Tygelsjö Skolväg 1

Tygelsjö, Tygelsjö

Underbar lägenhet i två plan belägen i hjärtat av Tygelsjö

Brf Hägern kommer att uppföras mitt i gamla bykärnan centralt inbäddad i grönska. Utformningen av Brf Hägern inspireras av den skånska byggtraditionen i en nutida tolkning av dem. Husen är utformade som radhuslägenheter i två plan. Varje huskropp rymmer 2 - 3 radhuslägenheter där varje lägenhet är på 105 kvm. Hus B, C och D har trädgård i markplan med uteplats. Hus A har balkonger. I hus A kommer det att vara en lokal i markplan. Huskropparna ramas in av en fint uppvuxen miljö. Brf Hägern har ett närmast unikt läge i Tygelsjö omgiven av äldre bebyggelse samt härlig grönska. Området ligger med behagligt gångavstånd till skolor, förskolor, mataffär, pizzeria, restaurang samt busshållplats. Fantastiska promenad och joggingturer ner mot ängarna och med Öresund i blickfånget. Närmaste badplats finner ni i Klagshamn.

Fakta

Utgångspris
4 795 000 kr
Månadsavgift

4 375 kr/mån

Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

105 m²

Våningsplan

2 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

2 ½ plan

Byggnadsår

2022/2023

Reg. Fastighetsmäklare.

Profil

Caroline Malm

0703-302836

caroline@malmpersson.se

Vägbeskrivning

Tygelsjö är en liten och mysig by belägen endast en mil söder om Malmö centrum. Här bor man i lugn villamiljö men med en direkt närhet till såväl Malmös som Köpenhamns puls.

Planlösning

Vita släta luckor, stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i grått laminat och disk- bänk med underlimmad ho. Vita vitvaror – diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmicro. Badrum Klinker Kakel Vitmålat Tvättmaskin och torktumlare i vitt. Spegelskåp och kommod i vitt, Hörndusch rak. Handdukstork.

Kökstyp

Kök.

Balkong, uteplats och bilplats

Parkeringsplats går att hyra av föreningen.

Tv

Telias baspaket Lagom med TV-kanaler och telefoni där den fasta avgiften ingår och 100/100 mbits anslutning. Fler kanaler och snabbare fiber kan väljas till.

Ventilation

FTX.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Drift per år

Uppvärmning

15 888 kr

Summa

15 888 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även elförbrukningskostnad samt kostnad för varm och kallvatten.

Byggnad

Typ

2 ½ plan

Byggår

2022/2023


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder