Hammarvallsvägen L6 Lofsens Fjällby

Helrenoverad och helägd stuga i Lofsens Fjällby

Här kommer ett riktigt passa på läge! En helrenoverad och helägd stuga i populära Lofsens Fjällby. Ett drömläge för familjen som vill ha nära till det mesta. Här tar man sig enkelt till byn med butiker och restauranger, samt till Lofssjön som erbjuder såväl bad som fiske. Men kanske viktigast av allt - här är man bekvämt nära Lofsdalens fjällanläggning med ett stort utbud av liftar och nedfarter samt cykling sommartid. Från stugan är det även nära till områdets längdspår, skoterleder och vackra vandringsleder. Stugan på 63 välplanerade kvadrat är genomgripande renoverad och erbjuder ett toppfräscht boende för en aktiv familj. Med genomgående ljusa och enhetliga rum är det både lätt att sätta sin personliga prägel på interiören, men också uppskattat för uthyrning. Stugorna i Lofsens Fjällby är populära och lätta att hyra ut både sommar och vinter. Stugan har tre sovrum, ett helkaklat badrum med bastu, hall med rymligt kapprum och klädkammare samt härliga sociala ytor med allrum, matplats och kök i öppen planlösning. Från allrummet finns utgång till den överbyggda altanen som kommer att bli en favoritplats soliga dagar året om. Här finns även ett låsbart skidförråd.

Budgivning pågår

2 000 000 kr Budgivare 2 1/11 18:23
1 975 000 kr Budgivare 1 27/9 10:18

Fakta

Utgångspris
1 975 000 kr
som utgångspris
Månadsavgift

1 408 kr/mån

Rum

4 st

Boarea

63 m²

Hiss

Nej

Tillträde

15/12 2022

Byggnadstyp

Fritidshus i 1 plan BORO-hus

Byggnadsår

1978-80

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Planlösning

Ljusa materialval utgör en vilsam och fräsch bas i denna välplanerade stuga. En skyddad entré leder in till en hall med avhängning. Till vänster i hallen finns ett kapprum med torkskåp och förvaringshyllor. På höger sida ligger allrummet med matplats och kök i öppen planlösning. Mot söder finns balkongdörr och fönster med fin utsikt över området och fjällen som skymtar längre bort. Till vänster i hallen är den mer privata delen av stugan med tre sovrum samt ett badrum med bastu. På vänster sida är två mindre sovrum med våningssängar och till höger är ett större sovrum med dubbelsäng. Längst ner i halldelen finns en mindre klädkammare och till höger innan det stora sovrummet är ingången till det fräscha badrummet med bastu.

Rum

 • Hall

  Hallen har ett praktiskt kapprum på vänster sida och till höger finns sittbänk och spegel. Rakt fram är en garderob och fortsätter man halldelen till vänster finns hatt och skohylla samt ytterligare ett förråd längst ner. Hallen har klinker på golv, målade väggar och träpanel med infällda spotlights i tak. Halldelen har parkettgolv i vitpigmenterad ask, målade väggar och träpanel i tak med infällda spotlights i tak.

 • Allrum

  Till höger i hallen är allrum med kök och matplats. Ett härligt rum för både avkoppling och umgänge där både familj och vänner får plats. Allrummet rymmer soffa med soffbord och TV bänk. Till vänster är kök med köksö och matplats och vid matplatsen finns balkongdörr med utgång till altan. Rummet har parkettgolv i vitpigmenterad ask, målade väggar och träpanel i tak med infällda spotlights.

 • Köksdel

  Köket ligger till vänster med köksö mot matplatsen. Vitt och fräscht kök med bänkskiva i laminat och kakel på vägg. Köksön ger både smart förvaring, bra extra arbetsyta och samtidigt en trevlig plats att duka upp såväl frukost som middag i samband med matplatsen. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, inbyggd mikro, köksfläkt samt diskmaskin. Parkettgolv i vitpigmenterad ask, målade väggar och träpanel i tak med infällda spotlights.

 • Sovrum 1

  På höger sida i halldelen ligger det stora sovrummet med dubbelsäng och garderober på båda sidor. Ett fönster. Parkettgolv i vitpigmenterad ask, målade väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 2 & 3

  Mitt emot ligger ingångarna till två spegelvända sovrum som båda är möblerade med våningssäng och garderob. Vägghyllor vid sängar samt förvaringslådor under. Fönster med måttbeställda myggnät. Parkettgolv i vitpigmenterad ask, målade väggar och träpanel i tak.

 • Badrum med bastu

  Till höger i halldelen ligger det fräscha badrummet med tvättställ, kommod och förvaringsskåp med spegel, WC, tvättmaskin och dusch med vikväggar i glas. Klinker på golv, kakel på väggar och träpanel i tak med infällda spotlights. PAX-fläkt. Genom badrummet är ingången till bastun med glasdörr, eldrivet bastuagreggat och två sittlavar. Klinker på golv, bastupanel på väggar och i tak. Infällda spotlights.

 • Kapprum & klädkammare

  Till vänster i hallen är ett praktiskt kapprum. Perfekt utrymme att hänga in skrymmande ytterkläder och torka blöt utrustning till kommande dag. Kapprummet har både torkskåp samt förvaringshyllor. Plastmatta på golv, målade väggar och träpanel i tak. Längst ner i halldelen är ytterligare ett förråd med hyllor och plats för städutrustning. Plastmatta på golv, målade väggar och träpanel i tak.

 • Förråd

  På altanen finns ett utvändigt förråd, ett perfekt utrymme för skidor, grill, dynor och annat som behövs under fjällsemestern. Det finns även ytterligare ett förråd i kallvind med ingång via lucka ovanför altanen.

 • Övrigt

  I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd enligt inventarieförteckning. Tavlan ovanför soffan ingår ej. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för samäganderätt genom att ett flertal personer äger ideella andelar i byggnaden. Kommunal fastighetsavgift tillkommer.

Månadsavgift

1 408 kr/mån

Månadsavgiften faktureras årsvis via Lofsens Fjällby och i kostnaden ingår vatten och avlopp, renhållning, Kabel-TV, fiber samt viss administration. Kostnad för el och uppvärmning tillkommer.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Elektricitet

Nätbolag

Härjeåns nät

Leverantör

Fyrfasen Energi

Drift per år

Elförbrukning

17 940 kr

Vägsamfällighet

1 500 kr

Summa

19 440 kr

Huset har eget abonnemang och mätare för el. Man har alltid grundvärme på minst 18 grader. Stugan har nyttjats ca 3 vinterveckor och 3 sommarveckor. Posten för GA avser del i Härjedalen Lofsdalen GA:3.

Närområde

Lofsens Fjällby, med totalt 143 fritidshus, ligger i anslutning till Lofsdalens Fjällanläggning, nära till liftar och skidspår. Ett fantastiskt fjällområde för såväl vinter- och sommarrekreation med skid- och skoteråkning, vandring, fiske och jakt. På andra sidan Lofssjön finns stora vidder för turåkning och skoteråkning. Lofsens Fjällby byggdes av HSB-BPA mellan åren 1978-1980. Stugområdet består av 143 fritidsstugor fördelade på två områden - övre och nedre fjällbyn. Stugorna är fristående och ligger på en södersluttning med god anpassning i terrängen. Läs mer om Lofsens Fjällby under länkar i annonsen.

Parkering

Parkeringsplats med motorvärmaruttag vid parkeringen till husområdet.

Service ställen

Bra service nära dig. I den trevliga byn Lofsdalen hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också turistbyrå, bensinmack, restauranger, café, sportbutik och uthyrning, aktivitetshus, padelhall samt hotell.

Byggnad

Typ

Fritidshus i 1 plan BORO-hus

Byggår

1978-80

Renoveringar

Nuvarande ägare har gjort omfattande renovering och underhåll av huset med hjälp av hantverkare. För fullständig lista se bilaga i dokument.

Övrig byggnader

Inga.

Förening

Namn

Stugföreningen Lofsens Fjällby.

Organisationsnr

802442-2043.

Gatuadress

Hammarvallsvägen l 8.

Postnr

84296.

Ort

LOFSDALEN.

Om föreningen

Fritidshuset tillhör Lofsens Fjällby Samfällighetsförening vilken förvaltar gemensamhetsanläggningen Lofsdalen GA:3 för vilken man är skyldig att tillhöra och erlägga debiterade avgifter. Föreningen har egen reception som har till uppgift att ge en fungerande närservice till andelsägare och hyresgäster.

Organisationsform

Andelsrätt.

Parkering

Gemensam parkering finns vid varje husgrupp.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder