Vardagsrum

Sandvägen 30

Sveg

Smakfullt renoverad och välplanerad villa med garage!

Välkomna till denna trivsamma enplansvilla med fin hörntomt, perfekt för bollek och bus samt ett härligt uterum under tak med gott om plats för sittmöbler och kanske ett utekök. Parkering för flera bilar och rejält garage med plats för både bil och verkstad. Invändigt har huset genomgått en omfattande renovering med nya golv och fint målade väggar, en smakfull bas som gör det lätt för en ny familj att bara kunna flytta in och och sätta sin egen personliga prägel på detaljerna. Huset är välplanerat och rymligt med 4 mysiga sovrum, två fräscha badrum samt ett rejält kök med matplats och genomgång till tvättstuga med groventré. Vid hallen finns ett ljust allrum med braskamin i täljsten som ger värme även till vardagsrummet intill. Här finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Läget är avskilt och ändå bekvämt nära till både affärer och skola.

Fakta

Utgångspris
750 000 kr
som utgångspris
Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

133 m²

Tomtarea

896 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1989

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Boarean är inte uppmätt. Areauppgiften är hämtad från fastighetsregistret. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Planlösning

Ljus och luftig interiör med renoverade ytskikt i samtliga rum gör detta hus till en perfekt start för en barnfamilj. Här kan man lätt flytta in och enkelt sätta sin egen prägel på de fräscha rummen. Redan vid entrén får man ett varmt välkomnande av den gedigna kaminen i allrummet intill. På höger sida ligger kök med matplats samt tvättstuga med grovingång, som enkelt nås från parkeringen. Allrummet vid hallen har plats för garderober där man kan gömma undan skrymmande ytterkläder och här finns även plats för läshörna med braskaminen som vackert blickfång. Rakt fram är det ljusa vardagsrummet med fönstervägg och balkongdörr till uteplats. Vardagsrummet har gott om plats för en rejäl soffa och TV möbel. Från allrummet nås husets 4 inbjudande sovrum där det stora sovrummet med plats för dubbelsäng ligger till vänster. De andra 3 sovrummen ligger på rad till höger, efter ingången till vardagsrummet. Längst ner finns ett badrum med badkar och på höger sida, innan vardagsrummet ligger ytterligare ett badrum med dusch.

Rum

 • Hall

  Välkomnande hall där man direkt ser den gedigna braskaminen i allrummet. Plats att hänga av ytterkläder på båda sidor om ytterdörren och i allrummet intill finns gott om utrymme för garderober och annan förvaring. Laminatgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

 • Kök & matplats

  Till höger i hallen ligger det ljusa köket med gott om skåp till förvaring och bra arbetsytor. Vita skåpsluckor och rostfria vitvaror utgör en fräsch bas. Två stora fönster ger härligt ljus och plats för matgrupp i hörnet. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis och köksfläkt. Bänkskiva i laminat och kakel på vägg som stänkskydd. Klickgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

 • Vardagsrum

  Ljust och rymligt rum med stora fönster och glasdörr mot uteplatsen. Här finns gott om plats för hela familjen att hänga i soffan, titta på TV eller spela spel. Laminatgolv, målade väggar med en fondvägg som är klädd med träplank. Vita skivor i tak.

 • Allrum

  Hallen leder vidare till ett generöst allrum med braskamin och plats för sittgrupp samt gott om utrymme till garderober eller annan förvaring. Två stora fönster ger fint ljus. Laminatgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

 • Sovrum 1

  Härligt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. På vänster sida om dörren finns 3 garderober. Stora fönster ger fint ljus. Laminatgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

 • Sovrum 2

  Längst ner på höger sida i hallen ligger sovrum 2 som rymmer enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ett fönster mot trädgården ger fint ljus. Laminatgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

 • Sovrum 3

  Vägg i vägg ligger sovrum 3 som även det rymmer enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel. En garderob på höger sida samt ett fönster som vetter mot trädgården. Laminatgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

 • Sovrum 4

  Närmst vardagsrummet ligger sovrum 4 som har plats för enkelsäng, skrivbord, förvaringsmöbel och garderob. Ett fönster mot trädgården. Laminatgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

 • Badrum 1

  Längst ner, mellan sovrum 1 och 2, ligger ingången till ett badrum med badkar, WC samt tvättställ med kommod och spegel på vägg. Rummet har ett fönster. Våtrumsmatta på golv och väggar samt vita skivor i tak.

 • Badrum 2

  Till höger innan vardagsrummet ligger ett mindre badrum med dusch, WC samt tvättställ med kommod och spegel. Målad våtrumsmatta på golv och väggar samt vita skivor i tak.

 • Tvättstuga med groventré

  Genom köket ligger en praktisk tvättstuga som även nås från parkeringen på kortsidan av huset. Här finns grovsink med förvaring, tvättmaskin samt frånluftsvärmepumpen. På sidorna mot köket finns plats för hyllor och krokar på vägg. Våtrumsmatta på golv, målad väv på väggar och vita skivor i tak.

Plan

Stadsplan

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Drift per år

Försäkring

4 000 kr

Vatten/avlopp

7 370 kr

Elförbrukning

24 051 kr

Sotning

450 kr

Renhållning

890 kr

Summa

36 761 kr

Posten renhållning avser grundavgift, det tillkommer 90 kr i tömningsavgift per tillfälle. Tömning sker varannan vecka (udda veckonummer) på tisdagar.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220.

Totalt

516 000 kr

Byggnad

458 000 kr

Mark

58 000 kr

Skatt/avgift

3 870 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1989

Pantbrev

Summa

821 000 kr

Antal

3 st

Närområde

Sveg är centralort i Härjedalen, vilket innebär att det finns ett stort utbud av service, bl.a. skolor, butiker, simhall, ishall och trevligt bibliotek. Men samtidigt har man nära till den vilda, vackra härjedalska naturen med alla möjligheter till friluftsliv. Jakt, fiske, vandring, bär- och svampplockning, skidåkning, golf, skoter och cykel är bara några exempel på uppskattade aktiviteter. Ett par mil bort ligger Härjeåsjön, som förutom ett fiskrikt vatten också har en fin och barnvänlig sandstrand.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

1989

Fasad

Trä

Stomme

Trä

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (vattenburna radiatorer), luftvärmepump samt braskamin.

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Renoveringar

Huset har genomgått en omfattande renovering under 2020 med nya ytskikt i de flesta rummen. Badrummen är renoverade år 2011/2012 av föregående ägare.

Övrig byggnader

Garage Rymlig garagebyggnad med dubbla portar där man lätt kan köra in bil och annan utrustning. Här finns även gott om plats till förvaring samt arbetsbänk. Varmbonat garage med platta på mark.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder