Tysta vägen 4

Sveg

Flerbostadshus fint beläget i centrala Sveg

Välskött och fint belägen fastighet i centrala Sveg - En fastighet med lika många möjligheter som rum! Här finns alla förutsättningar för såväl generationsboende som uthyrning eller kanske för familjen som vill ha stora ytor. Denna rymliga fastighet består av 3 luftiga lägenheter samt en rejäl källare med både garage, förråd, pannrum och tvättstuga. På gården finns ytterligare två garage. Tomten om 1 234 kvm kantas av en häck med staket och den plana gräsytan inbjuder både till lek och bus eller avkoppling bland äppelträden. Huset är på 208 kvm + 84 kvm biarea med en lägenhet per våningsplan. Våningsplanen har ett gemensamt trapphus som även leder ner till källaren. De första två våningsplanen har båda varsin lägenhet med 3 rum och kök samt balkong med fint söderläge. Lägenheten högst upp har ett rum och kök med gott om förvaringsutrymmen. I källarplanet finns förutom ett varmgarage en rymlig tvättstuga med torkrum, pannrum samt flera förrådsutrymmen. De generösa ytorna ger möjlighet att både hyra ut en del eller flera och på så vis finansiera sitt eget boende. Det finns även potential att göra om i planlösningen till en maffig villa för en större familj som vill ha många rum. Som sagt möjligheterna är många! Här bor man i ett lugnt och tryggt område i centrala delarna av Sveg med gammelgården strax intill samt sjukvård, skola och annan service på bekvämt gångavstånd.

Fakta

Utgångspris
1 350 000 kr
som utgångspris
Boarea

208 m²

Biarea

84 m²

Tomtarea

1 234 m²

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1954

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Fiber finns för anslutning, en ny ägare får själv teckna och bekosta ett abonnemang. Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Planlösning

Från entrén kommer man in i ett trapphus med lägenhet 1 rakt fram. På höger sida är trappan som både leder ner till källaren och upp till de andra två våningsplanen. Lägenhet 1 och 2 har samma ljusa och välutnyttjade planlösning med en bra hall med garderober och plats för avhängning. På vänster sida ligger de båda rymliga sovrummen med vardera fönster och klädkammare. Här är även ingången till badrummet med dusch. På höger sida är kök och matplats och rakt fram är ingången till ett stort och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till balkong. Vardagsrummen har även en vacker öppen spis. Lägenheten högst upp är lite mindre till storlek men även här finns en bra hall med gott om plats för avhängning och ett praktiskt förråd direkt vid ingången. Till vänster är ett ljust sovrum med fönster och en rymlig kattvind som faktiskt också kan nyttjas som ett mysigt sovutrymme. I hallen finns badrum med dusch och ingången till två stora förrådsutrymmen på kattvind. Till höger är köket med matplats och även här finns ett bra förrådsutrymme. I källaren på vänster sida är tre förrådsutrymmen, perfekt för varje lägenhetsinnehavare och det finns ytterligare ett förråd under trapphuset. Längst in på vänster sida är dörren till garaget och fortsätter man till höger i källaren kommer ett rymligt pannrum följt av tvättstuga och torkrum.

Rum

 • Lägenhet 1

  Hall med garderober, linneskåp och plats till förvaringsmöbel. Plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak. Kök med gott om plats för matgrupp. Fönster i två väderstreck ger fint ljus. Köket är maskinellt utrustat med spis, köksfläkt, kyl och frys. Kakel på vägg vid diskbänk. Plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak. Vardagsrummet är rymligt och ljust med fönster och balkongdörr. Här finns en gedigen öppenspis med dekorativ målning på. Parkettgolv, tapet på väggar och målat tak. Sovrum 1 ligger direkt på vänster sida om ingången. Ett fönster och klädkammare. Plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak. Sovrum 2 ligger längre ner på vänster sida i hallen och även här finns ett fönster samt klädkammare. Plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak. Badrummet ligger längst ner i hallen. Här finns tvättställ med spegel, dusch med draperi samt WC. Ett högt sittande fönster. Våtrumsmatta på golv, kakel på väggar och målat tak.

 • Lägenhet 2

  Hall med garderober, linneskåp och plats till förvaringsmöbel. Plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak. Kök med gott om plats för matgrupp. Fönster i två väderstreck ger fint ljus. Köket är maskinellt utrustat med spis, köksfläkt, kyl och frys. Kakel på vägg vid diskbänk. Plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak. Vardagsrummet är rymligt och ljust med fönster och balkongdörr. Här finns en gedigen öppenspis. Parkettgolv, tapet på väggar och målat tak. Sovrum 1 ligger direkt på vänster sida om ingången. Ett fönster och klädkammare. Parkettgolv, tapet på väggar och målat tak. Sovrum 2 ligger längre ner på vänster sida i hallen och även här finns ett fönster samt klädkammare. Parkettgolv, tapet på väggar och målat tak. Badrummet ligger längst ner i hallen. Här finns tvättställ med spegel, dusch med draperi samt WC. Ett högt sittande fönster. Våtrumsmatta på golv och väggar samt målat tak.

 • Lägenhet 3

  Hall med avhängning rakt fram samt gott om plats i förrådet på vänster sida. Hallen har plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak. Förrådet har heltäckningsmatta, tapet på väggar och i tak. Sovrummet är ljust och rymligt med ett fönster och ingång till ett stort förrådsutrymme eller kanske ett mysigt krypin eller sovkoja till de mindre barnen. Sovrummet har plastmatta på golv, målade väggar och tak. Kök och matplats ligger till höger och även här finns ett stort förrådsutrymme. Köket har ny kyl/frys samt köksfläkt, här finns även spis samt diskbänk med två hoar. Kakel på vägg vid diskbänk. Laminatgolv, tapet på väggar och målat tak. Förrådet har betong på golv och väggar samt trätak. Badrummet ligger rakt fram i hallen och har tvättställ med spegel, WC och dusch. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak. Förråd finns två rymliga innanför hallen som löper längs yttervägg hela vägen bort förbi både sovrum och kök. Förrådet bakom sovrummet nås från dörren i hallen och förrådet bakom badrum och kök nås via badrummet. Båda har gott om plats till förvaring. Betong på golv och väggar samt skivor i tak.

 • Källare

  Förråd 1 har singel på golv, målad betong på väggar och i tak. Förråd 2 har trägolv, målad betong på väggar och i tak. Förråd 3 har betong på golv, väggar och i tak. Förråd 4 ligger under trappan och är ett mindre förrådsutrymme. Garaget ligger efter förrådsutrymmena på vänster sida och nås även utifrån. Varmbonat med betong på golv, väggar och i tak. Inkopplat vatten och golvbrunn. Pannrummet ligger längre in i källaren och här finns fjärrvärmen installerad. Rummet har även gott om plats till övrig förvaring eller kanske hobbyrum. Betong på golv, väggar och i tak. Här finns vattenslang och golvbrunn. Tvättstugan ligger längst in i källarvåningen och rymmer arbetsbänk, grovsink och tvättmaskin. Här finns även en äldre vedspis. Betong på golv, väggar och i tak. Torkrummet ligger i samband med tvättstugan och även här finns arbetsbänk och i taket hänger torklinor för tvätten. Betong på golv, väggar och i tak.

Planbestämmelser

Stadsplan Tomtindelning

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Beställd

Elektricitet

Nätbolag

Härjeåns nät

Leverantör

Eskilstuna Energi

Drift per år

Uppvärmning

47 210 kr

Försäkring

8 999 kr

Vatten/avlopp

25 195 kr

Elförbrukning

13 450 kr

Summa

94 854 kr

I posten VA ingår kostnad för renhållning. Under 2020 hade man hyresintäkter för två lägenheter på 158 856 kr. Hushållsel har ingått i hyrorna. Uppvärmning sker via Fjärrvärme.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

491 000 kr

Byggnad

428 000 kr

Mark

63 000 kr

Skatt/avgift

3 682 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1954

Pantbrev

Summa

204 300 kr

Antal

5 st

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1954

Fasad

Puts

Grund

Betongplatta

Stomme

Betong

Uppvärmning

Fjärrvärme

Tak

Tegel (plåt på balkonger)

Fönster

2-glas

Renoveringar

Lägenhet 3 har renoverats med nya tapeter i sovrum och kök samt målat tak, dörrar, fönster och köksinredning. Golvet i köket är nytt samt nytt kylskåp med frysfack och ny köksfläkt. Det är även en ny tvättmaskin i tvättstugan.

Övrig byggnader

Garage Vid infarten finns ett dubbelgarage med betongplatta, träfasad och plåttak. Plats för två bilar. Förråd På tomten finns ytterligare ett garage/förråd. Byggnaden delas med grannfastigheten med en skiljevägg i mitten. Betongplatta, träfasad och plåttak. Ej varmbonat.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder