Välkommen till Munka Ljungby

Öster Värn 21 A

Ängelholm - Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Tomt + Villa Vallås

Enkelt och smart hus med många rum som upplevs stora och ljusa. Entrén är indragen vilket ger ett naturligt regnskydd och en välkomnande känsla. Vardagsrummet har en öppen planlösning med matsal och kök med fönster i två väderstreck. Köket har matplats och bardisk med bistrodel mot matsalen. Vuxendelen rymmer föräldrarsovrum med klädkammare och egen dusch/toalett. Barndelen har två sovrum, ett gemensamt allrum samt dusch/toalett. Här ligger även tvättstugan med separat utgång till trädgården.

Fakta

Utgångspris
355 000 kr
Från 3.795.000:- se mer info
Tomtarea

837 m²

Anna Lennervald Nilsson

0704-206705

anna@markholmpartners.se

Övrigt

Vid intresse kontakta Lennart Hajek 070-496 66 00, lennart.hajek@gotenehus.se Tomten går inte att köpa separat. Vid val av Götenehus "Villa Vallås", pris från 3.795.000:- inklusive tomt. Tillsammans med Götenehus säljare går ni igenom dina val en gång till och gör eventuella kompletteringar. Ni skapar även en produktionskostnadskalkyl för att få en komplett bild över tillkommande kostnader som exempelvis tomt, markarbeten, avgifter för bygglov, lånekostnader etc. Vi är väl medvetna om att köpa och bygga hus är ett av de största projekten i livet och ett stort beslut som påverkar familjens hela liv. Våra erfarna säljare finns därför alltid till hands för att svara på dina frågor, stora som små. Götenehus ser fram emot att träffa dig för att diskutera ditt framtida drömhem! Observera att mäklaren inte är ansvarig för denna försäljning/köp.

Vatten och avlopp

Vatten saknas, Avlopp saknas.

Taxeringsuppgifter

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark.

Totalt

208 000 kr

Mark

208 000 kr

Skatt/avgift

2 080 kr

Taxeringsår

2018

Närområde

Munka Ljungby är en by rik på idrottsföreningar och kulturföreningar, som starkt bidrar till att Munka Ljungby är en aktiv ort. Här håller man sig i form genom att besöka badhuset, tennishallen, idrottshallen eller genom att ge sig ut i det vackra landskapet. Munka Ljungby är en av de största orterna i Ängelholms kommun. Den ligger öster om Ängelholm i ett slättlandskap med öppna ängar och åkrar. Rekreations- och upplevelsemöjligheterna är stora med närhet till sjöar, vandringsleder och en lugn miljö. Här finns en låg-, mellan- och högstadieskola, folkhögskola, bibliotek, vårdcentral, konditori, matstället och diverse affärer. Med kollektivtrafik har du goda förbindelser till Ängelholm, Klippan, Örkelljunga och Hässleholm.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


KartaBilder