Brf Björnidet

Lofsdalen

Ljusa och rymliga bostadsrätter vid längdspår och cykelled!

Titta ut genom sovrumsfönstret och kolla status för dagens längdspår, eller förbered dig för en dags vandring eller cykeltur. På Björnidet i Lofsdalen bor man med direkt närhet till fartfyllda aktiviteter och rofylld avkoppling året om! Nu startar försäljningen av bostadsrätter i föreningen Björnidet som ligger centralt i Lofsdalen mellan fjällanläggningen och byn. Här kan du direkt ta på dig längdskidorna och bege dig ut i Lofsdalens välpreparerade längdspår. Elljusspåret med snökanonsystem ligger alldeles bakom husen och från fönstren kan man se längdåkare susa förbi. Från lägenheterna tar man sig enkelt via en belyst gångväg både till fjällanläggningen och till Lofsdalens trivsamma bykärna med restaurang, sportbutik och mataffär. Sommartid kan du cykla direkt till backen eller ut på någon av MTB lederna, eller bara snöra på dig kängorna och bege dig ut på någon av de många vandringslederna. Till skidanläggningen med ett varierat utbud av nedfarter kan man antingen gå eller åka bil på bara några minuter. Från Björnidet har man helt enkelt en perfekt utgångspunkt för ett aktivt liv - året om! Läget är även attraktivt för den som söker ett objekt med mycket bra uthyrningspotential. Föreningen består av två huskroppar med totalt 8 lägenheter, 4 lägenheter per hus. De ljusa och rymliga lägenheterna är på 91 kvm och finns i två modeller. De på övervåningen har 4 sovrum och balkong. De på nedervåningen har 3 sovrum och uteplats. Samtliga lägenheter har ett ljust allrum med kök och matplats, en praktisk hall med torkskåp samt ett fräscht badrum med dusch och bastu. Både balkong och uteplats är placerad i söderläge med fin utsikt över fjäll och natur samt sjöglimt mellan träden! Till varje lägenhet finns ett stort utvändigt, låsbart förråd. Det finns även en gemensam, välutrustad vallabod för skidor och en cykelverkstad för underhåll och tvättmöjligheter för din cykel. Samtliga lägenheter säljs fullt möblerade och med husgeråd och porslin. Med andra ord kan man enkelt flytta in och direkt börja njuta av fjällvistelsen. Observera att bilderna i annonsen är från lägenhet 26 A och 26 C där golven har bytts och väggarna målats. I bilddokument under dokument och länkar finns bilder från övriga lägenheter. Lofsdalen är en gemytlig ort för alla som älskar äventyr i fjällen. Här finns utförsåkning för hela familjen med Sveriges högsta fallhöjd söder om Åreskutan! 122 km preparerade längdskidspår, milsvida skoterleder, härliga möjligheter för vandring och natursköna MTB-leder samt downhillbanor. Lofssjön, med en fint anlagd badstrand, bjuder också på paddling och fiske. Välkommen till fjällparadiset Lofsdalen!

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Vägbeskrivning

När du kommer in i Lofsdalen tar du första vägen till höger och sedan direkt till vänster, då är du på Tjädervägen. Fortsätt vägen rakt fram och tag höger, följ sedan vägen in i området så ligger husen på höger sida. Skyltar finns, välkomna!

Planlösning

Lägenhet bottenvåning (91 kvm) Bottenvåningens lägenheter har ett extra stort allrum med gott om plats för umgänge och skönt häng efter en aktiv dag på fjället. Här finns soffgrupp, fåtölj och matplats samt utgång till uteplats med möjlighet till grillning på sommaren och sköna snövyer på vintern. I anslutning till allrum och matplats finns ett rymligt kök i vinkel. Lägenheterna har 3 sovrum, ett med dubbelsäng och två med familjesäng. Familjesängarna är 140 cm breda nedtill och 90 cm upptill. Totalt finns det 8 bäddar i lägenheten. I lägenheterna finns hall med torkskåp och fräscht badrum med dusch och bastu. Lgh övervåning (91 kvm) Övervåningens lägenheter har ett extra rum som ger många möjligheter. Här kan man inreda ett extra sovrum med plats för dubbla våningssängar, göra ett mysigt TV rum för barnen eller kanske ett luftigt föräldrasovrum med dubbelsäng och skrivbord? Lägenheterna har totalt 4 sovrum ett med dubbelsäng och tre med familjesäng. Familjesängarna är 140 cm breda nedtill och 90 cm upptill. Totalt har lägenheten 13 bäddar. Här finns även hall med torkskåp, badrum med bastu samt trivsamma sällskapsytor med allrum, matplats och kök i öppen planlösning. Från matplatsen finns utgång till balkong med härlig fjällvy att njuta av!

Rum

 • Hall

  Ljus hall med avhängning för ytterkläder och torkskåp. Klinker på golv, målade panelskivor på väggar och vita skivor i tak.

 • Allrum

  Trivsamt rum för umgänge med plats för soffgrupp och matplats. Utgång till uteplats (bottenvåning) eller balkong (övervåning). Vinylmatta på golv, målade panelskivor på vägg och vita skivor i tak.

 • Kök

  Ljust kök med vita luckor, bänkskiva i laminat och kakel på vägg. Fullt utrustat med porslin och husgeråd. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis, köksfläkt, mikro samt diskmaskin. Vinylmatta på golv, målade panelskivor på vägg samt vita skivor i tak.

 • Sovrum 1

  Rymligt och ljust sovrum med dubbelsäng, sängbord, uttag för TV på vägg samt dubbelgarderob. Från sovrumsfönstret syns elljusspåret. Vinylmatta på golv, målade panelskivor på vägg samt vita skivor i tak.

 • Sovrum 2 & 3

  Ljusa sovrum, båda möblerade med våningssäng där underslafen är 140 cm bred vilket ger upp till 3 bäddar per rum. Båda sovrummen har garderob samt krokar på vägg och fönster med utsikt mot elljusspåret. Vinylmatta på golv, målade panelskivor på vägg samt vita skivor i tak.

 • Sovrum 4

  Lägenheterna på övervåningen har ett något mindre allrum och istället ett extra sovrum, som självklart kan nyttjas efter behov. Idag är rummet möblerat med två våningssängar där den inre har en 140 cm bred underslaf vilket totalt ger upp till 5 bäddar. Här finns även garderob samt krokar på vägg och ett fönster med fjällvy. Detta rum kan även inredas som TV-rum, hemmakontor eller kanske ett rymligt sovrum med dubbelsäng. Möjligheterna är många! Rummet har vinylmatta på golv, målade panelskivor på vägg samt vita skivor i tak.

 • Badrum

  Rymligt badrum med WC, tvättställ och dusch med draperi. Uttag för tvättmaskin. Lägenheterna på bottenvåningen har klinker på golv. Lägenheterna på övervåningen har våtrumsmatta på golv. Samtliga lägenheter har kakel på vägg och vita skivor i tak.

 • Bastu

  Efter en heldag på fjället är det skönt att tina upp i en bastu! Två sittlavar och elaggregat. Lägenheterna på bottenvåningen har klinker på golv. Lägenheterna på övervåningen har våtrumsmatta på golv. Samtliga lägenheter har bastupanel på väggar och i tak.

Balkong, uteplats och bilplats

Lägenheterna på bottenplan har tillgång till uteplats och lägenheterna på övervåningen har utgång till balkong med plats för utemöbler.

I samband med lägenheterna finns en gemensam parkering med motorvärmare.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utfört

Utförd

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv, av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med vandring, fiske, och cykelleder för både downhill och crosscountry. Här finns även Lofssjön där man kan bada, paddla, grilla vid någon av de fint anlagda rastplatserna och fiska året om. Lofsdalen är charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.

Service ställen

Lofsdalen har bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Här finns en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Lofsdalen bjuder också på restauranger, café, sportbutik, turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2008

Renoveringar

Beskrivning uppvärmning: Bottenvåningens lägenheter har vattenburen golvvärme i samtliga rum, kopplad till frånluftsvärmepump. Övervåningens lägenheter har elburen golvvärme i hall och badrum samt elradiatorer i sovrum och luftvärmepump i allrum.

Förening

Namn

Brf Björnidet i Lofsdalen.

Om föreningen

Brf Björnidet har ett centralt läge med längdspår vid tomtgräns och gångavstånd till liftar samt Lofsdalen by. Föreningen består av 2 bebyggda fastigheter med 4 lägenheter i varje huskropp. Samtliga 8 lägenheter är på 91 kvm där lägenheterna i bottenplan har 6+ 2 bäddar samt utgång till uteplats. Lägenheterna på övervåningen har 10+3 bäddar och egen balkong. Till varje lägenhet finns varsitt förråd på 4 kvm för skidor, cyklar mm. Dessutom finns ytterligare två förråd per fastighet som inreds till vallabod, cykelverkstad mm. Ett av dessa per fastighet är isolerad.

Organisationsform

Bostadsratt.

Parkering

Parkering med motorvärmaruttag finns intill huset.

Renoveringar

Fastigheterna är väl underhållna och i gott skick. Lägenhet 26A och 26C har målats om invändigt och fått nya golv. Samtliga lägenheter har nya våningssängar.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

8 st.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder