Bo mitt i backen!

Fjällterrassen 41A, Lägenhet nr 21

LOFSDALEN

Bo i backen – barnvänlig och välplanerad bostadsrätt i Lofsdalen!

Nu säljs en attraktiv lägenhet i brf Terrassen 2 i Lofsdalen på ett av fjällens bästa lägen med ski in ski out. Skidorna på och sen är det bara att ge sig ut! Här bor man smidigt och bekvämt alldeles vid Lofsdalens attraktiva skidanläggning med barnbacke och lift precis runt hörnet. Sedan öppnar sig en spännande skidupplevelse med 25 nedfarter, 9 liftar, parker, skicross och mycket annat. Och ett stenkast bort når man längdspår, restauranger, aktivitetshus, Bike Park och lekpark. Brf Terrassen 2 består totalt av 20 trivsamma lägenheter på välplanerade 81 kvm. Hela fyra sovrum som erbjuder 8-10 bäddar, ett generöst kök med matplats för uppåt tio personer, ett vardagsrum med hörnsoffa, två badrum och dessutom en egen bastu som uppskattas extra mycket efter en lång dag med olika uteaktiviteter. Den här lägenheten har uteplats i markplan, parkering i närheten med motorvärmaruttag och skidförråd i anslutning till entrén. Lägenheten säljs fullt möblerad, här finns tom husgeråd – med andra ord kan du enkelt flytta in och direkt börja njuta av fjällvistelsen! En annan fördel är att lägenheten har fiber indraget. För den som vill kan man alltså smidigt ta med sig jobbet och nyttja lunchpausen till några åk i backen eller ett varv i längdspåret! För den som vill äga sitt boende men samtidigt hitta en lösning för att finansiera en del av investeringen, så kan uthyrning vara ett alternativ. Lägenheterna har hyrts ut med mycket bra beläggning, vilket öppnar upp intressanta möjligheter. Lägenheten är föremål för uthyrning och har flera veckor uthyrd för vintersäsongen 2022/2023. Om man en gång valt Lofsdalen för sin fjällsemester – vinter som sommar – så vill man alltid återkomma. Lofsdalen har ett fantastiskt utbud för alla åldrar, speciellt om man älskar vacker natur med känslan av vildmark, ett aktivt och roligt friluftsliv samt uppskattar fjällvärldens genuina charm. I den charmiga bykärnan finns bland annat matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget, butiker och uthyrning, padelhall, restauranger, café, bageri, turistbyrå och bensinmack. Till centralorten Sveg är det 6,5 mil.

Fakta

Utgångspris
2 995 000 kr
Månadsavgift

3 688 kr/mån

Rum

5 st

Boarea

81 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Planlösning

Den ljusa, fräscha lägenheten på rymliga 81 kvm är smart planerad med två separata sovdelar och en gemensam umgängesdel i mitten. Man kommer in i en hall där ljuset flödar in genom ytterdörrens glasade partier. Här finns hatthylla, plats för skohylla och garderob. Närmast är ingången till sovrum 1, som har en robust våningssäng med bredare underslaf och garderob. Vägg i vägg ligger sovrum 2 som är ett trevligt föräldrasovrum med dubbelsäng och plats för garderober. På andra sidan i hallen är ett fräscht badrum med wc, dusch, torkskåp och bastu. Fortsätter man rakt fram kommer man till kök och vardagsrum som är lägenhetens sociala nav - en öppen och välkomnande del mitt i allt med gott om plats för familj och vänner. Här lagar man mat tillsammans, njuter av långa middagar, spelar spel, tittar på tv eller bara kopplar av. Här finns även utgång till den egna uteplatsen. Därefter kommer man till nästa ”sovavdelning” med ytterligare två sovrum på vardera sida om hallen med ett badrum i mitten. Det ena sovrummet rymmer samma typ av robust våningssäng som sovrum 1, med bredare underslaf, och en garderob. Det andra sovrummet är möblerat med en dubbelsäng och garderober. Totalt erbjuder alltså lägenheten 8-10 bäddar. Dessutom två badrum, vilket är extra uppskattat när man är många som ska göra sig klara samtidigt.

Kökstyp

Köksdel.

Rum

 • Hall

  Bredvid lägenhetens dörr finns ett utvändigt, låsbart förråd. Väl inne i den praktiska hallen så släpper ytterdörrens fönster och ett sidofönster in dagens ljus. Den upplevs rymlig med plats för hatthylla, skoställ, garderob och sittbänk. Klinker på golv, bröstpanel och målad väv på väggar samt målat tak.

 • Sovrum 1

  I direkt anslutning till entrén ligger det första sovrummet, som har en robust våningssäng i traditionell stil med bredare underslaf. Garderob och fönster. Ekparkettgolv, målad väv på väggar och målat tak.

 • Sovrum 2

  Vägg i vägg med det första sovrummet är ett trevligt föräldrasovrum med dubbelsäng, som man når från vardagsrummet. På båda sidor om sängen finns plats för garderob plus en sänghylla ovanför. Ett fönster. Ekparkettgolv, målad väv på väggar och målat tak.

 • Badrum 1

  Mitt emot sovrummen är det första badrummet - tillsammans utgör de lägenhetens första ”sovdel”. Badrummet är ljust och rymligt med gott om plats för tvättställ, wc, städskåp, torkskåp samt ytterligare förvaring om man så vill. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak.

 • Bastu

  Från badrummet kliver man in i en fräsch bastu via en glasad dörr. Här finns två sittbänkar och ett elaggregat. Klinkergolv, bastupanel på väggar och i tak.

 • Vardagsrum

  I nästa steg, rakt fram från hallen, når man lägenhetens sociala nav som är ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummets möblemang består av en rymlig hörnsoffa för hela familjen, soffbord samt tv på vägg. En fönstervägg släpper in ljus och bidrar till en luftig känsla. Ekparkettgolv, bröstpanel och målad väv på väggar samt målat tak.

 • Kök

  Kök och vardagsrum bjuder in till en skön social samvaro. Även köket är ljust och välplanerat med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat samt diskbänk i rostfritt med kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikro, spis och köksfläkt. Och när man öppnar skåpsluckorna så får man en trevlig överraskning – det är fullt utrustat med porslin och husgeråd. Allt ingår i köpet! Den generösa matplatsen för upp till 10 personer är intill fönster och utgång till den egna uteplatsen i härligt solläge. Köket har ekparkettgolv, bröstpanel och målad väv på väggar samt målat tak.

 • Sovrum 3

  Genom vardagsrummet kommer man till en liten halldel och lägenhetens andra, mer privata ”sovavdelning”. På ena sidan hallen ligger sovrum 3, vilket är ytterligare ett rum med plats för dubbelsäng och garderober på vardera sidan. Ett fönster. Ekparkettgolv, målad väv på väggar och målat tak.

 • Sovrum 4

  Lägenhetens sista sovrum har samma slags våningssäng med bredare underslaf som sovrum 1. Med andra ord finns det totalt 8-10 ordinarie sovplatser för stora och små. En garderob och ett fönster. Ekparkettgolv, målade väv på väggar och målat tak.

 • Badrum 2

  Det andra badrummet mellan de båda sovrummen är något mindre, men har ändå gott om plats för wc, dusch och tvättställ. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak.

 • Övrigt

  Det pågår en översyn för att fastställa om månadsavgiften ev ska höjas, inget beslut har tagits än. Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

 • Uthyrning

  Lägenheten är föremål för uthyrning och har flera veckor bokade för säsongen 2022/2023. Det finns ett av säljaren ingånget hyresavtal tecknat med Destination Lofsdalen som köparen är skyldig att fullfölja och inträda som part i. Intäkter och kostnader följer lägenheten from tillträdesdagen.

 • Lös egendom

  Huvudparten av befintliga möbler, husgeråd och annan lös egendom ingår i köpeskillingen. För denna s.k. lösa egendom erlägger köparen ingen ersättning däremot sker s.k. särredovisning för den lösa egendomen. Det innebär att ett värde åsätts för den lösa egendomen som ingår i köpeskillingen och som separeras genom upprättande av kvittens för lös egendom och därmed reduceras beloppet på köpebrevet. En inventarielista upprättas som läggs som bilaga till köpekontraktet.

 • Förråd

  Lägenheten har tillgång till ett förråd som ligger i anslutning till entrén. Förrådet ingår i upplåtelsen.

Månadsavgift

3 688 kr/mån

Föreningen debiterar avgiften i förskott 1 ggr/månad. I månadsavgiften ingår VA, el/uppvärmning, renhållning, fiber, TV-avgift, el till motorvärmaruttag, snöröjning, försäkring för föreningens fastighet, avgifter till samfällighetsföreningar, ränta/amortering, fastighetsskatt/fastighetsavgift, ekonomisk förvaltning, fastighetsservice och annat som är gemensamt för bostadsrättsföreningen. Varje bostadsrättshavare ska teckna en hemförsäkring jämte bostadsrättstillägg.

Balkong, uteplats och bilplats

Uteplats med söderläge mot lekparken.

Framför lägenheten finns en gemensam parkering med motorvärmare.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Drift per år

Försäkring

737 kr

Summa

737 kr

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med både downhill och crosscounty cykelleder. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2008

Förening

Namn

Brf Terrassen 2 i Lofsdalen.

Organisationsnr

769638-0653.

Gatuadress

Bostadsförvaltning Sverige AB, Box 2010.

Postnr

15102.

Ort

Södertälje.

Om föreningen

Brf Terrassen 2 i Lofsdalen ligger på bästa tänkbara läge precis vid Snölandet med barnbacke, lift och lekpark. Här kan man sätta på sig skidorna utanför dörren och ta sig direkt ut i backarna eller längdspåret. Föreningen består av 5 hus med totalt 20 likadana lägenheter.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkering finns framför husen vid lekparken. Det är ett motorvärmaruttag per lägenhet.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

20 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder