Kvarteret Romberg A202

MELLBYSTRAND, Mellbystrand

Den här lägenheten har en kvadratsmart planlösning som gör den väldisponerad och luftig. Sovrummet är placerat mot öster för sval sovrumstemperatur och med öppen planlösning mot söder/väster som skapar trivsamma utrymmen i kök och vardagsrum för trivsel och sällskap. Kök i vinkel med separat matplats och terrassdörr ut mot stenbelagd uteplats från vardagsrummet. Sovrummet har generöst med plats för både dubbelsäng och garderober. Klädkammare/förråd. Observera att alla bilder är illustrationer av projektet och inte specifika för just denna lägenhet.

Fakta

Utgångspris
3 195 000 kr
Fast pris - Ingen budgivning
Månadsavgift

2 125 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

57 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Ja

Dokument

Fastighetsmäklare

Profil

Fredrik Jörnkvist

070-333 80 40

fredrik@jornkvists.se

Övrigt

Värmepump med vattenburen golvvärme.

Planlösning

En tidlös design och materialkänsla med vackra ljusa färger och med inslag av en del detaljer i mörkare kontraster ger känslan av ett trivsamt boende som passar lika bra under sommar som vinter. Ett golv med vitpigmenterat trägolv i ek och väggar i slätt vitt. Fönsterbänkar av sten - tåligt, vackert och med framträdande materialkänsla. Spotlights i tak. Väldimensionerade och kloka planlösningar med gott om förvaring i garderober och klädkammare/förråd. Vardagsrum och kök som möter solnedgången i väster med stora glaspartier och terrass. Uteplats på 21 kvm och egen liten täppa.

Kökstyp

Kök.

Rum

  • Kök

    Kvik Mano bygger på danska förstklassiska designtraditioner där estetik och funktionalitet går hand i hand med enkelhet och genomtänkta lösningar. De strömlinjeformade, subtila handtagen är gjorda för att passa dina fingertoppar perfekt. Generösa överskåp och luckor i vitt med bänkskiva i ljust grått smälter harmoniskt samman med den mattlackerade, vitpigmenterade ekparketten. Helintegrerade vitvaror med det lilla extra. Belysning från inbyggda spotlights.

  • Badrum

    Ljusa färger i vitt och grått kakel med moderna drag i val av kommod och övrig interiör. Spegel med integrerad belysning Generöst förvaringsutrymme med överskåp och tvättbänk vid tvättmaskin och torktumlare. Belysning från inbyggda spotlights.

Balkong, uteplats och bilplats

Uteplats med täppa.

Parkeringsplats.

Bredband

Fiber.

Ventilation

Till- och frånluft med återvinning.

Närområde

Mellbystrand är en av Sveriges mest attraktiva boplatser. Här finner du Sveriges längsta sandstrand, hela 12 kilometer lång från Lagans mynning i norr till Båstad i söder. Här väntar salta bad och skön vila i sanddynerna och med tidig vår och lång varm höst förlänger du sommaren. Vintertid erbjuder Vallåsen en komplett skidanläggning med flera nerfarter på Hallandsåsen. I området finner du också härliga strövområden, kanot, rid- och vandringsleder. Stort antal golf och tennisbanor lockar både boende och besökare från nära och fjärran. Närheten till E6:an, Västkustbanan och två flygplatser (Halmstad och Ängelholm/Helsingborg) ger Mellbystrand ett strategiskt läge. Här får du lugn och harmoni utan att tumma på närheten till de större städerna. Genom E6:ans framfart genom kommunen ges en närhet till både Göteborg och Öresundsregionen vilket gynnar både företagsamhet eller dom som pendlar till sina arbetsplatser. Tågtrafiken går samma sträcka med regelbundna stopp i båda riktningarna med samhällena utmed dess väg. Nästan en gång i timmen stannar Öresundstågen mellan Köpenhamn och Göteborg vid Laholms järnvägsstation som ligger på några minuters cykelavstånd. Busshållplats för lokaltrafiken finns runt hörnet. Mellbystrand har affärer, bensinmack, minigolf, tennis, padel, caféer, restauranger mm, och vid Mellby Center finns ICA Maxi och ett utbud av butiker i olika branscher. Tre förskolor och grundskola F-6 finns på orten. Högstadium och gymnasium finns i Laholm.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder