Bygg ditt drömboende här!

Hovärken tomt nr 1

Lofsdalen

Attraktiv tomt vid elljusspår och gångavstånd till bycentrum!

Bygg ditt drömboende i fjällen, med ett attraktivt läge som passar lika bra för permanentboende som fritidsboende. Tänk dig obeskrivligt vacker natur året om. Tänk dig härliga dagar på fjället eller vid Lofssjöns strand. Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir hela familjens favoritplats. Nu säljs två attraktiva tomter alldeles intill elljusspår samt anslutning till skoterled och med gångavstånd till Lofsdalens trevliga bycentrum. På bara några minuter med bil når man Fjällanläggningen med skidbackar vintertid och downhillcykling sommartid. De två tomterna ligger i anslutning till Hovärksvägen med privat läge och möjlighet till fina fjällvyer med fjället Sömlingshågna som vacker fond i söder. De båda tomterna är på dryga 1100 kvm vardera och får bebyggas med ett bostadshus på 160 kvm i ett plan samt ett uthus/garage på 60 kvm vilket ger goda förutsättningar att bygga familjens drömhus! Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om tomterna, läget och varför Lofsdalen är en fantastiskt plats att både semestra och bo på!

Fakta

Utgångspris
850 000 kr
som utgångspris
Tomtarea

1 196 m²

Tillträde

1/7 2021

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Fastigheten Härjedalen Lofsdalen 4:229 belastas av ett servitut för infartsväg till fastigheten Härjedalen Lofsdalen 4:228. Anslutningsavgift för el tillkommer och är enligt 2021 års taxa 37 500 kr inkl moms. För frågor avseende el kontakta Härjeåns Nät Växel. 0680 - 242 00 Mail. kundservice@harjeans.se Anslutningsavgift (1 lägenhet/tomt) avseende kommunalt vatten och avlopp tillkommer och är förnärvarande 149 201 kr inkl moms. För frågor avseende avlopp, kontakta Henrik Ingvarsson på Härjedalens kommun. Tel. 0680-161 91 Mail. henrik.ingvarsson@vattenmiljoresurs.se Kostnad för anslutning till fiber tillkommer och är för närvarande 24 900 kr inkl moms. För frågor avseende bredband, kontakta Härjeåns Nät AB Tel. 0680-242 00 Mail. fibernat@herjeans.se Köpare uppmanas att stämma av byggrätten med Miljö & Byggnadskontoret på Härjedalens kommun. De kan även ge svar på frågor som härrör bygglov. Tel. 0680-161 00 vx Mail: mob@berg.se.

Vatten och avlopp

Anslutning till kommunalt vatten och avlopp tillkommer och är för närvarande 149 201 kr inkl moms.

Drift per år

Fastigheten kommer tillhöra GA 18, Hovärksvägens Samfällighet där årskostnad är 500 kr för fastighet med andelstal 1.

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv, av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med vandring, fiske, och cykelleder för både downhill och crosscountry. Här finns även Lofssjön där man kan bada, paddla, grilla vid någon av de fint anlagda rastplatserna och fiska året om. Lofsdalen är charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.

Service ställen

Lofsdalen har bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Här finns en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Lofsdalen bjuder också på restauranger, café, sportbutik, turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com.


Intresseanmälan


Tipsa om tomten


KartaBilder