Sörmovägen 62

Sveg

Fin villa med hörntomt i Ulvkälla!

Det här är en rymlig och trivsam tvåplansvilla med generösa rum som ger gott om plats för familjen. På baksidan finns en välskött trädgård med lekstuga och uterum under tak. Vid entrén finns både en praktisk carport samt ett rejält garage med förråd. Villan är på 140 kvadrat och i entréplanet ryms ett stort och trevligt vardagsrum, hall, kök med matplats och ingång till tvättstuga, två sovrum samt badrum med dusch. En trappa upp finns ytterligare ett allrum med balkong, två sovrum, ett förråd samt ett badrum med dusch. Ulvkälla är ett lugnt och barnvänligt villaområde i Sveg alldeles intill Ljusnan och med skidstadion i närheten. I Sveg finns all tänkbar service såsom mataffärer, butiker, skolor, simhall, sjukhus, café och mycket mer. Det är även lätt med kommunikation med både bussar och flyg. Inom en timmes radie med bil når man flera stora skidanläggningar. Sammanfattningsvis ett boende med bra utrymmen och fina förutsättningar för att bli ett perfekt hem för barnfamiljen!

Fakta

Utgångspris
550 000 kr
som utgångspris
Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

140 m²

Tomtarea

1 015 m²

Tillträde

30/11 2021

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1977

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Fiber finns installerat. Kostnad för abonnemang tillkommer. Boarean är inte uppmätt. Areauppgiften är hämtad från fastighetsregistret. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Planlösning

Ingången till huset ligger skyddad under tak, via carporten och här finns även en trallklädd gång som leder runt huset till groventrén på framsidan där man kommer genom tvättstugan direkt in i köket. Sett från huvudentrén kommer man in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. På höger sida är badrum med dusch följt av kök med matplats och tvättstuga. Rakt fram är det trivsamma vardagsrummet med utgång till altan samt ingång till det stora sovrummet. På vänster sida i hallen ligger ingången till entréplanets andra sovrum, som även kan inredas som gästrum och kontor. Övervåningen har ett ljust allrum med takfönster och utgång till vädringsbalkong. Här finns gott om plats för soffhäng och även möjlighet att inreda med ytterligare ett sovrum om man behöver extra bäddar. Till höger om trappen är ingångarna till övervåningens båda sovrum, ett praktiskt förråd samt ett badrum med dusch.

Rum

 • Hall

  Praktisk och rymlig hall med plats för byrå, två inbyggda garderober samt utrymme för avhängning under trappen. Hallen har plastmatta på golv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Kök

  Ljust kök med matplats i mitten, fint placerad vid fönster med utblick över trädgården. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, köksfläkt och diskmaskin. Plastmatta på golv, väv på väggar och träpanel i tak. Kakel på vägg vid diskbänk.

 • Groventré/tvättstuga

  Bekväm ingång direkt från uppfarten där man kommer in i tvättstugan med tvättpelare och grovsink. Här finns även förvaringslådor och bänkyta att vika tvätt på. Plastmatta på golv, målade väggar och träpanel i tak.

 • Vardagsrum

  Rakt fram i hallen ligger det stora vardagsrummet med gott om plats för både soffgrupp och läshörna. Här finns en rejäl braskamin som värmer gott. Längst in är fönstervägg och utgång till altan under tak. Vardagsrummet har laminatgolv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 1

  Innanför vardagsrummet finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Ett fönster ger fint ljus. Laminatgolv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 2

  Entréplanets andra sovrum ligger i samband med hallen, på vänster sida efter trappen till övervåningen. Här ryms enkelsäng, skrivbord och garderober. Ett fönster mot trädgården. Plastmatta på golv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Badrum 1

  Direkt på höger sida i hallen är ett badrum med dusch, WC och tvättställ samt varmvattenberedare. Ett mindre fönster. Våtrumsmatta på golv och väggar samt träpanel i tak.

 • Allrum, ÖV

  En trappa upp är ett allrum med plats för soffgrupp och läshörna. Här finns en utgång till en vädringsbalkong. Allrummet har plastmatta på golv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 3, ÖV

  På höger sida om trappen är ingångarna till två sovrum, sovrum 3 ligger längst in på höger sida och är något större till yta. Här ryms enkelsäng eller dubbelsäng och inbyggda garderober. Ett fönster. Plastmatta på golv, tapet på väggar och träpanel i tak.

 • Sovrum 4, ÖV

  Något mindre sovrum men fortfarande med gott om plats för enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel. Här finns även 3 inbyggda garderober. Ett fönster. Plastmatta på golv, tapet på väggar och träpanel i tak.

Tomt

Fin hörntomt med plana gräsytor och anlagda rabatter. Avskiljande staket mot vägen och asfalterad infart.

Planbestämmelser

Detaljplan

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Beställd

Elektricitet

Nätbolag

Härjeåns nät

Leverantör

Fyrfasen Energi

Förbrukning

17 375 kWh/år

Drift per år

Försäkring

4 884 kr

Vatten/avlopp

7 705 kr

Elförbrukning

24 960 kr

Renhållning

775 kr

Summa

38 324 kr

Driftskostnaderna är baserade på permanentboende för 3-5 personer. Posten Renhållning avser grundavgift. Det tillkommer kostnad för tömning med 90 kr per tillfälle.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

430 000 kr

Byggnad

364 000 kr

Mark

66 000 kr

Skatt/avgift

3 225 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1977

Pantbrev

Summa

421 500 kr

Antal

6 st

Byggnad

Typ

2-plansvilla

Byggår

1977

Fasad

Träpanel

Grund

Hel betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direkt el, luft-värmepump samt vedeldning.

Tak

Betongtaktegel

Fönster

2+1 glas

Övrig byggnader

Garage med carport och förråd. Vid infarten finns en praktisk carport där även entrén till huset ligger skyddad. Garaget har garageport och rymmer en bil samt arbetsbänk och förvaring. Innanför finns en förrådsdel som även nås på sidan av garaget.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder