vardera sida om hallen med ett badrum i mitten. Det ena sovrummet rymmer en 140cm säng, med bredare underslaf, och en byrå. Det andra sovrummet är möblerat med en dubbelsäng och garderob. Totalt erbjuder alltså lägenheten 9-10 bäddar. Dessutom två badrum, vilket är extra uppskattat när man är många som ska göra sig klara samtidigt.

Rum

 • Hall

  Bredvid lägenhetens dörr finns ett utvändigt, låsbart förråd. Väl inne i den praktiska hallen så släpper ytterdörrens fönster och ett sidofönster in dagens ljus. Den upplevs rymlig med plats för hatthylla, skoställ och garderob. Tåligt och lättskött klinker på golvet, målade väggar och målat tak.

 • Sovrum 1

  I direkt anslutning till entrén ligger det första sovrummet med ekparkettgolv, målad gips på väggar och målat tak.

 • Sovrum 2

  Vägg i vägg med det första sovrummet är ett trevligt föräldrasovrum med dubbelsäng, som man når från vardagsrummet. Ekparkettgolv, målad gips på väggar och målat tak.

 • Badrum 1

  Mitt emot sovrummen är det första badrummet - tillsammans utgör de lägenhetens första ”sovdel”. Badrummet är ljust och rymligt med gott om plats för tvättställ, wc, tvättmaskin, dusch med kombinerad takdusch och vikväggar i glas, torkskåp samt ytterligare förvaring om man så vill. Klinker på golv och väggar, LED-spegel (dimbar) och målat tak.

 • Bastu

  Från badrummet kliver man in i en fräsch bastu via en glasad dörr. Här finns två sittbänkar och ett elaggregat. Klinker på golv och väggar med dimbar LED-beslysning.

 • Vardagsrum

  I nästa steg, rakt fram från hallen, når man lägenhetens sociala nav som är ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummets möblemang består av en rymlig hörnsoffa för hela familjen, soffbord samt tv på vägg. En fönstervägg släpper in ljus och bidrar till en luftig känsla. Stengolv, målade väggar och målat tak.

 • Kök

  Kök och vardagsrum bjuder in till en skön social samvaro. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, kombinerad ugn/micro, induktionshäll och köksfläkt. Den generösa matplatsen för upp till 10 personer är intill fönster och utgång till den egna uteplatsen i härligt solläge. Köket har samma flytande stengolv, målade väggar och målat tak.

 • Sovrum 3

  Genom vardagsrummet kommer man till en liten halldel och lägenhetens andra, mer privata ”sovavdelning”. På ena sidan hallen ligger sovrum 3, vilket är ytterligare ett rum med plats för dubbelsäng och garderob. Ett fönster. Ekparkettgolv, målade väggar och målat tak.

 • Sovrum 4

  Lägenhetens sista sovrum har en skön 140cm säng. En byrå och ett fönster. Ekparkettgolv, målade väggar och målat tak.

 • Badrum 2

  Det andra badrummet mellan de båda sovrummen är något mindre, men har ändå gott om plats för wc, dusch (kombinerad takdusch) och tvättställ. Klinker på golv och väggar med LED-spegel.

 • Förråd

  Lägenheten har tillgång till ett förråd som ligger i anslutning till entrén. Förrådet ingår i upplåtelsen.

 • Uthyrning

  Lägenheten är föremål för uthyrning och har flera veckor bokade för säsongen 2023/24. Det finns ett av säljaren ingånget hyresavtal tecknat med Destination Lofsdalen och Airbnb som köparen är skyldig att fullfölja och inträda som part i. Intäkter och kostnader följer lägenheten from tillträdesdagen.

 • Övrigt

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

 • Lös egendom

  Huvudparten av befintliga möbler, en del husgeråd och annan lös egendom ingår i köpeskillingen.

 • Areakälla

  Hämtad från upplåtelseavtal och lägenhetsutdrag s.k. mäklarbild. Ytan är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande.

Månadsavgift

4 688 kr/mån

Föreningen debiterar avgiften i förskott 1 ggr/månad. I månadsavgiften ingår VA, el/uppvärmning, renhållning, fiber, TV-avgift, el till motorvärmaruttag, snöröjning, försäkring för föreningens fastighet, avgifter till samfällighetsföreningar, ränta/amortering, fastighetsskatt/fastighetsavgift, ekonomisk förvaltning, fastighetsservice och annat som är gemensamt för bostadsrättsföreningen. Varje bostadsrättshavare ska teckna en hemförsäkring jämte bostadsrättstillägg.

Balkong, uteplats och bilplats

Uteplats med söderläge mot lekparken.

Framför lägenheten finns en gemensam parkering med motorvärmare.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Drift per år

Försäkring

467 kr

Summa

467 kr

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med både downhill och crosscounty cykelleder. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2008

Förening

Namn

Brf Terrassen 2 i Lofsdalen.

Organisationsnr

769638-0653.

Om föreningen

Brf Terrassen 2 i Lofsdalen ligger på bästa tänkbara läge precis vid Snölandet med barnbacke, lift och lekpark. Här kan man sätta på sig skidorna utanför dörren och ta sig direkt ut i backarna eller längdspåret. Föreningen består av 5 hus med totalt 20 likadana lägenheter.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkering finns framför husen vid lekparken. Det är ett motorvärmaruttag per lägenhet.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Lägenheter

20 st.


Karta


Planlösning


Bilder