Kryssvägen 33

Kryssvägen 33

Norra Kopparmora, Värmdö

Nyare gedigen enplansvilla med ett underbart läge

Denna nyare enplansvilla, anno 2015, har ett suveränt bra läge i natursköna och havsnära Norra Kopparmora. Här får ni de stora fördelarna med en modern byggnad med ett barnvänligt läge och en kort promenad till bad och båtplats. Ett av de bättre lägena som bör upplevas på plats. På fastigheten finns även garage med vidbyggd carport, gästhus, stor altan delvis under tak, hönshus allt på en plan samt lekvänlig tomt med fruktträd och utsikt över äng. Villan har tre sovrum i fil varav det största med hel garderobsvägg. Rymligt duschrum och en separat mindre toalett. Stort kök med gott om plats för ett rejält matbord. Det ljusa vardagsrummet med utgång till altanen pryds av en braskamin som värmer både kropp och själ. Vid köket finns tvättstugan med separat groventré och där finns även frånluftsvärmepumpen (Nibe 750) som värmer hus och vatten. Den maskinella utrustningen i köket är övervägande från Bosch och installerades 2015. Välkommen till denna pärla och upplev alla fördelarna med att bo så nära hav, natur och buss men med ett lugnt och fridfullt läge i ett modernt enplanshus. Välkomna!

Fakta

Utgångspris
6 295 000 kr
Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

121 m²

Tomtarea

2 139 m²

Byggnadstyp

1 plan

Byggnadsår

2015

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Vägbeskrivning

Följ väg 222 (Värmdöleden) från Stockholm mot Gustavsberg och Stavsnäs. Följ motorvägen och motortrafikleden tills den tar slut (25 km från Slussen). Kör rakt fram vid rondellen vid McDonalds. Vid nästa rondell efter 3 km tag vänster mot Hemmesta. Passera genom samhället och efter 4 km tag höger mot Saltarö och Fagerdala. Efter 2,5 km tag vänster mot Saltarö. Efter ca 4 km kommer andra avfarten till vänster mot Norra Kopparmora. Tag vänster där in och kör ca 150 meter. Tag sen höger Navigationsvägen, kör rakt fram så övergår den till Kryssvägen, välkommen till nr:33.

Tomt

2 139 m² suverän hörntomt. Plan och rymlig runt om med fruktträd och planteringar. En skyddande bergssluttning i bakre kant, ramar in villan på ett vackert sätt. Riktigt bra läge med kort promenad till bad, båt och busshållplats.

Enorm altan sträcker utmed och på sidan av huset. Stort tak som skyddar mot väder och möjliggör sköna sommarkvällar även vid lite regn.

Tv

Fiber.

Bredband

Fiber.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 28/4 2021

Klass

D

Drift per år

Vatten/avlopp

7 166 kr

Elförbrukning

18 761 kr

Sotning

800 kr

Vägsamfällighet

4 500 kr

Renhållning

2 000 kr

Summa

33 227 kr

Fastighetsskatt tillkommer med 8 524 kr (2021). Fastighetsförsäkring tillkommer då den är individuell, nuvarande ägare betalar 5 800 kr/år. Om man önskar att ta över larm, så betalar nuvarande ägare 493 kr/månad.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 522 000 kr

Byggnad

268 000 kr

Mark

1 254 000 kr

Skatt/avgift

8 524 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1965

Pantbrev

Summa

3 593 000 kr

Antal

8 st

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

1 plan

Byggår

2015

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plastbelagd plåt

Fasad

Stående träpanel

Grund

Krypgrund

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburet via panna med frånluftsåtervinning

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

2015; Dränering runt hus, Foder runt fönster, Fasadmålning, isolering samt indragen el till garaget, Nybyggnation av altan, Installation av kamin, Installation av fiber, Utomhus armaturer, Iordningställande av tomt. 2016; Härdat glas vid diskbänk, Installation av kodlås 2020; Installation av avfuktare i grund.

Övrig byggnader

Fristående garage med plats för en bil. Isolerat, indragen el och gjuten platta. Under taket, bredvid finns plats för ytterligare en bil. Gästhus om ca 15 kvm med sovloft. Vid infarten står en ytterligare ett gästhus som skall flyttas vid överlåtelse.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder