Höglandet Bäcköringvägen 4B, XL hus

Lofsdalen

Högt upp på fjället med fantastisk utsikt hittar du detta drömboende!

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö. Nu säljs ett rymligt XL-hus på 133 kvm fördelade på 3 plan med generösa ytor för både familj och vänner. Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjällen, Lofssjön och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi. Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, generösa balkonger med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga. Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten. Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

Fakta

Utgångspris
6 200 000 kr
som utgångspris
Fast.beteckning:

Lofsdalen 2:373

Rum

7 st

Sovrum

4 st

Boarea

133 m²

Tomtarea

234 m²

Byggnadstyp

Parhus

Byggnadsår

2022

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Planlösning

Hus XL är på 133 kvm i hela tre plan där entréplanet har hall med gott om förvaring, ett stort master bedroom, badrum med dusch samt allrum med kök och matplats. Allrummet har takhöjd i nock med öppet mot loftet ovanför, braskamin, panoramafönster samt utgång till balkong i söderläge. En trappa ner är loungedel med ingång till två rejäla sovrum samt badrum med dusch och bastu. Loftet rymmer ytterligare ett allrum samt ett sovrum. Huset säljs med möbelpaket och husgeråd. Det kommer även ha garderober, torkskåp och skotork samt tvättpelare. Observera att bilderna är från ett tidigare inrett hus så vissa inredningsdetaljer kan skilja.

Rum

 • Hall

  Hallen har garderobsvägg och torkskåp samt skotork. Här finns även sittbänk och krokar på vägg. Längre in finns byrå och spegel. Klinker på golv, träpanel på väggar och i tak.

 • Storstuga

  Den härliga knutpunkten med plats för matbord och relaxdel med platsbyggd sittbänk. Panoramafönster och braskamin ger härliga blickfång. Parkettgolv i vitoljad ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Kök

  Köket är stilrent integrerat i storstugan med skåp från Marbodal och slät grå lucka. Kompositsten både på bänk och vägg ger en enhetlig och slittålig yta. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, kombinerad ugn/mikro, induktionshäll och köksfläkt. Parkettgolv i vitoljad ek, gråbetsad träpanel i tak med infällda spotlights.

 • Balkong

  Från storstugan finns utgång till en härlig balkong i söderläge med snyggt staket och spaljé på sidorna som ramar in. Här kan man njuta av sol och fjällvy större delen av dagen.

 • Sovrum, entréplan

  Härligt master bedroom i entréplan med dubbelsäng och garderob på båda sidor. Ett fönster. Vitoljad ekparkett, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Badrum

  I samband med hallen ligger badrum med tvättställ med kommod, spegel, WC och dusch med glasvägg. Klinker på golv, kakel på delar av väggar, övriga väggar målas i samma ton liksom taket. Blandare och detaljer från serien Snö och kommod från DK Nord. Infällda spotlights i tak.

 • Lounge, soutteräng

  En trappa ner finns en mysig lounge med soffa och fåtölj samt plats för TV möbel. 2 inbyggda garderober samt balkongdörr och helfönster som ger fint ljus. Vitoljad ekparkett på golv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Sovrum 2

  Sovrum med dubbelsäng och 2 inbyggda garderober. Två fönster ger härligt ljus. Vitoljad ekparkett på golv, målade väggar och tak.

 • Sovrum 3

  Sovrum med skrivbord och våningssäng som har bredare underslaf. Här finns 3 inbyggda garderober. Ett större fönster med härlig fjällvy att vakna upp till. Vitoljad ekparkett på golv, målade väggar och tak

 • Badrum 2

  I samband med loungen finns soutterängplanets badrum. I första delen är dusch med glasvägg. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak. Här finns även en separat toalett med kommod och tvättställ, spegel samt WC. Klinker på golv, kakel på delar av väggar. Övriga väggar och tak målas i ton med kakel.

 • Bastu

  Vid duschen är ingången till bastun med två sittbänkar och elgaggregat. Belysning under bastulav. Klinker på golv, värmebehandlad asp på väggar och i tak.

 • Tvätt & teknik

  I samband med trappen finns ett separat teknikrum med värmepanna och tvättpelare. Klinker på golv, målade väggar och tak.

 • Allrum, loft

  På övervåningen finns ett härligt allrum med öppet ner mot storstugan och fönsterparti vid trappen som ger fint ljus. Allrummet rymmer soffa och TV möbel. Parkettgolv i vitoljad ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Sovrum 4, loft

  Innanför allrummet finns ett rymligt sovrum med både dubbelsäng och enkelsäng samt byrå. Ett fönster. Parkettgolv i vitoljad ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Övrigt

  I köpeskillingen ingår möbelpaket samt husgeråd. Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

 • Vägbeskrivning

  I Lofsdalen ta väg mot Hovärken. Åk nästan högst upp, sväng av till höger vid skylten Höglandet. Kör rakt fram längre ned i området. Passera Sik- och Laxvägen på höger sida. Innan man svänger in höger på Harrvägen finns en informationstavla. Vid informationstavlan svänger man in vänster på det nya tomtområdet, Höglandet Etapp 4 & 5. Håll till vänster och följ vägen uppåt förbi Abborrvägen och Rödingvägen. Vägen svänger sedan skarpt till vänster och efter kurvan fortsätter vägen rakt upp där Utsikten ligger på höger sida. Skyltar finns, välkomna!

Planbestämmelser

Ändring Av Dp Detaljplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:18 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:21 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:43 ändamål: Garage och/eller parkering, Vägar, Avloppsanläggning, Vattenförsörjning

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Drift per år

Försäkring

3 570 kr

Vatten/avlopp

6 324 kr

Elförbrukning

26 000 kr

Väg/Samfällighetsavgift

6 090 kr

Summa

41 984 kr

Driftskostnaderna är estimerade för 2022. Tänk på att driftskostnader kan variera kraftigt beroende på el avtal samt beroende på nyttjandegrad. Beräknad abonnemangskostnad för fiber inkl TV är 7050 kr per år.

Närområde

Höglandet är ett attraktivt område för fritidshus i Lofsdalen. Området har blivit mycket populärt med sitt höga vackra läge och hänförande utsikt över fjäll och Lofssjön, Här har man känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum. Extra mäktig är vyn mot Hovärken där Lofsdalens häftiga skidanläggning är belägen. Höglandet ligger fritt och högt, 880-750 m.ö.h. med fantastisk utsikt över angränsande fjäll och Lofssjön. Här har du ski in ski out till skidbacken och närhet till längd- tur- och skoterleder samt vandringsleder. Till bykärnan med all tänkbar service är det ca 3 km. Höglandet erbjuder ett drömläge i fjällparadiset Lofsdalen - en genuin och personlig ort i härliga Härjedalen som växer så det knakar.

Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn Lofsdalen hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också turistbyrå, bensinmack, restauranger, café, sportbutik och uthyrning, aktivitetshus, padelhall samt hotell.

Byggnad

Typ

Parhus

Byggår

2022

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Elvärmepanna

Tak

Plåt

Fönster

3-glas

Renoveringar

Förtydligande uppvärmning: Vattenburen golvvärme i alla rum kopplad till elvärmepanna. Förtydligande ventilation: PAX-fläkt i badrum, friskluftsventiler i alla sovrum. Varje hus kommer att ha ett enskilt abonnemang för fiber, VA och el. Husen kommer att ha tillgång till egen parkeringsplats med belysning och motorvärmaruttag. Varje hus har ett utvändigt förråd för skidutrustning i anslutning till entrén.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder