Källvägen 10

Centralt, Karlshamn

Mysig tvåa med inglasad balkong vid Resecentrum

Välkommen till Källvägen 10 och denna mysiga och charmiga tvåa! Lägenheten, som är om 44 m², ligger på andra våningen och är en genomgångslägenhet. Köket, som renoverades 2019, är ett arbetskök med ny köksinredning i vitt (IKEA) och har öppen planlösning ut mot hallen. Via vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen som ligger i söderläge med utsikt över innergården. Välkommen på visning!

Fakta

Utgångspris
650 000 kr
eller enligt överenskommelse
Månadsavgift

2 843 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

44 m²

Våningsplan

2 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1946

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Planlösning

Hall: Välkommen in i lägenheten och hallen! Hallen är ljus och har öppen planlösning in mot köket. Hallen erbjuder det gott om förvaring i dubbelgarderoben med spegeldörrar och skoskåpet som ingår i köpet. Golvet har ljust klinkergolv med golvvärme (el), vitmålat trägolv och väggarna är målade i en ljus ton med en svart/vit fondvägg på ena väggen. Hallen leder vidare in mot övriga lägenheten. Badrum: Till höger om hallen ligger badrummet som renoverades ca 2013 i samband med stambyte. Badrummet har svart klinkergolv med golvvärme (el) och väggarna är kaklade i vitt. Utrustning: wc, handfat, duschhörna, handdukstork och badrumsskåp. Kök: Köket, som är ett välplanerat arbetskök, renoverades 2019 då ny köksinredning sattes in med vita, högglansiga luckor från Ikea och ny bänkskiva. Väggarna och golvet är målade i samma ljusa färger som i hallen. Utrustning: hel kyl/frys (2019), diskmaskin (2019), ugn (2017), spishäll (Siemens, något äldre), fläktkåpa (något äldre), micro (något äldre och ingår i köpet). Vardagsrum: Till vänster om hallen ligger vardagsrummet som är ljust och trevligt med hög mysfaktor. Väggarna är gråmålade i en och trägolvet är vitmålat. På väggen ut mot balkongen finns en platsbyggd, vitmålad, bokhylla som ramar in och ger en härlig känsla till rummet. Via vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen som är om ca 5 m² och ligger i söderläge med utsikt över innergården. Sovrum: Till höger om vardagsrummet ligger sovrummet som är ljust och trevligt med fönster ut mot innergården. Väggarna är målade i en ljus färg och golvet har vitmålat trägolv. De tre garderoberna i sovrummet erbjuder gott om förvaring.

Kökstyp

Arbetskök.

Rum

 • Hall

  Välkommen in i lägenheten och hallen! Hallen är ljus och har öppen planlösning in mot köket. Hallen erbjuder det gott om förvaring i dubbelgarderoben med spegeldörrar och skoskåpet som ingår i köpet. Golvet har ljust klinkergolv med golvvärme (el), vitmålat trägolv och väggarna är målade i en ljus ton med en svart/vit fondvägg på ena väggen. Hallen leder vidare in mot övriga lägenheten.

 • Badrum

  Till höger om hallen ligger badrummet som renoverades ca 2013 i samband med stambyte. Badrummet har svart klinkergolv med golvvärme (el) och väggarna är kaklade i vitt. Utrustning: wc, handfat, duschhörna, handdukstork och badrumsskåp.

 • Kök

  Köket, som är ett välplanerat arbetskök, renoverades 2019 då ny köksinredning sattes in med vita, högglansiga luckor från Ikea och ny bänkskiva. Väggarna och golvet är målade i samma ljusa färger som i hallen. Utrustning: hel kyl/frys (2019), diskmaskin (2019), ugn (2017), spishäll (Siemens, något äldre), fläktkåpa (något äldre), micro (något äldre och ingår i köpet).

 • Vardagsrum

  Till vänster om hallen ligger vardagsrummet som är ljust och trevligt med hög mysfaktor. Väggarna är gråmålade i en och trägolvet är vitmålat. På väggen ut mot balkongen finns en platsbyggd, vitmålad, bokhylla som ramar in och ger en härlig känsla till rummet. Via vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen som är om ca 5 m² och ligger i söderläge med utsikt över innergården.

 • Sovrum

  Till höger om vardagsrummet ligger sovrummet som är ljust och trevligt med fönster ut mot innergården. Väggarna är målade i en ljus färg och golvet har vitmålat trägolv. De tre garderoberna i sovrummet erbjuder gott om förvaring.

Balkong, uteplats och bilplats

2016 byttes balkongerna ut mot inglasade balkonger om ca 5 m². Mark i anslutning till bostadsrätten: Saknas.

17 parkeringsplatser. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 5 st mc parkeringar. Går att hyra för 50 kr/mån. Separat kö.

Tv

Fastigheten har Telia Fiber inkopplat där tv-paketet "Lagom" ingår i månadsavgiften.

Bredband

Telia Fiber 10/10 ingår i månadsavgiften.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Ej utförd: 16/3 2010

Förbrukning

136 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Karlshamns Energi

Leverantör

Karlshamns Energi

Förbrukning

2 916 kWh/år

Drift per år

Försäkring

1 020 kr

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

4 620 kr

Varje lägenhet i föreningen har en enskild el-avläsare och elkostnaden läggs på månadsavgiften och regleras var tredje månad. Obligatorisk kostnad för elen tillkommer varje månad med 50 kr/hushåll.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1946

Renoveringar

För mer ingående information, vänligen ta del av bilagda årsredovisning.

Övrig byggnader

Det finns tvättstuga med 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 mangelrum i samma fastighet. 2 st källarförråd som tillhör lägenheten.

Förening

Namn

Karlshamnshus nr 2.

Organisationsnr

736200-1864.

Kontaktperson

Tommy Ivarsson. Tel. 0730-638344.

Gårdsplats

.

Tillåter dubbelt ägande

Ej angiven.

Om föreningen

Riksbyggen Karlshamnshus nr 2 är en fristående förening som bildades år 1945. De reveterade husen är välbelägna på adresserna Erik Dahlbergsvägen 46-48, Källvägen 2-4, 6-10 samt Kolonigatan 11-15. Nära och bra läge till såväl centrum, som resecentrum!

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Parkering

17 parkeringsplatser. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 5 st mc parkeringar. Går att hyra för 50 kr/mån. Separat kö.

Övrigt

Föreningen står för stambyte och rördragning medan lägenhetsinnehavaren står för övrig renovering och inredning. Föreningen har under december 2019 infört gemensam elförbrukning med individuell mätning och debitering för varje lägenhet. Den fasta avgiften per bostadsrättslägenhet kommer därmed att tas bort. Under februari/mars 2020 installerade föreningen solpaneler på samtliga fastigheter.

Renoveringar

Planerat underhåll 2020 Uppfört miljöstation. Genomfört gemensam vårstädning och höststädning med samkväm Påbörjat målning av källargolv Källvägen 6-10 är klart. Beslutat att genomföra gemensam el med individuell mätning. utföras januari 2020 Beslutat att installera solceller på föreningens samtliga hus. utföras april 2020 Beslutat att genomföra stambyte i de kvarvarande 8 badrummen Installerat ledbelysning i entréer, trapphus, källare och gemensamma utrymme. Ny tvättmaskin och torktumlare samt ny fläkt i torkrum. Byte av 8 källardörrar - 2021 Byte av kulvert, 2 stycken - 2021 2 stycken För mer ingående information, vänligen ta del av bilagda årsredovisning.

Gemensamma utrymmen

Det finns tvättstuga, källarförråd och samlingslokal.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Tv: Fastigheten har Telia Fiber inkopplat där tv-paketet "Lagom" ingår i månadsavgiften Bredband: Telia Fiber 10/10 ingår i månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

60 st.

Pantsättningsavgift

465 kr.

Överlåtelseavgift

1 163 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder