Tomtområde Lofsdalsvägen

Lofsdalen

Drygt 8000 kvm tomt vid foten av Hovärken

Vid foten av Hovärksfjället ligger denna rymliga tomtmark på hela 8182 kvadratmeter. Med bekvämt och ändå avskilt läge tar det inte mer än några minuter med bil in till byn. Längd och skoterled finns i direkt närhet.

Fakta

Utgångspris
695 000 kr
Tomtarea

8 182 m²

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Enligt uppgift från Härjeåns Nät AB så är tomten så stor att man inte kan ge något exakt pris när man inte vet vart en byggnad skall stå på tomten. För närvarande är priset mellan 36 250 kr och 67 250 kr ink moms beroende på vart byggnaden skall stå på tomten. Detta gäller säkring upp till 25A. Köpare uppmanas att stämma av byggrätten med Miljö & Byggnadsnämnden på Härjedalens kommun. De kan även ge svar på frågor som härrör bygglov. Mail mob@berg.se För frågor avseende vatten och avlopp, kontakta Henrik Ingvarsson på Härjedalens kommun. Tel. 0680-161 91 Mail. henrik.ingvarsson@vattenmiljoresurs.se För frågor avseende bredbandsfiber, kontakta Härjeåns Nät AB Tel. 0680-242 00 Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Vatten och avlopp

Enligt information från kommunen kan fastigheten anslutas till kommunalt vatten och avlopp när utbyggnad kommer att ske för resten av planområdet, i enlighet med gällande detaljplan (ligger som bilaga under dokument och länkar) För mer information ta kontakt med Henrik Ingvarsson på Härjedalens kommun. Tel. 0680-161 91.

Taxeringsuppgifter

Typkod

299.

Taxeringsår

2018

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen, beläget 6,5 mil nordväst om centralorten Sveg och är en del av härliga Härjedalen. Här finns ett fantastiskt utbud för dig som älskar vacker natur, ett aktivt friluftsliv och fjällvärldens genuina charm. Året om! Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Här erbjuds en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men är också ett sommarparadis för hela familjen. Förutom det populära fisket har man satsat stort på cykling för både downhill och vanlig mountainbike. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen. Välkommen till fjällområdet med den varma atmosfären! I Lofsdalen finns alltid något att göra året om - sommar som vinter.

Service ställen

Bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, Turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com >> mer info >> snabbguide till serviceställen.


Intresseanmälan


Tipsa om tomten


KartaBilder