Kråkeryd

Vid Vättern, Ödeshög

Byggnadsklar tomt med högt läge vid Vättern och milsvid utsikt över sjön. Solnedgångarna är magiska.

Nu släpper vi ytterligare byggnadsklar tomt med högt och fritt läge i Kråkeryd som är beläget drygt 200 m från Vättern mellan Gränna-Ödeshög. Utsikten från tomten är helt hänförande med milsvid utsikt både mot Omberg i norr och Visingsö i söder. Solnedgångarna över Vättern är helt magiska. Tomten finns i anslutning till befintlig bebyggelse och är omgiven av fina hävdade marker med betande djur. Området mellan sjön och bebyggelsen är naturreservat vilket borgar för att markerna inte kommer att växa igen utan det öppna landskapet kommer att bibehållas. Utmed naturreservatet finns fina vandringsleder att ansluta till bl.a. Franciskusleden och Östgötaleden. I närområdet finns Ombergs erkänt fina golfbana vid Vätternstranden och 2 mil söderut har vi den mysiga småstaden Gränna med färjförbindelse till Visingsö. Till Ödeshög tätort med all service, förskolor, skolor, hälsovårdscentral och affärer är det ca 4 km. Man pendlar lätt via E4 till närbelägna städerna Linköping och Jönköping. På ca 40 minuter är man i Linköping och på ca 30 minuter är man i Jönköping. Gemensamhetsanläggningar för vägar och vatten kommer att bildas. Avlopp sker till s.k. Alnarpsreningsverk. Även här kommer gemensamhetsanläggning att bildas. Vatten och fiber är framdraget till tomtgräns. Lagakraftvunnen detaljplan för området finns. Tomten har en byggrätt på 250 kvm med högsta nockhöjd på 9 m (två våningar) , se bilaga. Välkommen att skapa dig ett boende där läget och platsen inte kan bli mycket vackrare.

Fakta

Utgångspris
1 400 000 kr
eller högstbjudande
Tomtarea

1 982 m²

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Nyberg

070-3320853

info@odeshogsfastighetsbyra.se

Vägbeskrivning

Från E4 åk av vid trafikplats Ödeshög. Tag turistvägen mot Gränna ca 3 km. Se våra skyltar på höger hand.

Övrigt

Tillkommande kostnader: Vattenanslutning 100.000. Fiber till tomtgräns 15.000 kronor. Elanslutning ca 37.500. Avlopp enligt Alnarpsmodellen ca 250.000. Kostnad för elmontage tillkommer. Driftkostnad för detta avloppssystem bedöm som låg.

Vatten och avlopp

Vatten från Vättern via befintligt pumphus. Gemensamhetsanläggning är under bildande. Anslutningskostnad 100.000 kronor. Avlopp till s.k. Alnarpsreningsverk. Anslutningskostnad och anläggningkostnad ca 250.000 kronor. Gemensamhetsanläggning är under bildande.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


KartaBilder