Lofsens Fjällby M 4

LOFSDALEN

Tillfälle att förvärva 2 stycken 1/4 andelar i populära Lofsens Fjällby!

Intresset för andelar i populära Lofsens Fjällby har ökat rejält senaste åren och nu finns möjlighet att förvärva 2 st 1/4 andelar, alltså hela 50%, i stuga M4 som ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till längdspår och skoterleder, till Lofssjön med bra fiske och badplats och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar och skidbackar vintertid samt downhill-leder sommartid. Från backen till hus M4 kan man vintertid åka skidor ner till stugan och även ta sig ut på längdspåret Östan som passerar i närheten. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. De trevliga andelshusen i Lofsens Fjällbyn består av friliggande fritidshus i mindre grupper. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Hus M4 är en husmodell Fjällskäran på 58 kvm med 2 sovrum vilket ger plats för 4 bäddar. Här finns även en rymlig storstuga med hörnsoffa och braskamin, matplats och ett rejält kök. Köket är fullt utrustat med husgeråd och porslin. I halldelen mot sovrummen finns ingången till badrummet med bastu - som alltid är lika populärt och avkopplande efter en dag på fjället. Här finns även ett förråd med andelsägarskåp samt en städskrubb. Andelar till salu i hus M4 1/4 andel nr 1 pris 295 000 kr 1/4 andel nr 4 pris 295 000 kr Månadsavgiften för 1/4 dels andel är förnärvarande 1 221 kr/andel. I månadsavgiften ingår kostnader för viss skötsel, drift, underhåll och förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, material till yttre underhåll, storstädning 1 ggr/år och receptionsservice. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Stugan har söndagsbyte.

Övrigt

I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Parkeringsplats med motorvärmaruttag finns vid den gemensamma parkeringen för husområdet. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för samäganderätt genom att ett flertal personer äger ideella andelar i byggnaden.

Planlösning

Stugan har en skyddad entré under tak där man kommer in i en hall med sittbänk och spegel. Till vänster leder en halldel vidare där hatt och skohylla finns följt av ett kombinerat förråd/städskrubb längst ner. Till höger i hallen ligger storstuga med kök och matplats i en trivsam öppen planlösning. Här finns både braskamin och utgång till veranda. Direkt på vänster sida i hallen är ett förråd med andelsägarskåp. En halldel leder vidare till vänster där badrum med bastu ligger först på höger sida följt av det stora sovrummet med dubbelsäng. På motsatta sida ligger ett mindre sovrum med våningssäng.

Rum

 • Hall

  Hall med sittbänk, hatthylla och skotork. Plastmatta på golv, vävtapet och träpanel på vägg samt träpanel i tak.

 • Halldel

  Till vänster om entrén leder en halldel vidare till sovrummen samt förrådet. Halldelen har hatt och skohylla på vänster sida. Laminatgolv, vävtapet på väggar och träpanel i tak.

 • Storstuga

  Trivsamt rum med rymlig hörnsoffa, TV möbel och braskamin. Matplats i samband med köket. Utgång till veranda under tak. Laminatgolv, träpanel på väggar och i tak.

 • Kök

  Rejält kök med skåpsluckor i furu. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, mikro, spis, köksfläkt och diskmaskin. Bänkskiva i laminat med diskbänk i rostfritt och 2 hoar samt kakel på vägg. Köket är välutrustat med porslin och husgeråd. Laminatgolv och träpanel i tak.

 • Sovrum 1

  Till höger i halldelen ligger det stora sovrummet med dubbelsäng, sängbord och en inbyggd garderob bakom dörren. Ett fönster ger fint ljus. Heltäckningsmatta på golv, träpanel på väggar och i tak.

 • Sovrum 2

  På vänster sida i halldelen är ett mindre sovrum med platsbyggd våningssäng som har två bäddar. Underslafen har inbyggda sänglådor som ger mer förvaring samt en garderob vid fotändan. Ett fönster. Heltäckningsmatta på golv, träpanel och vävtapet på väggar samt träpanel i tak.

 • Badrum & bastu

  På höger sida i halldelen finns badrummet med dusch, WC och tvättställ med kommod och spegelskåp. Badrummet har våtrumsmatta på golv och väggar samt träpanel i tak. Från badrummet nås bastun med två sittbänkar och eldrivet bastuaggregat. Våtrumsmatta på golv, bastupanel på väggar och i tak.

 • Förråd

  Längst ner i halldelen finns ett förråd med utrymme för städutrustning. I entrén finns ett förråd med andelsägarskåp.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv, av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med vandring, fiske, och cykelleder för både downhill och crosscountry. Här finns även Lofssjön där man kan bada, paddla, grilla vid någon av de fint anlagda rastplatserna och fiska året om. Lofsdalen är charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.

Service ställen

Lofsdalen har bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Här finns en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Lofsdalen bjuder också på restauranger, café, butiker och uthyrning, hotell, padelhall, turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com.

Byggnad

Typ

Fritidshus 1-plan

Byggår

1978

Fasad

Trä

Grund

Torpargrund med betongblock

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direkt El, luft-luftvärmepump samt braskamin

Tak

Plåttak

Fönster

2-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder