Jämtlandsgatan 29C

Ljus lägenhet centralt i Sveg

Ljus och rymlig lägenhet, centralt belägen i Sveg med smidigt gångavstånd till skola, sjukvård, affärer och aktiviteter. Lägenheten ligger på andra våningen med utgång till balkong från vardagsrummet. På 69 välplanerade kvadrat ryms hall, allrum, vardagsrum, kök med matplats samt sovrum och ett helkaklat badrum. Vill man ha fler bäddar kan allrummet enkelt inredas till sovrum.

Fakta

Utgångspris
120 000 kr
som utgångspris
Månadsavgift

4 784 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

69 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Lägenhet

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Planlösning

Ljust och rymlig lägenhet med hall som har bra förvaringsmöjligheter. På vänster sida finns allrum följt av vardagsrum. Rummen har bred öppning mellan sig med skjutdörr och från vardagsrummet finns utgång till balkong. På höger sida i hallen är ingången till kök med matplats och längre in ligger sovrummet på höger sida och badrummet rakt fram.

Rum

 • Hall

  Rymlig hall med bra förvaring. Direkt på vänster sida finns en inbyggd garderob med klädhängare. Längre in finns ytterligare 3 garderober. Det finns även överskåp med utrymme till förvaring ovanför gången till sovrum och toalett. Hallen har plastmatta, tapet på väggar och målat tak.

 • Allrum

  Direkt på vänster sida i hallen ligger ett allrum som kan nyttjas helt efter behov antingen som sovrum, matrum eller kontor. Den breda öppningen med skjutdörr in till vardagsrummet ger fint ljusflöde och härlig känsla av rymd. Allrummet har parkettgolv, tapet på väggar och målat tak. Ett fönster.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet nås dels via hallen och även via den breda öppningen till allrummet intill. Vardagsrummet är rymligt och ljust med gott om plats för soffgrupp, bokhylla och TV möbel. Här finns fönster i två väderstreck samt utgång till balkong. Rummet har parkettgolv, tapet på väggar och målat tak.

 • Kök

  Till höger i hallen ligger köket med utrymme för matplats längst in vid fönstret som har trevlig utsikt mot Gammelgården. Köket har gott om skåp i härlig retrostil. Bänkskiva i laminat med diskbänk i rostfritt och kakel på vägg. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis samt köksfläkt.

 • Sovrum

  Efter köket, på höger sida, ligger ett stort sovrum med två inbyggda garderober. Här finns plats för dubbelsäng eller enkelsäng och skrivbord. Ett fönster ger fint ljus. Plastmatta på golv, tapet på väggar och målat tak.

 • Badrum

  Rakt fram är badrummet med WC, tvättställ med spegelskåp samt badkar. Ett fönster. Klinker på golv, kakel på vägg och målat tak.

Månadsavgift

4 784 kr/mån

I månadsavgiften ingår renhållning, VA, fiber, gemensam el. Hushållsel och försäkring tillkommer.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Byggnad

Typ

Lägenhet

Renoveringar

Fönster byttes 2016. Fiber finns installerat. Carport finns att tillgå för lägenheten och kostnad är 150 kr/månad.

Förening

Namn

HSBs brf Fogden i Sveg.

Organisationsnr

792600-0667.

Ekonomi

Det finns en inre fond på 7443,36 kr.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Fogden 7, byggd 1948 , belägen i Sveg med direkt närhet till sjukhus, skola, affärer och annan service. Fastigheten består av 18 bostadsrättslägenheter i 2/12 plan samt källarvåning. I källaren finns tvättstuga, torkrum samt cykelförråd. Till varje lägenhet finns ett förråd.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Renoveringar

Fönster har bytts 2016.

Tv och bredband

Bredband finns.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

18 st.

Pantsättningsavgift

476 kr.

Överlåtelseavgift

1 190 kr.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder