Loftgatan 8

Sveg

Nybyggd och rymlig enplansvilla, centralt i Sveg

Det finns en känsla som enligt många slår det mesta - den när man sätter nyckeln i dörren till ett nytt, fräscht hus. På Loftgatan 8 säljs nu ett helt nybyggt enplanshus med välplanerade och generösa ytor. Här bor man centralt, men samtidigt lugnt och barnvänligt. Huset har ett stort kök med rum för matplats framför stora fönster och här finns även ett härligt vardagsrum med högt i tak och golvfönster som ger fint ljus. Lägg därtill 4 rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga och förråd. Loftgatan är en omtyckt och trivsam gata, perfekt för barnfamiljer och andra som uppskattar närhet till det mesta samtidigt som man vill ha eget hus, trädgård och uteplats. Här har man gångavstånd till skolor, lekplats, affärer och centrum. Inte långt härifrån, på andra sidan riksväg 84, ligger sjön Sandtjärn med brygga och strand, ett populärt utflyktsmål på sommaren. Området bjuder också på fina promenadstigar. Vintertid finns längdspår och skoterleder i närheten och inom en timmes bilresa når man flera större skidanläggningar. Vad man än föredrar för aktiviteter och typ av friluftsliv, så har man alltid nära till den vilda, vackra härjedalska naturen - året om! Centralorten Sveg har bland annat butiker, bibliotek, restauranger, café, badhus, sjukvård och skolor. Kommunikationerna fungerar bra med en flygplats och inlandsbanan samt busslinjen Härjedalingen som passerar samhället.

Fakta

Utgångspris
2 500 000 kr
som utgångspris
Rum

5 st

Sovrum

4 st

Boarea

154 m²

Tomtarea

861 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2021

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Fiber finns indraget, en köpare får själv teckna ett abonnemang. Tillträde kan ske omgående. Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Planlösning

Man kommer in i en rymlig hall med gott om plats att hänga och förvara ytterkläder. Till höger är kök och matplats och längst in vardagsrummet med takhöjd i nock. Från köket nås två av de fyra sovrummen där det ena har både klädkammare och badrum. De andra två sovrummen ligger i hallen på vänster sida. I hallen finns även ingången till tvättstuga och ett fräscht, helkaklat badrum.

Rum

 • Hall

  Rejäl hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Den första delen av hallen har klinker på golv och innanför är det parkett. Tapet på väggar och vita skivor i tak.

 • Kök och matplats

  Rejält kök med köksö i mitten som både ger bra beredningsyta och trevligt häng med plats för flera barstolar. Framför köket, vid fönsterväggen finns gott om plats för större matbord. Köket har grå luckor och inredning från IKEA. Här finns gott om skåp, bra arbetsytor och även dubbla diskhoar, en vid fönsterväggen och en i själva köksön. Den maskinella utrustningen består av side by side kyl och frys, ugn, spishäll, köksfläkt samt diskmaskin. Parkettgolv, tapet på väggar och träpanel i tak. Bänkskiva i laminat och kakel på vägg vid diskbänk.

 • Vardagsrum

  Genom köket kommer man till det härliga vardagsrummet med stora golvfönster, balkongdörr och takhöjd i nock som ger fint ljus och rymd. Här är gott om plats för soffgrupp, fåtöljer och TV. Parkettgolv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 1

  Från köket nås ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till både klädkammare och ett helkaklat badrum. Parkettgolv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Badrum 1

  Fräscht, helkaklat badrum med vägghängd WC, dusch med vikväggar i glas samt tvättställ med kommod och spegelskåp. Ett mindre fönster. Klinker på golv, kakel på väggar och vita skivor i tak.

 • Klädkammare

  Från sovrum 1 finns ingången till en klädkammare. Parkettgolv, tapet på väggar och vita skivor i tak.

 • Sovrum 2

  Även det andra sovrummet har ingång från köket. Rum med plats för säng, skrivbord eller läshörna. Ett fönster. Parkettgolv, tapet på väggar och vita skivor i taket.

 • Sovrum 3 & 4

  På vänster sida i hallen är ingångarna till ytterligare 2 sovrum. Båda med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ett fönster. Parkettgolv, tapet på väggar och vita skivor i tak.

 • Badrum 2

  I hallen, i samband med de båda sovrummen, ligger ett badrum med vägghängd WC, dusch med vikväggar, tvättställ med kommod och spegelskåp. Ett fönster. Klinker på golv, kakel på väggar och vita skivor i tak.

 • Tvättstuga

  Direkt på vänster sida i hallen är en praktisk tvättstuga med grovsink, plats för tvättpelare och värmepump. Ett fönster. Klinker på golv, målade väggar och vita skivor i tak.

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Drift per år

Vatten/avlopp

7 508 kr

Renhållning

775 kr

Summa

8 283 kr

Posten renhållning avser grundavgift. Det tillkommer en tömningsavgift med 120 kr per tillfälle.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark.

Totalt

76 000 kr

Mark

76 000 kr

Skatt/avgift

760 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

Summa

450 000 kr

Antal

4 st

Närområde

Med gångavstånd till centrum når man snabbt affärer, skola, simhall, sjukhus och annan service. Sveg, som är centralort i Härjedalen, har bra kommunikationer med en flygplats, inlandsbanan samt busslinjen Härjedalingen (till och från Stockholm) som passerar samhället. Vill man ge sig ut på aktiviteter, såsom skidåkning, skoter eller vandringar så har man många olika alternativ med närheten till natur och den vidsträckta fjällvärlden. Jakt och fiske är också mycket uppskattat i den härjedalska vildmarken.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

2021

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Uppvärmning

Nibe frånluftsvärmepump med återvinning.

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder