Loftgatan 2B

SVEG

Trivsam lägenhet i Sveg

Nu säljs en ljus och rymlig lägenhet på två rum och kök i centrala Sveg. Här bor man i ett lugnt område med gångavstånd till all service, sjukvård och skola. Innergården har fina gräsytor, grillplats med utemöbel och cykelparkering. Parkering finns i samband med bostadshuset och det finns även möjlighet till garageplats. Lägenheten har en praktisk hall med gott om garderober till förvaring. Vardagsrummet är rymligt med stort fönsterparti och utgång till balkong. Intill finns kök med matplats och genomgång till ett stort sovrum. Här finns även ett badrum med duschkabin och toppmatad tvättmaskin. I källaren finns både förråd samt en välordnad tvättstuga. Inte långt härifrån, på andra sidan riksväg 84, ligger sjön Sandtjärn med brygga och strand, ett populärt utflyktsmål på sommaren. Området bjuder också på fina promenadstigar. Vintertid finns längdspår och skoterleder i närheten och inom en timmes bilresa når man flera större skidanläggningar. Vad man än föredrar för aktiviteter och typ av friluftsliv, så har man alltid nära till den vilda, vackra härjedalska naturen - året om! Centralorten Sveg har bland annat butiker, bibliotek, restauranger, café, badhus, sjukvård och skolor. Kommunikationerna fungerar bra med en flygplats och inlandsbanan samt busslinjen Härjedalingen som passerar samhället.

Fakta

Utgångspris
245 000 kr
som utgångspris
Månadsavgift

3 840 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

62 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Planlösning

Lägenheten ligger på tredje våningen och har en välplanerad hall med många garderober. Till vänster finns plats för avhängning och här är även ingången till det ljusa vardagsrummet med utgång till balkong. Rakt fram i hallen är köket med matplats och här är en genomgång till sovrummet som även nås från hallen. Till höger i hallen är badrummet.

Kökstyp

kök.

Rum

 • Hall

  Avhängning på vänster sida med plats för hatt - och skohylla samt förvaringmöbel. Till höger i hallen finns garderober på båda sidor, totalt 6 stycken. Hallen har Linoleumgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Vardagsrum

  Till vänster i hallen är vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp, bokhyllor och TV möbel. Fönsterparti och balkongdörr till balkong. Parkettgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Kök med matplats

  Rakt fram i hallen ligger köket med matplats invid fönster. Köket har ljusa skåpsluckor och gott om skåp till förvaring. Till vänster är diskbänk med spis och köksfläkt samt mikro på hylla. På höger sida är kombinerad kyl/frys samt skafferiskåp. Diskbänk i rostfritt med två hoar, bänkskiva i laminat samt våtrumsskiva på vägg som stänkskydd. Linoleumgolv och målat tak.

 • Sovrum

  Genom köket eller med ingång från hallen ligger sovrummet som har gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här finns en inbyggd garderob samt ett större fönster som ger fint ljus. Linoleumgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Badrum

  Till höger i hallen är badrummet med duschkabin, WC, tvättställ med kommod och spegel samt en toppmatad tvättmaskin. Våtrumsmatta på golv och väggar samt målat tak.

Månadsavgift

3 840 kr/mån

I månadsavgiften ingår VA, renhållning, uppvärmning, nätavgift, fiber samt basutbud av TV kanaler. Hushållsel tillkommer med en kostnad om ca 70-80 kr per månad, men kan variera beroende på nyttjande.

Ventilation

Mekanisk.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Drift per år

Elförbrukning

840 kr

Summa

840 kr

Utöver månadsavgiften tillkommer hushållsel och denna kostnad kan variera efter nyttjande.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Renoveringar

Fönster har bytts till 3-glas. Ytterdörrar har bytts och balkongerna har gjorts om. Säljaren har bytt spis/ugn 2020 samt köksfläkt 2020.

Förening

Namn

HSB Bostadsrättsförening Mosippan i Sveg.

Organisationsnr

792600-2341.

Gatuadress

C/O HSB Mitt, Stortorget 3A.

Postnr

83130.

Ort

Östersund.

Om föreningen

Föreningen Mosippan är en äkta bostadsrättsförening som bildades i november 1970 och består av 36 st lägenheter.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

36 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder