Fjällterrassen 49 A, Lägenhet nr 37

Lofsdalen

Bo i backen – barnvänlig och välplanerad bostadsrätt i Lofsdalen!

Nu säljs en lägenhet i brf Terrassen 2 i Lofsdalen på ett av fjällens bästa lägen med ski in ski out. Skidorna på och sen är det bara att ge sig ut! Här bor man smidigt och bekvämt alldeles vid Lofsdalens attraktiva skidanläggning med barnbacke och lift precis runt hörnet. Sedan öppnar sig en spännande skidupplevelse med 25 nedfarter, 9 liftar, parker, skicross och mycket annat. Och ett stenkast bort når man längdspår, restauranger, aktivitetshus, Bike Park och lekpark. Brf Terrassen 2 består totalt av 20 trivsamma lägenheter på välplanerade 81 kvm. Hela fyra sovrum som erbjuder 8-10 bäddar, ett generöst kök med matplats för uppåt tio personer, ett vardagsrum med hörnsoffa, två badrum och dessutom en egen bastu som uppskattas extra mycket efter en lång dag med olika uteaktiviteter. Den här lägenheten har uteplats i markplan, parkering framför med motorvärmaruttag och skidförråd i anslutning till entrén. Lägenheten säljs fullt möblerad, här finns tom husgeråd – med andra ord kan du enkelt flytta in och direkt börja njuta av fjällvistelsen! En annan fördel är att lägenheten har fiber indraget. För den som vill kan man alltså smidigt ta med sig jobbet och nyttja lunchpausen till några åk i backen eller ett varv i längdspåret! För den som vill äga sitt boende men samtidigt hitta en lösning för att finansiera en del av investeringen, så kan uthyrning vara ett alternativ. Lägenheterna har hyrts ut med mycket bra beläggning, vilket öppnar upp intressanta möjligheter. Om man en gång valt Lofsdalen för sin fjällsemester – vinter som sommar – så vill man alltid återkomma. Lofsdalen har ett fantastiskt utbud för alla åldrar, speciellt om man älskar vacker natur med känslan av vildmark, ett aktivt och roligt friluftsliv samt uppskattar fjällvärldens genuina charm. I den charmiga bykärnan finns bland annat matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget, restauranger, café med presentbod, turistbyrå och bensinmack. Till centralorten Sveg är det 6,5 mil.

Fakta

Utgångspris
2 795 000 kr
som utgångspris
Månadsavgift

3 688 kr/mån

Rum

5 st

Boarea

81 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Vägbeskrivning

När du kommer in i Lofsdalen tar du första vägen till höger. Kör förbi fjällhotellet. Håll höger på den stora parkeringen vid fjällanläggningen och fortsätt förbi Fjällterrassen 1. Vägen svänger av sig själv till vänster och då ligger Brf Terrassen 2 rakt fram på vänster sida direkt efter lekparken. Skyltar finns, välkomna!

Planlösning

Den ljusa, fräscha lägenheten på rymliga 81 kvm är smart planerad med två separata sovdelar och en gemensam umgängesdel i mitten. Man kommer in i en hall där ljuset flödar in genom ytterdörrens glasade partier. Här finns hatthylla, plats för skohylla och garderob. Närmast är ingången till sovrum 1, som har en robust våningssäng med bredare underslaf och garderob. Vägg i vägg ligger sovrum 2 som är ett trevligt föräldrasovrum med dubbelsäng och plats för garderober. På andra sidan i hallen är ett fräscht badrum med wc, dusch, torkskåp och bastu. Fortsätter man rakt fram kommer man till kök och vardagsrum som är lägenhetens sociala nav - en öppen och välkomnande del mitt i allt med gott om plats för familj och vänner. Här lagar man mat tillsammans, njuter av långa middagar, spelar spel, tittar på tv eller bara kopplar av. Här finns även utgång till den egna uteplatsen. Därefter kommer man till nästa ”sovavdelning” med ytterligare två sovrum på vardera sida om hallen med ett badrum i mitten. Det ena sovrummet rymmer samma typ av robust våningssäng som sovrum 1, med bredare underslaf, och en garderob. Det andra sovrummet är möblerat med en dubbelsäng och garderober. Totalt erbjuder alltså lägenheten 8-10 bäddar. Dessutom två badrum, vilket är extra uppskattat när man är många som ska göra sig klara samtidigt. .

Kökstyp

Köksdel.

Rum

 • Hall

  Bredvid lägenhetens dörr finns ett utvändigt, låsbart förråd. Väl inne i den praktiska hallen så släpper ytterdörrens fönster och ett sidofönster in dagens ljus. Den upplevs rymlig med plats för hatthylla, skoställ, garderob och sittbänk. Klinker på golv, bröstpanel och målad väv på väggar samt målat tak.

 • Sovrum 1

  I direkt anslutning till entrén ligger det första sovrummet, som har en robust våningssäng i traditionell stil med bredare underslaf. Garderob och fönster. Ekparkettgolv, målad väv på väggar och målat tak.

 • Sovrum 2

  Vägg i vägg med det första sovrummet är ett trevligt föräldrasovrum med dubbelsäng, som man når från vardagsrummet. På båda sidor om sängen finns plats för garderob plus en sänghylla ovanför. Ett fönster. Ekparkettgolv, målad väv på väggar och målat tak.

 • Badrum 1

  Mitt emot sovrummen är det första badrummet - tillsammans utgör de lägenhetens första ”sovdel”. Badrummet är ljust och rymligt med gott om plats för tvättställ, wc, städskåp, torkskåp samt ytterligare förvaring om man så vill. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak.

 • Bastu

  Från badrummet kliver man in i en fräsch bastu via en glasad dörr. Här finns två sittbänkar och ett elaggregat. Klinkergolv, bastupanel på väggar och i tak.

 • Vardagsrum

  I nästa steg, rakt fram från hallen, når man lägenhetens sociala nav som är ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummets möblemang består av en rymlig hörnsoffa för hela familjen, soffbord samt tv på vägg. En fönstervägg släpper in ljus och bidrar till en luftig känsla. Ekparkettgolv, bröstpanel och målad väv på väggar samt målat tak.

 • Kök

  Kök och vardagsrum bjuder in till en skön social samvaro. Även köket är ljust och välplanerat med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat samt diskbänk i rostfritt med kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikro, spis och köksfläkt. Och när man öppnar skåpsluckorna så får man en trevlig överraskning – det är fullt utrustat med porslin och husgeråd. Allt ingår i köpet! Den generösa matplatsen för upp till 10 personer är intill fönster och utgång till den egna uteplatsen i härligt solläge. Köket har ekparkettgolv, bröstpanel och målad väv på väggar samt målat tak.

 • Sovrum 3

  Genom vardagsrummet kommer man till en liten halldel och lägenhetens andra, mer privata ”sovavdelning”. På ena sidan hallen ligger sovrum 3, vilket är ytterligare ett rum med plats för dubbelsäng och garderober på vardera sidan. Ett fönster. Ekparkettgolv, målad väv på väggar och målat tak.

 • Sovrum 4

  Lägenhetens sista sovrum har samma slags våningssäng med bredare underslaf som sovrum 1. Med andra ord finns det totalt 8-10 ordinarie sovplatser för stora och små. En garderob och ett fönster. Ekparkettgolv, målade väv på väggar och målat tak.

 • Badrum 2

  Det andra badrummet mellan de båda sovrummen är något mindre, men har ändå gott om plats för wc, dusch och tvättställ. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak.

Balkong, uteplats och bilplats

Lägenheterna på bottenplan har tillgång till uteplats och lägenheterna på övervåningen har utgång till balkong med plats för utemöbler.

I samband med lägenheterna finns en gemensam parkering med motorvärmare.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med både downhill och crosscounty cykelleder. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen. .

Parkering

Parkering finns framför Fjällterrassen, i samband med lekplatsen.

Kommunikation

Till Lofsdalen tar man sig antingen genom att åka bil, buss, tåg eller flyg. Det går bekvämt, enkelt, säkert och prisvärt att åka buss till Lofsdalen. Direktbuss finns både från Stockholm (Härjedalingen) och Göteborg (Fjällexpressen). Du tar dig också med buss via Köpenhamn - Malmö - Göteborg (under vintersäsong). Läs mer om bussturerna på www.harjedalingen.se eller ring 0680-605 80 och www.fjallexpressen.se eller ring 0680-413 50. Res med tåg via Ljusdal eller Östersund, byt till buss för att komma till Lofsdalen. Flyg till Härliga Härjedalen - ett lyckat koncept! Boka din biljett på www.direktflyg.com eller ring 0680-100 95. För mer information samt bokning av bussbiljett kontakta Turistbyrån i Lofsdalen, tel. 0680-413 50. Läs mer om hur man kan ta sig till och från Lofsdalen på www.lofsdalen.com, under snabblänkar, hitta till oss. .

Service ställen

Bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, sportbutik, turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com. .

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2008

Övrig byggnader

Utvändigt vid entrén finns ett låsbart, mindre skidförråd till varje lägenhet.

Förening

Namn

Brf Terrassen 2 i Lofsdalen.

Organisationsnr

769638-0653.

Om föreningen

Brf Terrassen 2 i Lofsdalen ligger på bästa tänkbara läge precis vid Snölandet med barnbacke, lift och lekpark. Här kan man sätta på sig skidorna utanför dörren och ta sig direkt ut i backarna eller längdspåret. Föreningen består av 5 hus med totalt 20 likadana lägenheter.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkering finns framför husen vid lekparken. Det är ett motorvärmaruttag per lägenhet.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

20 st.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder