Ljus och fin lägenhet i Sveg

Svegsgatan 2

SVEG

Rymlig lägenhet centralt i Sveg

Ljus och rymlig lägenhet i centrala Sveg med smidigt gångavstånd till skola, sjukvård, affärer och aktiviteter. Lägenheten är på 92,5 kvadrat med kök, matrum, stort vardagsrum samt två sovrum där det ena har utgång till balkong. Här finns även en hall med bra förvaringsmöjligheter, klädkammare, en separat toalett och ett badrum.

Fakta

Utgångspris
225 000 kr
som utgångspris
Månadsavgift

4 349 kr/mån

Rum

4 st

Boarea

92.5 m²

Våningsplan

2

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Planlösning

Fräsch lägenhet med generösa rum och flexibel planlösning. Hallen har gott om plats för avhängning på vänster sida där även ingången till den separata toaletten ligger. Till höger är köket med öppning in till ett matrum som även nås från hallen. Matrummet kan vid behov inredas som ytterligare ett sovrum eller tex ett hemmakontor. Rakt fram i hallen ser man bort mot det stora vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Till vänster om vardagsrummet fortsätter en halldel till de båda sovrummen. I samband med sovrummen finns ingången till både badrum och klädkammare. Till lägenheten finns ett separat förrådsrum och man har även tillgång till tvättstuga, bastu och cykelförråd.

Rum

 • Hall

  Bra hall med plats för hatt och skohylla till vänster. Efter ingången till toaletten finns en garderob och längre in finns både kapprum och plats för mer förvaring. Laminatgolv, målade väggar och tak.

 • Kök

  På höger sida är det ljusa köket med köksskåp på båda sidor och fönster längst ner. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis, köksfläkt och mikro. Diskbänk med 2 nedfällda hoar och kakel på vägg som stänkskydd. Linoleumgolv, målade väggar och tak.

 • Matrum

  En bredare öppning i köket leder in till ett fint matrum med fönster och 3 inbyggda garderober. Rummet kan även inredas som sovrum om man vill sätta upp en skiljevägg mot köket. Det finns även en ingång till rummet från hallen. Matrummet har linoleumgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Vardagsrum

  Stort och härligt rum med gott om plats för både soffgrupp, TV möbel och läshörna. Två stora fönster ger fint ljus. Parkettgolv (2019), målade väggar och tak.

 • Sovrum 1

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. Fönster och utgång till balkong. Linoleumgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Sovrum 2

  Vägg i vägg ligger ytterligare ett stort sovrum med plats för enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ett fönster ger fint ljus. Linoleumgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Badrum

  Badrum med WC, tvättställ och spegelskåp samt badkar. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak.

Månadsavgift

4 349 kr/mån

I månadsavgiften ingår uppvärmning, VA, renhållning, 100mb internet via fiber, TV med Telias TV-paket "lagom" med ca 15 kanaler.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Klass

C

Elektricitet

Nätbolag

Härjeåns nät

Leverantör

Motala Energi

Drift per år

Försäkring

1 920 kr

Elförbrukning

4 080 kr

Övrigt

2 160 kr

Summa

8 160 kr

Posten övrigt avser parkering med motorvärmare och faktureras månadsvis med 180 kr.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1958

Förening

Namn

HSB Bostadsrättsföreningen Läraren 2 i Sveg.

Organisationsnr

792600-0659.

Gatuadress

HSB Mitt, Stortorget 3 A.

Postnr

83130.

Ort

Östersund.

Om föreningen

HSB bostadsrättsförening Läraren 2 i Sveg äger fastigheten Läraren 2 som har 33 bostadsrättslägenheter. Byggnaden färdigställdes 1959. I källarvåningen finns bland annat tvättstuga, bastu och cykelförråd. Till varje lägenhet finns även ett förråd. Grundmur av betong, stomme i huvudsak av tegel och fasadtegel på ytterväggar samt betong i innerväggar. Yttertak beklätt med plåt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Södra Norrland. Fastighetsskötseln utförs av Svegshus AB. Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkering med motorvärmaruttag finns och avgiften är 180 kr/månad.

Tv och bredband

TV med Telias TV-paket lagom ingår i månadsavgiften med ca 15 kanaler. 100MB internet via fiber ingår också i avgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

33 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder