Mysslevägen 8

Korpadalen, Asarum

Trevlig souterrängvilla i Korpadalen!

Välkommen till Mysslevägen 8 och denna trevliga souterrängvilla i Korpadalen! Huset, som är om ca 153 m² med 70 m² biyta , är rymligt med 4 sovrum, två allrum, två badrum och ett stort kök. Med skogen som närmsta granne på baksidan av huset med lummig lövskog ligger huset väl med insynsskyddad tomt. Fastigheten ligger i ett lugnt och barnvänligt område med ca 500 meter till skola och kommunala förbindelser till både Asarum och Karlshamn. Välkommen på visning!

Fakta

Utgångspris
1 650 000 kr
eller enligt ök
Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

153 m²

Biarea

70 m²

Tomtarea

1 022 m²

Byggnadstyp

1 ½ plan i souterräng

Byggnadsår

1975

Övrigt

Fastigheten är överlåtelsebesiktigad via Anticimex.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Planlösning

Hall: Välkommen in i hallen! Hallen är ljus och trevlig med laminatgolv och vitmålad väv på väggarna. Via hallen kommer man ut till souterrängdelen där man kan finna tvättstuga, förråd, pannrum samt utgång det vidbyggda garaget. Sovrum 1: Till vänster om hallen ligger det första sovrummet. Rummet är ljust och trevligt med fönster ut mot gatan. Golvet har laminatgolv och väggarna är tapetserade. Badrum: Rakt fram via hallen ligger det första badrummet. Badrummet har en blå våtmatta med en ljusblå våttapet med duschkabin, toalett och handfat. Via badrummet kan man gå vidare in till tvättstugan. Allrum 1: Till höger om hallen ligger ett av totalt två allrum. Allrummet, som också går att ha som sovrum, är ljust och trevligt med fönster ut mot gatan. Golvet är klätt i laminatgolv och väggarna är tapetserade i vitt. Hall övre plan: Via trappan kommer man upp till övre plan. Här kommer man ut till altanen som går längs med framsidan av huset i västerläge. Via hallen kommer man till de resterande, tre sovrummen, vardagsrummet, badrummet och köket. Sovrum 2 : På övre plan, till vänster om trappan, ligger det andra sovrummet. Rummet är målat i rosa men linoleummatta på golvet, och har fönster ut mot altanen och mot gatan. Vardagsrum: Bredvid sovrummet ligger vardagsrummet. Rummet, som är L-format, är ljust och trevligt med fönster både ut mot framsidan och baksidan, och har gott om plats för både sittgrupp och matgrupp. Golvet har stavparkett och väggarna är tapetserade i en ljus tapet. Badrum: Rakt vid trappan ligger det andra badrummet, som också är det större av de två. Badrummet har blå våtmatta och våttapet och har badkar, bidé, toalett, handfat och två spegelskåp. Kök: Bredvid badrummet ligger köket som är stort och rymligt med gott om plats för ett matbord. Köksluckorna är vita och släta med rostfri arbetsbänk. Golvet har laminatgolv och väggarna är målade i ljust grått. Via köket kommer man ut till baksidan av huset och trädgården. Utrustning: spis (EH), fläkt (Siemens), kyl och frys (Siemens). Sovrum 3: Till höger om trappan ligger det tredje sovrummet som har fönster ut mot gatan. Rummet har linoleummatta och väggarna är målade i blått. Sovrum 4: Längst till höger om trappan ligger det sista, och största, sovrummet. Rummet är ljust och trevligt med fönster ut mot gatan, och erbjuder gott om förvaring i de 4 fasta garderoberna. Golvet har laminatgolv och väggarna har målad väv.

Rum

 • Hall

  Välkommen in i hallen! Hallen är ljus och trevlig med laminatgolv och vitmålad väv på väggarna. Via hallen kommer man ut till souterrängdelen där man kan finna tvättstuga, förråd, pannrum samt utgång det vidbyggda garaget.

 • Sovrum 1

  Till vänster om hallen ligger det första sovrummet. Rummet är ljust och trevligt med fönster ut mot gatan. Golvet har laminatgolv och väggarna är tapetserade.

 • Badrum

  Rakt fram via hallen ligger det första badrummet. Badrummet har en blå våtmatta med en ljusblå våttapet med duschkabin, toalett och handfat. Via badrummet kan man gå vidare in till tvättstugan.

 • Allrum 1

  Till höger om hallen ligger ett av totalt två allrum. Allrummet, som också går att ha som sovrum, är ljust och trevligt med fönster ut mot gatan. Golvet är klätt i laminatgolv och väggarna är tapetserade i vitt.

 • Hall övre plan

  Via trappan kommer man upp till övre plan. Här kommer man ut till altanen som går längs med framsidan av huset i västerläge. Via hallen kommer man till de resterande, tre sovrummen, vardagsrummet, badrummet och köket.

 • Sovrum 2

  På övre plan, till vänster om trappan, ligger det andra sovrummet. Rummet är målat i rosa men linoleummatta på golvet, och har fönster ut mot altanen och mot gatan.

 • Vardagsrum

  Bredvid sovrummet ligger vardagsrummet. Rummet, som är L-format, är ljust och trevligt med fönster både ut mot framsidan och baksidan, och har gott om plats för både sittgrupp och matgrupp. Golvet har stavparkett och väggarna är tapetserade i en ljus tapet.

 • Badrum

  Rakt vid trappan ligger det andra badrummet, som också är det större av de två. Badrummet har blå våtmatta och våttapet och har badkar, bidé, toalett, handfat och två spegelskåp.

 • Kök

  Bredvid badrummet ligger köket som är stort och rymligt med gott om plats för ett matbord. Köksluckorna är vita och släta med rostfri arbetsbänk. Golvet har laminatgolv och väggarna är målade i ljust grått. Via köket kommer man ut till baksidan av huset och trädgården. Utrustning: spis (EH), fläkt (Siemens), kyl och frys (Siemens).

 • Sovrum 3

  Till höger om trappan ligger det tredje sovrummet som har fönster ut mot gatan. Rummet har linoleummatta och väggarna är målade i blått.

 • Sovrum 4

  Längst till höger om trappan ligger det sista, och största, sovrummet. Rummet är ljust och trevligt med fönster ut mot gatan, och erbjuder gott om förvaring i de 4 fasta garderoberna. Golvet har laminatgolv och väggarna har målad väv.

Tomt

Tomten ligger i sydvästligt läge och har både gräsyta och skogsdunge med bergshäll.

På baksidan av huset, vid köksingången, finns en uteplats som erbjuder kvällssol.

Tv

Analogt.

Bredband

Det finns fiber i området för indragning.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Beställd

Elektricitet

Nätbolag

Karlshamns Energi

Leverantör

Eon

Förbrukning

8 188 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

16 700 kr

Försäkring

4 289 kr

Vatten/avlopp

3 600 kr

Renhållning

2 970 kr

Summa

27 559 kr

I posten "uppvärmning" ingår även hushållselen. Uppgifterna härrör från säljaren och kan komma att ändras för köparen.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 199 000 kr

Byggnad

998 000 kr

Mark

201 000 kr

Skatt/avgift

8 349 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1975

Pantbrev

Summa

204 200 kr

Antal

3 st

Byggnad

Typ

1 ½ plan i souterräng

Byggår

1975

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Galvaniserad målad plåt

Fasad

Mexitegel samt puts och trä

Grund

Platta på mark

Stomme

Betong/trä

Uppvärmning

El - vattenburen värme samt luftvärmepump

Tak

Eternit

Fönster

2-glasfönster kopplade

Övrigt

Elpannan är från 1992


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder