Lövhammaren Barkmora 9

Lofsdalen

Välplanerat fritidshus med ski-in & out läge i populära Lövhammaren

I fritidshusområdet Lövhammaren finns denna trevliga och välplanerade stuga med altan mot söder. Läget är rofyllt och vackert med fin vy över fjällen och Lofssjön i söder. Ett stort plus är närheten till skidleden med stora stugsvängen som man kan gena till från vändplanen - helt enkelt ett bekvämt ski in ski out läge. Föredrar man längd- och skoteråkning, så finns välpreparerade spår i närheten. Sommartid kan man cykla direkt från stugan eller ta en promenad ner till byn. Detta är ett modernt och välplanerat fritidshus med härlig fjällkänsla. Huset som är på 71 kvm har en rymlig hall med bra plats att hänga av sig ytterkläder. Här finns även ett generöst badrum med bastu samt tre mysiga sovrum med totalt 8 bäddar. Storstugan, med kök och matplats, är rymlig och ljus med högt i tak och fönster som vetter både mot söder och väster. Det är ett avkopplande och trevligt rum att umgås i efter en aktiv dag på fjället. Här kan familjen och vännerna njuta framför en härlig brasa, laga mat tillsammans, spela spel och titta på TV. Från storstugan finns utgång till altanen där umgänget kan fortsätta. Härifrån kan man njuta av solen större delen av dagen. Vid entrén finns ett mindre skidförråd. Ett stort plus för såväl ungdomar som för den som vill jobba på distans är att fiber finns installerat. Med snabb fiberuppkoppling, rofylld miljö och möjlighet till skidåkning på lunchpausen lockar fjällen ännu mer! Ett perfekt sätt att nyttja fritidsboendet oftare och kunna kombinera nytta med nöje. Läget på Lövhammaren är även attraktivt för uthyrning, vilket kan ge en extra inkomst.

Fakta

Utgångspris
3 495 000 kr
som utgångspris
Fast.beteckning:

Lofsdalen 2:155

Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

71 m²

Tomtarea

1 355 m²

Byggnadstyp

Fritidshus i 1 plan

Byggnadsår

2006

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Interiör

Entrén ligger på baksidan av huset där man kommer in i en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. På vänster sida är det första sovrummet och mitt emot ligger ingången till badrum och bastu. Rakt fram är storstugan med kök och matplats i öppen planlösning. Ett inbjudande rum med härligt ljus och fina fönsterpartier mot söder. På vänster sida är TV samt braskamin med soffgrupp i hörnet och till höger ligger köket följt av matplatsen. Från storstugan finns även en balkongdörr till altanen i uppskattat söderläge. Från storstugan nås även de andra två sovrummen där det första har dubbelsäng och det andra en familjesäng.

Rum

 • Hall

  Hallen har skohylla och dubbla skotorkar på vänster sida samt hatt och skohylla med garderob till höger. Klinker med eldriven golvvärme, tapet på väggar och träpanel i tak med infällda spotlights.

 • Storstuga

  Genom hallen kommer man till storstugan med kök och matplats i en ljus och öppen planlösning. Här ryms både en rejäl hörnsoffa med fåtölj samt matplats, båda fint placerade vid fönster med härlig utsikt över fjällen i söder. Här är även utgången till altanen med samma fina vy. På vänster sida i storstugan finns en braskamin som värmer gott. Rummet har laminatgolv, fjällpanel och målade väggar samt träpanel i tak med infällda spotlights i mitten.

 • Kök

  Köket ligger till höger när man kommer från hallen och är en fin del av storstugan med bardiskdel mot matplatsen. Skåpsluckor i ljust trä med bänkskiva i laminat och kakel på vägg vid diskbänk. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, mikro, diskmaskin samt spis och köksfläkt. Laminatgolv och träpanel i tak.

 • Sovrum 1

  Direkt på vänster sida i hallen ligger det första sovrummet med familjesäng och garderob. Plats för sängbord. Ett fönster. Laminatgolv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 2

  Från storstugan nås det andra sovrummet som rymmer dubbelsäng med sängbord och 3 garderober. Ett fönster. Heltäckningsmatta (med laminatgolv under), tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 3

  Det sista sovrummet ligger vägg i vägg med sovrum 2. Här finns familjesäng samt garderob. Plats för sängbord eller byrå. Ett fönster. Laminatgolv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Badrum

  I hallen är ingången till badrummet på höger sida. Ett rymligt rum med förvaringsskåp, tvättmaskin samt varmvattenberedare på vägg. Rakt fram är dusch med vikväggar, tvättställ med spegelskåp samt WC. Ett fönster med frostade rutor. Klinker med elburen golvvärme, kakel på vägg i dusch. Övriga väggar har träpanel. Träpanel i tak med infällda spotlights.

 • Bastu

  Extra uppskattat efter en heldag på fjället! Bastun har två sittlavar med belysning under samt eldrivet bastuaggregat. Klinker på golv och bastupanel på väggar och i tak.

 • Skidförråd

  Vid entrén finns ett mindre, låsbart skidförråd.

 • Övrigt

  Fiber finns installerat, en ny ägare får teckna ett eget abonnemang. I köpeskillingen ingår huvudparten av möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter samt kökssoffan. Boarean är inte uppmätt. Areauppgiften är erhållen från säljaren. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1979-07-11)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:18 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:4 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning Avtalsservitut Ledning Last: Avtalsservitut Ledning, 23-IM2-81/4106.1

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Behövs ej

Elektricitet

Nätbolag

Härjeåns Nät AB

Leverantör

Jämtkraft

Förbrukning

7 005 kWh/år

Drift per år

Försäkring

3 126 kr

Vatten/avlopp

7 561 kr

Elförbrukning

14 232 kr

Sotning

695 kr

Väg/Samfällighetsavgift

6 350 kr

Övrigt

2 500 kr

Summa

34 464 kr

Posten övrigt avser plogning av egen parkering och uppfart. Renhållning ingår i kostnaden till samfälligheten. Posten VA höjs under 2023 och är numer 8772 kr.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 783 000 kr

Byggnad

1 126 000 kr

Mark

657 000 kr

Skatt/avgift

9 287 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2006

Pantbrev

Summa

1 841 000 kr

Antal

6 st

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen, beläget 6,5 mil nordväst om centralorten Sveg och är en del av härliga Härjedalen. Här finns ett fantastiskt utbud för dig som älskar vacker natur, ett aktivt friluftsliv och fjällvärldens genuina charm. Året om! Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Här erbjuds en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men är också ett sommarparadis för hela familjen. Förutom det populära fisket har man satsat stort på cykling för både downhill och vanlig mountainbike. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen. Välkommen till fjällområdet med den varma atmosfären! I Lofsdalen finns alltid något att göra året om.

Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn Lofsdalen hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också turistbyrå, bensinmack, restauranger, café, bageri, sportbutik och uthyrning, aktivitetshus, padelhall samt hotell.

Byggnad

Typ

Fritidshus i 1 plan

Byggår

2006

Fasad

Trä

Grund

Torpargrund

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direkt el, elburen golvvärme i hall och badrum. Braskamin

Tak

Plåt

Fönster

3-glas

Renoveringar

Fastigheten har haft samma ägare i alla år. Man har målat om huset utvändigt under 2021-2022. Invändigt har väggar och tak i storstuga/kök målats 2020-2021. Heltäckningsmatta lades in i stora sovrummet 2022.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder