Tomt till salu på Hanslättsvägen

Hanslättsvägen 5

Lofsdalen

Generös tomt med attraktivt läge!

Många drömmer om ett personligt utformat boende i vår vackra fjällvärld. Att själv skapa exakt den där platsen, där hela familjen stortrivs och ständigt vill vara - året om. Nu säljs en generös tomt på 2300 kvm med fina förutsättningar för att skapa just ert drömboende. Avskilt men ändå nära så kan man kortfattat beskriva läget. Belägen i ett nytt tomtområde strax öster om Lofsdalen har man här närhet till såväl längd som skoterleder, fiskevatten och skidanläggning. En bra utgångspunkt för ett fritidsboende eller permanentboende. Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad är 140 kvm med en högsta höjd på 5,2 meter. Detaljplanen medger uppförande av en huvudbyggnad om 140 kvm samt ett uthus eller gäststuga om 50 kvm per tomtplats. Högst två våningar får uppföras. Därutöver får varken sluttningsvåning anordnas eller vind inredas, dock får så kallade sovloft inredas. Högst två lägenheter per tomtplats får inredas. Läs mer under Byggnadsbestämmelser nedan. Och tveka inte att kontakta oss på Lofsdalens Fastighetsbyrå om du har frågor kring detta. Väljer du Lofsdalen, väljer du samtidigt en attraktiv mix av vildmarksliv, friluftsaktiviteter och fjällvärldens alla bekvämligheter. Lofsdalen är en expansiv ort och i den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, presentbod, Turistbyrå, bensinmack, m.m. Många lockas också av den omtalade skidåkningen med ett stort skidsystem som ständigt utvecklas. Här finns Härjedalens bästa fallhöjd på 492 meter, 25 nedfarter, 9 liftar, vår häftiga Dreampark, funparks, skicrossbana och annat spännande. I närområdet finns också fantastiska skidspår, vidsträckta skoterspår och varierade vandringsleder. Dessutom jakt, fiske, cykling och svamp- eller bärplockning är andra populära aktiviteter. Lofsdalen har något för alla åldrar - året om!

Fakta

Utgångspris
550 000 kr
som utgångspris
Tomtarea

2 300 m²

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Vägbeskrivning

Från Lofsdalen by fortsätt i riktning mot Sörvattnet. Området ligger på höger sida efter avfarten till Uppvallen och lägergården. Sväng höger in på Hanslättsvägen och fortsätt vägen rakt fram tills den viker av till vänster. Då ligger tomten i kurvan till vänster. Skyltar finns. Välkomna!

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare uppmanas att stämma av byggrätten med Miljö & Byggnadskontoret på Härjedalens kommun. De kan även ge svar på frågor som härrör bygglov. Tel. 0680-161 00 vx Mail. mob@berg.se För frågor avseende avlopp, kontakta Vatten och miljöresurs Tel. 010-25 15 315 Web. www.vattenmiljoresurs.se För frågor avseende bredband, kontakta Härjeåns Nät AB Tel. 0680-242 00 Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Tillträde

Enligt överrenskommelse.

Vatten och avlopp

Anslutningsavgift (1lgh/tomt) för kommunalt vatten och avlopp är erlagd och finns för anslutning vid tomtgräns. Nyanslutningsavgift för el tillkommer och är idag 36 250 kr ink moms för max 25A. Det är förberett och framdraget till tomtgräns. Fiberkabel finns för anslutning vid tomtgräns. Anslutningsavgift för fiberanslutning tillkommer. Fiberkabeln måste från tomtgräns dras in till planerat teknikrum eller teknikskåp.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210.

Totalt

214 000 kr

Mark

214 000 kr

Skatt/avgift

2 140 kr

Taxeringsår

2017

Närområde

Tomtområdet ligger längs Lofsdalsvägen med närhet till både fjäll och sjö samt gångavstånd in till Lofsdalen by. Ett naturnära och lugnt område för både avkoppling och ett aktivt friluftsliv.

Kommunikation

Till Lofsdalen tar man sig antingen genom att åka bil, buss, tåg eller flyg. Det går bekvämt, enkelt, säkert och prisvärt att åka buss till Lofsdalen. Direktbuss finns både från Stockholm (Härjedalingen) och Göteborg (Fjällexpressen). Du tar dig också med buss via Köpenhamn - Malmö - Göteborg (under vintersäsong). Läs mer om bussturerna på www.harjedalingen.se eller ring 0680-605 80 och www.fjallexpressen.se eller ring 413 50. Res med tåg via Ljusdal eller Östersund, byt till buss för att komma till Lofsdalen. Flyg till Härliga Härjedalen - ett lyckat koncept! Boka din biljett på www.direktflyg.com eller ring 0680-100 95. För mer information samt bokning av bussbiljett kontakta Turistbyrån i Lofsdalen, tel. 0680-413 50. Läs mer om hur man kan ta sig till och från Lofsdalen på www.lofsdalen.com, under snabblänkar, hitta till oss.

Service ställen

Bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, nyöppnat café med presentbutik, Turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com >> mer info >> snabbguide till serviceställen.

Övrigt om närområdet

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen, beläget 6,5 mil nordväst om centralorten Sveg och är en del av härliga Härjedalen. Här finns ett fantastiskt utbud för dig som älskar vacker natur, ett aktivt friluftsliv och fjällvärldens genuina charm. Året om! Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Här erbjuds en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men är också ett sommarparadis för hela familjen. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen. Välkommen till fjällområdet med den varma atmosfären! I Lofsdalen finns alltid något att göra året om - sommar som vinter. Läs mer om utbudet sommar som vinter på www.lofsdalen.com eller på www.lofsdalenfastighet.se, se fliken om orten.


Intresseanmälan


Tipsa om tomten


KartaBilder