Högbäcksvägen 47

Lofsdalen

Bekvämt och aktivitetsnära fjällboende i Lofsdalen!

Nedanför den övre delen av Lofsens fjällby, precis vid elljusspåret färdigställs i skrivande stund 4 nya hus. Här bor man fridfullt med utblick mot fjäll och natur men samtidigt nära alla aktiviteter året om. Vintertid kan man ta på sig längdskidorna utanför dörren och direkt bege sig ut i spåret. Skidbackarna ligger bara några minuter bort med bil och skoterleder finns i närheten. Sommartid kan man både vandra och cykla direkt från boendet och till Lofsdalens trivsamma bykärna är det inte långt att gå. Här finns även Lofssjön med fint anlagd badplats och möjlighet till både paddling och fiske. Helt enkelt en perfekt utgångspunkt för ett rikt och aktivt friluftsliv året om, både för fritidsboende och permanentboende. Huset är på dryga 100 kvm i två plan med härliga sällskapsytor, ett rejält kök och inbjudande sovrum. Lägg där till fräscha badrum/toalett i båda våningsplanen samt bastu och förråd så har man prickat in det mesta för ett lyckat fjällboende. Självklart finns veranda med plats för sköna utemöbler och grill. Husmodellen kommer från norska Saltdalshytta och modellen heter Smart 6 ark. Företaget som ansvarar för hela projektet har lång erfarenhet av att bygga fjällboende och ligger bland annat bakom Fjällripan lodge, Lofsdalen Panorama och Panorama Mountain lodge här i Lofsdalen. Inflyttning sommar 2022. Välkomna att höra av er så berättar vi mer om både husen, läget och varför Lofsdalen är en fantastisk plats att både bo och semestra på!

Fakta

Utgångspris
5 500 000 kr
som utgångspris
Rum

5 st

Sovrum

3 st

Boarea

101 m²

Tomtarea

1 093 m²

Byggnadstyp

Fritidshus 1-plan med loft

Byggnadsår

2022

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Husen är under uppbyggnad, ett är redan färdigställt och sålt. Det är detta hus som referensbilderna kommer från. Lofsdalen 1:383 beräknas vara klar till vecka 26 år 2022. Fiber finns för anslutning, priset är 19 900 kr inkl moms plus ev grävning för 200kr/m samt etablering 3 500 kr. Förtydligande uppvärmning: Vattenburen golvvärme i entréplanet samt vattenburna radiatorer på loftplanet. Det vattenburna systemet är kopplat till elpanna NIBE vvm 225. Förtydligande ventilation: Friskluftsventiler i alla rum, PAX fläkt i badrum samt köksfläkt.

Planlösning

Entréplanet har en praktisk hall med gott om plats för avhängning. På höger sida är ingång till förråd/teknikrum som även nås utifrån. Nästa dörr leder till badrum med bast. Rakt fram i hallen kommer man vidare till den härliga storstugan med kök och matplats i vinkel. Ett stort rum med gott om plats att umgås och koppla av. Vid köket finns en braskamin och här finns även stora fönsterpartier samt utgång till altan. Från storstugan nås masterbedroom med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. En trappa upp är loftet med ytterligare två sovrum samt ett allrum i mitten, perfekt för TV häng och bus för barnen. Övervåningen har även en separat toalett vilket är uppskattat när man är många. Interiören går i en behaglig färgskala med ljusa ekgolv och fint gråbetsad träpanel från Moelven på väggar och i tak.

Rum

 • Hall

  Praktisk hall med klinker på golv och plats för avhängning och förvaringsmöbel. Träpanel på väggar och i tak.

 • Badrum

  Snyggt och fräscht badrum med klinker på golv och väggar. Här ryms dusch, WC, tvättställ med kommod och det finns även plats om man vill installera tvättpelare (ingår ej). Träpanel i tak med infällda spotlights.

 • Bastu

  Från badrummet nås bastun med två sittbänkar och eldrivet bastuaggregat. Ett fönster. Klinker på golv, bastupanel på väggar och i tak.

 • Storstuga

  Härligt rum med gott om plats för soffgrupp, TV och läshörna. Braskamin från Contura i hörnet mot köket (finns ej med på bild men ingår). Fina fönsterpartier ger härligt ljus och naturkontakt, här finns även utgång till altan. Härdat trägolv från Bjelin i ljus ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Kök

  I vinkel till storstugan är köket med matplats. Köket kommer från lokala Perfors kök i Linsell. Fronterna i modell Riva i valnötsimitation, bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll, köksfläkt, mikro och diskmaskin. Härdat trägolv från Bjelin i ljus ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak. Infällda spotlights i tak.

 • Sovrum 1

  Härligt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Fönster i två väderstreck. Härdat trägolv från Bjelin i ljus ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak. Infällda spotlights i tak.

 • Loft, allrum

  Trivsamt allrum för TV mys eller spelkvällar. Plats för soffa och TV möbel. Fönster. Härdat trägolv från Bjelin i ljus ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak. Infällda spotlights i tak.

 • Loft, sovrum 2

  Sovrum med plats för två enkelsängar och förvaringsmöbel. Ett fönster. Härdat trägolv från Bjelin i ljus ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Loft, sovrum 3

  Sovrum med plats för dubbelsäng eller enkelsängar samt förvaringsmöbel. Ett fönster. Härdat trägolv från Bjelin i ljus ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.

 • Loft, separat toalett

  Från allrummet nås en separat toalett med tvättställ och WC. Härdat trägolv från Bjelin i ljus ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak. Infällda spotlights i tak.

 • Förråd

  I samband med entrén finns ett varmbonat förråd på ca 4 kvm som nås både utifrån och från hallen. Här finns teknikdelen och även gott om plats att förvara friluftstutrustning. Klinker på golv (med golvvärme), träpanel på väggar och i tak.

 • Övrigt

  Rymlig altan med utgång från storstuga. Fint söderläge med utsikt mot längdspår och fjäll i bakgrunden. Utvändigt finns 3 utelampor.

Planbestämmelser

Detaljplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Drift per år

Driftskostnader kan inte redovisas då husen inte är färdiga.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark.

Totalt

263 000 kr

Mark

263 000 kr

Skatt/avgift

2 630 kr

Taxeringsår

2018

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv, av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med vandring, fiske, och cykelleder för både downhill och crosscountry. Här finns även Lofssjön där man kan bada, paddla, grilla vid någon av de fint anlagda rastplatserna och fiska året om. Lofsdalen är charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.

Service ställen

Lofsdalen har bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Här finns en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Lofsdalen bjuder också på restauranger, café, sportbutik, turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com.

Byggnad

Typ

Fritidshus 1-plan med loft

Byggår

2022

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Gjuten platta på mark

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme plan 1, radiatorer loft. Kopplade Nibe WWM 225

Tak

Shingel

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder