Landet Aspvägen 2

Lofsdalen

Tomt till salu i det populära stugområdet Landet, strax utanför vinterparadiset Lofsdalen. Landet är ett växande fritidshusområde med närhet till skog och vacker natur. Det är även ett omtyckt område för skoteråkare med fina leder i direkt anslutning. Denna tomt ligger på Aspvägen som är den första vägen till höger i området. Tomten ligger på nedsidan av vägen och har ett attraktivt hörnläge med möjlighet till utsikt mot fjällen i söder. En rofylld plats för avkoppling och livskvalitet med den vackra fjällnaturen som omsluter en. Fastigheten består av 1506 kvm naturtomt bevuxen av tallskog med inslag av gran och lövskog. Med en del röjning på tomten kan man få ett ljust och luftigt läge där det vackra fjället Sömlingshågna ståtar i söder. Härifrån har man en bra utgångspunkt för ett aktivt friluftsliv med skoterled i direkt närhet, fina fiskevatten samt vandringsleder. På knappa 10 minuters bilfärd når man Lofsdalen med hela dess utbud av aktiviteter året runt.

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Information om byggrätt finns i detaljplanen som ligger som bilaga i annonsen. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Anslutningsavgift för el tillkommer och avgiften är enligt 2022 års taxa 38 125 kr ink moms. Köpare uppmanas att stämma av byggrätten med Miljö & Byggnadskontoret på Härjedalens kommun. De kan även ge svar på frågor som härrör bygglov. Tel. 0680-161 00 vx Mail. mob@berg.se Fastigheten kan inte anslutas till kommunalt vatten och avlopp. För frågor avseende enskilda avlopp kontakta Miljö och byggnadsnämnden på Härjedalens kommun tel vxl 0680-16100 eller mail mob@berg.se För frågor avseende bredband, kontakta Härjeåns Nät AB Tel. 0680-242 00 Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Vatten och avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas Fastigheten kan inte anslutas till kommunalt vatten och avlopp. För frågor avseende enskilda avlopp kontakta Miljö och byggnadsnämnden på Härjedalens kommun tel vxl 0680-16100 eller mail mob@berg.se.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark.

Totalt

67 000 kr

Mark

67 000 kr

Skatt/avgift

670 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

Summa

50 000 kr

Antal

1 st

Närområde

I vackra Lofsdalen finns flera fritidshusområden med olika karaktär. Den här tomten ligger i Landet, ett rofyllt och naturnära område ca 6 km från Lofsdalens by. Här bor man om man uppskattar att vara nära fjällvärldens upplevelserika skiftningar året om, lugnet och möjligheterna till många aktiviteter - t.ex. skidåkning, skoter, vandringar, svamp- och bärplockning, fiske och jakt.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


KartaBilder