Erik Dahlbergsvägen 47

Centralt, Karlshamn

Trevlig tvåa i centrala Karlshamn.

Välkommen till populära Brf Södertälje och denna tvårumslägenhet! Bostadsrätten, som ligger på tredje våningen, är en välplanerad och bevarad tvåa om 61,5 kvm med fönster ut mot Kulbrunnen. Köket är i original sen lägenheten byggdes med släta, dragluckor i en grön nyans som andas retro. Med rymligt vardagsrum och sovrum samt helkaklat badrum sedan stambytet 2009 har denna lägenhet mycket att erbjuda. Välkommen på visning.

Budgivning pågår

Fakta

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

61.5 m²

Våningsplan

3 / 3

Hiss

Nej

Utgångspris

725 000 kr eller enligt ök

Månadsavgift

2 688 kr/mån

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1963-64

Planlösning

Hall: Välkommen in i hallen! Hallen är ljus och trevlig med gott om förvaring i de 6 inbyggda garderoberna. Golvet har plastmatta och väggarna är tapetserade med vit strukturtapet. Vardagsrum: Till vänster om hallen ligger vardagsrummet. Här finns stavparketten kvar i original och väggarna är tapetserade. Vardagsrummet är ljust och trevligt med utsikt över Kulbrunnen. Sovrum: Rakt fram i hallen ligger sovrummet, med även det utsikt ut mot Kulbrunnen. Sovrummet är rymligt med gott om plats för en dubbelsäng. Golvet har plastmatta och väggarna är tapetserade i en ljust blommig tapet. Kök: Efter sovrummet ligger köket som är i original och välbevarat. Köksluckorna är gröna med de klassiska överskåpen med dragluckor och bänkskivan är rostfri. Köket har gott om plats för ett matbord för 4 personer. Golvet har grå plastmatta och väggarna är tapetserade. Utrustning: spis, halv kyl och frys (Bosch). Badrum: Bredvid köket ligger badrummet som stambyttes 2009. Golvet har grått klinkergolv och väggarna är kaklade i vitt. Utrustning: toalett, handfat, dusch och handdukstork.

Kökstyp

Kök.

Rum

 • Hall

  Välkommen in i hallen! Hallen är ljus och trevlig med gott om förvaring i de 6 inbyggda garderoberna. Golvet har plastmatta och väggarna är tapetserade med vit strukturtapet.

 • Vardagsrum

  Till vänster om hallen ligger vardagsrummet. Här finns stavparketten kvar i original och väggarna är tapetserade. Vardagsrummet är ljust och trevligt med utsikt över Kulbrunnen.

 • Sovrum

  Rakt fram i hallen ligger sovrummet, med även det utsikt ut mot Kulbrunnen. Sovrummet är rymligt med gott om plats för en dubbelsäng. Golvet har plastmatta och väggarna är tapetserade i en ljust blommig tapet.

 • Kök

  Efter sovrummet ligger köket som är i original och välbevarat. Köksluckorna är gröna med de klassiska överskåpen med dragluckor och bänkskivan är rostfri. Köket har gott om plats för ett matbord för 4 personer. Golvet har grå plastmatta och väggarna är tapetserade. Utrustning: spis, halv kyl och frys (Bosch).

 • Badrum

  Bredvid köket ligger badrummet som stambyttes 2009. Golvet har grått klinkergolv och väggarna är kaklade i vitt. Utrustning: toalett, handfat, dusch och handdukstork.

Balkong, uteplats och bilplats

I föreningen finns det 15 parkeringsplatser samt 10 garageplatser (separat kö).

Våning och hiss

Hiss finns ej.

Tv

Telenor Basutbud T1 - bas ingår i avgiften.

Bredband

Bredband (fiber) via Telenor.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 23/8 2019

Klass

D

Elektricitet

Nätbolag

Karlshamns Energi

Levrantör

Karlshamns Energi

Förbrukning

1 200 kw/h

Drift per år

Försäkring

60 kr

Summa

60 kr

Driftskostnaderna kan komma att ändras för köparen.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1963-64

Renoveringar

Vänligen se aktuell årsredovisning.

Övrig byggnader

I samma byggnad finns källarförråd, matkällare, cykelförråd samt gemensam tvättstuga. På gården finns renhållningsstation.

Förening

Namn

Hsb Brf Södertälje.

Organisationsnr

736200-0742.

Gatuadress

Erik Dahlbergsvägen 47.

Postnr

374 34.

Ort

Karlshamn.

Kontaktperson

Anders Olsson. Tel. 0454-16841.

Gårdsplats

Vacker och trivsam innergård.

Tillåter dubbelt ägande

Nej.

Ekonomi

Likviditeten ligger på 81 och soliditeten ligger på 23,1 för 2019. Vänligen ta del av aktuell årsredovisning för mer information. Ingen avgiftshöjning under 2020. 2020-01-01 uppgår avgifterna för bostadsrättslägenheterna till i genomsnitt 546,81 kr/kvm inkl värme, vatten och lägenhetsel.

Om föreningen

HSB Brf Södertälje äger två hus med adress Hantverkaregatan 48-50 samt Erik Dahlbergsvägen 47-49. Husen har vardera två trapphus, källare i markplanet i hus A samt i hus B under markplan. Lägenheterna består av 24 tvårummare och 12 trerummare. Det finns även 1 lokal med hyresrätt.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Parkering

Föreningen har 1 besöksparkering, 15 parkeringsplatser (separat kö) samt 10 garageplatser (separat kö).

Övrigt

Fastigheten ligger nära centrum utmed Erik Dahlbergsvägen och Kyrkogatan, endast två kvarter öster om torget. .

Renoveringar

1994 - Fönster byttes ut 1994 - Lagning av nos och nya skivor på balkonger 1997 - Omdragning av elledningar 1999 - Förändringsarbeten på innergården 1999 - Garageportar och cykelrumsdörrar utbytta 2000 - Asfaltering av plan rik Dahlbergsvägen - Kyrkogatan 2000 - Förändring av mätpunkter för elförbrukningen 2003 - Fönster och dörrpartier på balkonger byttes ut 2005 - Installation av bredband 2009 - Traditionellt stambyte och badrumsrenovering 2011 - Portlås och porttelefon 2013 - Byte av takbeläggning och därmed sammanhängande plåtarbeten 2016 - Fasadrenovering 2019 - Balkongbyte samt inglasning av balkonger.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, Matkällare/mindre förråd, samlingslokal för föreningen och tvättstuga med torkrum.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Telenor och erbjuder Basutbud T1 samt fiber vilket ingår i månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

36 st.

Lokaler

1 st.

Pantsättningsavgift

455 kr.

Överlåtelseavgift

1 138 kr.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder