Lofsdalsvägen, tomt 26:280

Generös sjönära tomt med utsikt över sjö och fjäll

Generös sjönära tomt med utsikt över vackra Lofssjön och hänförande fjäll. Så kan man kort beskriva den imponerande förutsättningen för denna unika generösa tomt som nu är till salu. Här, intill Lofssjön, har du möjlighet att förvärva en tomt på hela 4943 kvm, Med andra ord kan du äntligen bygga ditt och familjens drömhem, för antingen permanentboende eller ett exklusivt fritidsboende. Planbestämmelserna medger att tomten får bebyggas med ett stort bostadshus där bruttoarea får uppgå till 300 m2 och innehålla högst två lägenheter. Om källare utförs så får den nyttjas enbart för garage och förråd. Byggnaden får uppföras i en våning med möjlighet till inredd vind. Ett uthus eller annat kallförråd om högst 50 kvm får också uppföras. Uthus om högst 50 m2 byggnadsarea får uppföras. Uthus får inte inredas som bostad. Planbestämmelserna ligger i sin helhet som bilaga under dokument och länkar. Till fastigheten medföljer rätt att anlägga bad/båtplats se servitut under dokument och länkar, området avsett för bad och båtplats är markerat med b. Det medföljer även rätt att anlägga infartsväg, se servitut under dokument och länkar där området är markerat med y. Väljer du Lofsdalen, väljer du samtidigt en attraktiv mix av vildmarksliv, friluftsaktiviteter och fjällvärldens alla bekvämligheter.

Fakta

Utgångspris
900 000 kr
eller högstbjudande
Tomtarea

4 943 m²

Tillträde

31/3 2021

Registrerad Fastighetsmäklare

Profil

Malin Nyström

070-2113518

info@lofsdalenfastighet.se

Vägbeskrivning

Tomten ligger väster om Lofsdalens bycentrum. Passera uppfarten till Uppvallen och fortsätt ca 500 meter. Ni skall passera tre vägar till vänster, till vänster på en liten höjd ligger tomten nedmot sjön. Skylt finns.

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Elanslutningsavgift ingår inte i köpeskillingen. Härjeåns nuvarande anslutningsavgift för el är 36 250 kr ink moms, som inkopplas och betalas av köparen vid byggnation av tomten. Avgiften gäller för en anslutning/fastighet. Köpare uppmanas att stämma av byggrätten med Miljö & Byggnadsnämnden på Härjedalens kommun. De kan även ge svar på frågor som härrör bygglov. Mail mob@berg.se För frågor avseende vatten och avlopp, kontakta Henrik Ingvarsson på Härjedalens kommun. Tel. 0680-161 91 Mail. henrik.ingvarsson@vattenmiljoresurs.se För frågor avseende bredbandsfiber, kontakta Härjeåns Nät AB Tel. 0680-242 00 Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information. Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.

Tillträde

31/3 2021

Enligt överenskommelse.

Vatten och avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas. För mer information se bilaga under dokument och länkar.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210.

Totalt

269 000 kr

Mark

269 000 kr

Skatt/avgift

2 690 kr

Taxeringsår

2018

Närområde

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen, beläget 6,5 mil nordväst om centralorten Sveg och är en del av härliga Härjedalen. Här finns ett fantastiskt utbud för dig som älskar vacker natur, ett aktivt friluftsliv och fjällvärldens genuina charm. Året om! Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Här erbjuds en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men är också ett sommarparadis för hela familjen. Förutom det populära fisket har man satsat stort på cykling för både downhill och vanlig mountainbike. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen. Välkommen till fjällområdet med den varma atmosfären! I Lofsdalen finns alltid något att göra året om - sommar som vinter.

Service ställen

Bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, Turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com >> mer info >> snabbguide till serviceställen.


Intresseanmälan


Tipsa om tomten


KartaBilder