Jakthornsvägen 3

Jakthornsvägen 3

Värmdövik, Värmdö

Praktisk familjevilla med fem sovrum i populära Värmdövik nära hav och sjö.

Välkommen till Jakthornsvägen. Detta är ett ljust och välplanerat hus som erbjuder gott om plats för en stor familj. På entréplan hittar vi två sovrum, ett nyrenoverat duschrum, det rymliga köket och vardagsrummet. Det första sovrummet ligger längst ned åt höger när man kliver in i huset, här finns ett fönster ut mot den härliga gräsmattan. Det andra sovrummet har gott om ljusinsläpp, både från sitt fönster och balkongdörren som leder direkt ut till altanen. Duschrummet är inrett i modern stil, här finns en stor kommod med dubbelhandfat med matchande spegel, samt wc och duschörna. Det praktiska köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta, här finns även utrymme för ett större matbord. Vardagsrummet är en stor social yta där hela familjen enkelt samlas, här finns gott om ljusinsläpp från flertalet fönster samt direkt access ut mot den härliga altanen och rummet pryds av gedigen öppen spis som värmer kropp och själ. Utvändigt bemöts man av en stor och plan gräsmatta som på framsidan delas av en stenlagd gång upp mot huset, och på baksidan sträcker sig mot den vackra skogen. Här bor man med naturen som granne, ett stenkast från vatten samt kommunala anslutningar. Busslinjen som stannar vid hållplatsen Herrviksnäs är en utav de bästa på Värmdö, med endast 25-30 minuter till Slussen via regelbundna avgångar.

Fakta

Utgångspris
7 250 000 kr
Rum

7 st

Sovrum

5 st

Boarea

174 m²

Tomtarea

2 155 m²

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1988

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Värmdövik/Herrvik är ett mycket trevligt och attraktivt område, här finns havet, stränder, badsjöar och stora naturområden inpå knuten. Området är anslutet till det kommunala VA-systmet. Närheten till bussar, förskolor och skola gör detta till ett etablerat permanentområde med villor på stora tomter. Att ta sig med buss in till slussen tar ca 30 minuter, det är linje 432-434 som trafikerar den sträckan. Busshållplatsen heter Herrviksnäs och dit är det ca 300 meter. Pendelparkering förekommer ofta vid t.ex. Grisslinge eller Mölnvik och då finns det ytterligare ett antal bussar att tillgå. Dit är det ca 4 km. Värmdö köpcentrum finns bara 10 min bort, här finner man det mesta. Närmaste förskola finns i Skeppsdalström, Lokatten eller vid Hagaberg. För de äldre barnen som ska till skolan är Vik den närmaste. Skolbussen trafikerar området och hämtar/lämnar vid huset. Övriga skolor i närheten är Hemmesta och Ösbyskolan. Att ha båt är för många en stor tillgång och att förtöja den gör man lättast vid sin plats vid båtklubben i nere i Herrviken. Se vidare på www.varmdoviksbatklubb.se. Ålbadet är det fina badet som nyttjas av de flesta i området och det ligger vid Ålstigen. Det finns även ett par badsjöar inom samfälligheten, Kroksjön och Korsmosjön. Tennisbanor finns inom området och att spela golf gör man närmast på Wermdö Golf & Country Club, ca 3 km.

Tomt

2155 m² med stora fina lekytor på både framsidan och baksidan. Gång med stenplattor fram till huset från parkeringsplatsen och garaget. Den bakre delen har ogenerad insyn och angränsar mot områdets mark. Centralt, barnvänligt och mycket praktiskt läge i ett mysigt område med natur och hav inpå knuten.

Stora altaner med soligt och ogenerat läge.

Tv

Tv-antenn (fiber finns i huset).

Bredband

Telia öppenfiber.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 30/4 2021

Klass

F

Elektricitet

Förbrukning

19 200 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

8 500 kr

Elförbrukning

25 000 kr

Sotning

633 kr

Vägsamfällighet

2 850 kr

Renhållning

3 000 kr

Summa

39 983 kr

Fastighetsskatt tillkommer, fn 8 524 kr/år samt fastighetsförsäkring tillkommer då den är individuell, nuvarande ägare betalar ca 9.000 kr/år.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

3 954 000 kr

Byggnad

2 361 000 kr

Mark

1 593 000 kr

Skatt/avgift

8 524 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1988

Pantbrev

Summa

3 000 000 kr

Antal

11 st

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

1 ½ plan

Byggår

1988

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plastbelagd plåt

Fasad

Stående träpanel

Grund

Krypgrund

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen värme via elpanna

Tak

Plåt

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

2012; anslutning till kommunalt vatten och avlopp 2019; renovering av duschrum med fackman 2019; byte av altan tak. Övrigt har löpande ytskikts gjorts under åren.

Övrig byggnader

Garage byggnad om ca 50 kvm med plats för två bilar och parkeringsmöjligheter framför.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder